• Praskaton
    2.6k
    Odustanite od Miereza, lik ima 3.5 milijuna eura plaćuPaggini

Nije u šoldima sve.
    Vrati se Ramone u predziđe kršćanstva
  • Maximo
    569
    Elšnikov intervju za sportklub:

Da, Dinamo je bio ozbiljno zainteresiran, kao i Hajduk. No, Dinamo u tom trenutku nije mogao ponuditi iznos koji je Zvezda dala, dok je Hajduk bio još dalje zbog svojih problema. Zagreb je bliže Mariboru, ali to nije ovisilo o meni. Olimpija je postavila cijenu, a Dinamo je nije mogao platiti. Na kraju je Zvezda bila ta koja je imala snagu i mogla ispuniti tražene uvjete.”

Nije da je neki igrač pa da nam fali,ali fkt smo jadni s tim novim poslovanjem i moneyballom. Sad bi nam recimo dobro došao
  • Jurki
    13k
    cigani su dali za njega milju i pol.. a mi se ciganili za milju i pol.
    Zalosno kakvu zmijurinu imamo u dzepu.

Ne velim da smo trebali dovesti Elsnika.. ali to je samo jedan pokazatelj iz kojeg razloga smo napravili transferni rok za kurac.
    Za milju eura nemres vise kupiti igraca za Dinamo.
  • Maxova dijagonala
    2k
    Da se je pitalo određene ljude iz sportskog sektora Elšnik bi danas pričao kako je ljubomoran na pobjedu zvezde protiv Stutgarta a naš dragi Pero bi svoj top potencijal razvijao pod budnim okom Cesca Fabregasa...
    Još jednom ponavljam,hvala IO što je stopirao ta dva glupa transfera!
  • Maximo
    569

Upravo to je i meni poanta...milijun i pol nebi izdvojili

Mislim da je jasno da je elšnik dolazio ko bitna rotacija, a ne zamjena za sučića.To bi u klubu ranga dinama trebalo biti pod normalno, a ne da nama tu bace kost da se raspravljamo
  • Maximo
    569
    Ima li Dinamo ponude za Martina Baturinu i neke druge igrače?

"Imamo ponuda i interesa i za njega, ali i ne samo za njega, već i za neke druge igrače. Ali, Ne postoji šansa da ga prodamo prije ljeta, zadržat ćemo momčad do kraja prvenstva. Vidjet ćemo hoće li biti još kakvih pojačanja, to je pitanje za sportski sektor i trenera Bjelicu.

Mislim da izjavit na kraju da ćemo vidjet hoće li bit kakvih pojačanja je krajnje neozbiljno s obzirom na situaciju di ih trebamo barem 3 :D
  • ElDorado
    484
    slušao sam baš presicu rekao je ‘ako bude potrebno možda pojačati’. Znači nula bodova.
  • Maxova dijagonala
    2k
    a šta bi trebali reć? Da! Uložit ćemo 10 milijuna! Pa da Botu i Mišku krene slina iz usta...
  • don
    7.8k
    krivo, virujen da si prepisa od naših vrlih "novinara" ali Skender je sam započeo temu o prijelaznom roku i rekao;

"Slijedi nam prijelazni rok, pripreme su već u tijeku, naravno to sve ovisi o sportskom sektoru u dogovoru sa Bjelicom. Govorimo o nekakvim dodatnim pojačanjima, a to ćemo vas sve pravovremeno izvijestiti."

slušao sam baš presicu rekao je ‘ako bude potrebno možda pojačati’. Znači nula bodovaElDorado

jel namjerno lažete samo da bi pljuvali ili?
  • BigZ
    530
    Vidjet ćemo hoće li biti još kakvih pojačanja, to je pitanje za sportski sektorMaximo

Pouceni prosloscu - nece biti pojacanja ako se pita sportski sektor, ali prinova, vrlo vjerojatno.
  • Neron53
    1k

Ako smo dosli do toga da IO vise ne vjeruje ovom SD-u i nece odrijesiti kesu za njegova predlozena pojacanja....onda to nepovjerenje mora pod hitno rezultirati ustolicenjem novog SD-a. Sto prije to bolje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions