• Efes Pilsen
    9k
    Covjek je dao sve od sebe izvan pozicije. Vidjelo se u par navrata da nije veznjak, ali to je Bjelica trebao korigirat ranije i vratit ga u obranu. Moze igrat tamo u LP, al ne moze HNL? :blush:
    Razocaran sam iskljucivo potezima trenera.
  • Facke
    4.4k

Jedan duzi video sa Maximom. Marko Maric isto nekaj govori u njemu na francuski. Nazalost titlove nema. Pa ak neste zna francuski nek nam napise el ima kaj zanimljivoga :)
  • Mathiasovi Chageri
    3.3k
    Taman sam mislio napisati. Maxime je dečka koji je snimao video ugostio tri dana u Zagrebu i koliko sam uspio primjetiti, baš su “deep diveali” u Dinamo i njegov život ovdje, stadion, klub. Nek nam netko tko priča francuski i ima sat vremena za poslušati ovo složi neki kratki sažetak.
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Ne znam francuski, ali zanimljivo je da RPG vozi Opel Astru. Koga ne bi kupio tako skroman?
  • Marley
    2.3k
    Jaoooo steta da nema titlova, bas bih rado pogledala/poslusala :meh:

Ali veliki :up: za RPG i Opel Astru, a bome i za Maxovu zenu koja izgleda normalno (u odnosu na vecinu drugih koje su sve iste haha).
  • Izet Hajrović
    2.6k
    Nek nam netko tko priča francuski i ima sat vremena za poslušati ovo složi neki kratki sažetak.Mathiasovi Chageri

Mariću, ajde budi barem od neke koristi pa nam prevedi taj video.
  • runtothehills
    436
    Marić veli da smo specifičan klub, s obzirom da nam prihodi dolaze od prodaje i LP/EL (80/90% našeg ukupnog prihoda) Nemamo privatnika koji će gurnuti novce u klub. Naša snaga je akademija.
    Na pitanje zašto baš Maxime koji dolazi iz druge francuske lige:
    “Francusko trziste je najbolje u Europi, u drugoj ligi mozemo naći dobre igrače a mi smo klub koji će ih razvijati kao što je npr Maxime.
    Ja i bivši trener smo ga zavoljeli, jako je dobar dečko i računamo na njega. Rennes razvija isto dobre igrače (najbolja akademija u Europi) i zato Maxime i posjeduje visoku kvalitetu i dobro će se adaptirati u Dinamu. Specifičan je za stopera, inteligentan i brz je, jak u čitanju igre, ima jako kvalitetan pas i promjenu strana i pod presingom. Izgleda kao quarterback.
    Nadam se da će se i dalje razvijati ovdje u Dinamu i siguran sam da će u budućnosti moći i ostvariti transfer u “elitniji” klub”

Stavio sam vam pod navodnije “elitniji” jer nema većeg kluba od Dinama.
  • Orc123
    9.3k
    Max je dobar igrac a jos bolji karakter! Zasluzuje mjesto u Dinamo ko rotacija i nek se zadrzi kod nas jos jako dugo!
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Max treba igrat u HNL-u prije Torentea zbog izgradnje igre i iznošenja lopte.
    Mi sami sebe gušimo u HNL-u tako što Neno stavlja dvije sjekire u obranu umjesto Maxa koji može probit prvu liniju ili lupit "rakitićevsku" dijagonalu na krilo.
    Jest da jednom po utakmici ima strašan kiks ali donio bi puno više dobroga u igri.
  • austrijanac
    4.6k
    tako što Neno stavlja dvije sjekire u obranuMaxova dijagonala

To je Nenin modus operandi oduvijek.

On će uvijek reć igračima da je bolje napucat iz zadnje linije nego riskirat nešto.

Teško će se to promjenit.
  • Marley
    2.3k
    Ja i bivši trener smo ga zavoljeliruntothehills

Mmmda, samo sto je bivsem treneru trebalo sto godina da ga uopce primijeti, a kamoli "zavoli" haha
  • nemapredaje
    3.9k

Mislim da je na Bišćana mislio. On je bio taj koji se “zaljubio” u Bernauera.
  • Marley
    2.3k
    hmm ne znam bas. On ga je bas htio, da, ali isto se nije naigrao kod njega. Mozda sam u krivu, davno bilo haha.

Ovo mi je na prvu zazvonilo na Jakira. Jer ga je on kasnije fakat i "zavolio", nakon sto je Max bio jedan od pojedinaca koji su donijeli preokret na proljece. Ali odnos dotad je bio ponizavajuci od strane trenera.
    Ne znam eto, tako se ja sjecam :grimace:
  • Plava 9ka
    35
    Bernauer je meni dobar igrač. Čovjek protiv Borusije na 0:3 trči u 80min i stišće golmana.
    Dok je igrao u obrani svaki pas je bio progresivan.

Kritike na defanzivnu igru su opravdane ali radije bi da igra on nego nezainteresirani Mmaee. Nadam se da će popraviti taj dio svoje igre jer su želja, motivacija i poštovanje prema klubu tu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.