• Endeavour
    626
    Ma meni je to sve isto. Ako mi nismo prvaci, apsolutne me ne zanim jel to Hajduk, Rijeka ili Gorica...
  • Toni90d
    807
    Tužno je da su nama Varaždin i Osijek bliži na tablici, nego mi prvom mjestu. Varaždin nas preskače sa našim jednim kiksom, a Osijek sa dva, a nama trebaju tri kiksa Hajduka da ih stignemo :vomit:
  • Mihaljević
    10.5k
    Imamo isto poraza ove sezone u HNL-u kao i prošle, a tek je 15. kolo. Sramota.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Iako naravno nijedan zaostatak nije dobar, koliko bodova zaostatka ćete smatrati "prihvatljivim" na kraju polusezone u smislu da ih možemo stići? Mislim da ako ostane uoči zimske pauze -7, imamo jako male šanse da sve preokrenemo. Da, zimski prjelazni rok nam je ključan, ali svakako će nam biti lakše i njega odradit kad znaš da moraš stizati neki nepretjerani minus tipa -3, nego -7...
  • NVKOD
    1.5k
    Neovisno o tome što smo izgubili, ovi derbiji su u zadnje vrijeme postali antireklama za HNL. Zapravo, kakva antireklama za ligu, ovo je antinogomet i to već duže vrijeme.

Derbiji su postali utakmice gdje se zapravo najmanje igra nogomet. Čovjek bi pomislio da bi u tim utakmicama šanse frcale na sve strane, ali očito da je bolje pogledati recimo Istru i Lokomotivu nego Dinamo i Hajduk. Da u 90 minuta gledam kako nijedna momčad ne može spojiti više od 2 dodavanja, dođe mi da si iskopam oči. Negledljivo! OK, ne mora sad ijedna momčad odigrati kao prime Barcelona, ali onda očekuješ da će koji put zapucati po golu. Aha, to neće nitko dočekati jer ako se skupe 2 udarca u okvir s obje strane, možemo biti super zadovoljni.

Počevši od Bišćana i njegovih 0:0 na Poljudu u travnju 2023. pa do danas, od 9 odigranih derbija, samo je jedna utakmica završila s više od jednog postignutog pogotka. Ta utakmica je naravno poraz na Maksimiru prvo kolo prošle sezone. Sve ostale utakmice su bile ili 0:0, 1:0 ili 0:1. Komotno možemo reći da tko zabije gol, taj pobjeđuje. Istina, tu je iznimka utakmica prošle sezone (Kup ili HNL, ne sjećam se) kada smo mogli voditi na tovarlandu 3:0, 4:0, ali je to to.

Zadnji put kad smo istinski razbili Hajduk je bilo pod Čačićem doma i to 4:0, prije godinu i 10 mjeseci. Od tada, svi treneri s obje strane igraju super ziheraški, gdje im je bod svetinja. Izgubiti je dio sporta, ali da već 9 utakmica ulaziš u derbi toliko pičkasto, to ne mogu shvatiti.

Lakše bi pregrmio poraz gdje smo igrali napadački, stvarali prilike pa smo dobili neki gol iz kontre, nego da gotovo pa svaki put dobijemo neki krumpir. Radije bi gledao bejzbol nego ovakve derbije. Dolaze skauti sa svih strana i vraćaju se doma s praznim notesima... još k tome, valjda na svakom derbiju u zadnje vrijeme vrijednost se igrača na obje strane srozava upravo zbog kriminalne igre.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Nazalost palo je u drugi plan, ali obavezno treba zabranit Toniju Dadicu da sudi bilo utakmice Dinama bilo Hajduka. Vec je smrad donio Hajduku nekoliko bodova. Ne daj Boze da tih par bodova bude na kraju igralo ulogu, netko bi u zatvoru trebao zavrsit.
  • Dani Olmić
    542
    Program do kraja:

Dinamo --> Slaven (H), Lokomotiva (A), Varazdin (H)
    Hajduk --> Gorica (A), Rijeka (H), Sibenik (A)

Ako bi morao dat prognozu neku:
    Hajduk bi mogao kiksat u Gorici (ako se Bane malo potrudi) i protiv Rijeke doma, Sibenika ce vjerovatno rutinski rijesit

Sto se tice Dinama, nadam se da cemo uzet svih 9 bodova. Ako ne, onda barem 7, iako su 9 imperativ.
    Imamo 2 "teza" suparnika doma i Loksu na Kranjci gdje nas definitivno vidim u prednosti zato sto je Loksa trenutno losa.

Sa malo srece bi mogli smanjiti tih -7 na bar -4 ili -5 sto bi dosta "bolje" izgledalo uoci zimske stanke.
  • recikaj86
    460
    Banić će se jedino potrudit da ih što više popije.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Eh kad se sjetim one naše tekme s Lokosima. Povratak Nenada na klupu nakon 4 godine, pljesak dobro ispunjenog stadiona i rapsodija od 5 1 na terenu. Sve u svemu odlična tekma. Nakon te utakmice nekako je sve krenulo nizbrdo u domaćoj ligi. Odjednom kreće naša kriza u hnlu gdje protiv baš svih ekipa (izuzev Šibenika) mi strepimo i gubimo bodove. Kako je moguće nakon takve razbijačine protiv lokomotive, ti odjednom spašavaš živu glavu u Puli, Gorici, Varaždinu i ne uspijevaš više ponoviti takvu utakmicu kao protiv Lokosa. Nejasno, barem meni.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Ozljede, bolikurcina igraca za prvenstvo, umor zbog rasporeda, posebna nabrijanost protivnika na Dinamo... miks svega. Ja stvarno mislim da nije problem nedostatak kvalitete niti trener i to me najvise boli.
  • Jaro
    8k
    nije problem nedostatak kvalitete niti trenerNitkoBitan

Jedno od ovog dvoje mora biti... Ak su igracic kvalitetni, onda ne valja trener, ak je super trener onda ne valjaju igraci jer kvalitetni igraci pod vodstvom dobrog trenera nebi imali 3 pobjede u 8 HNL utakmica...
  • NitkoBitan
    19.7k
    I onda isti oni odigraju odlicno europske utakmice (na stranu BVB bez pola prvotimaca), pod palicom taktickih zamisli trenera.
  • Jaro
    8k
    onda ima kvalitete u igracima, ali je trener pretvrdoglav i nesposoban sloziti igru za HNL... kazu mnogi da nam je HNL.problem.jer se svi zatvore pa nema mjesta, bome je danas Hajduk uletio u drugo poluvrijeme ko Bockaj u benzinsku pa nisam vidio neke kontre ili polukontre Dinama u prostorima koji su ostali...
  • Paggini
    27.8k
    pizdek će suditi i daljeCaptain America

Ne može suditi ako ne može hodati!

#ZaDinamoBezNasilja
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.