• tp1997
    656
    Rijeka je ozbiljna ekipa, koja da ima ikakvog osrednjeg napadaca sad bi bila na plus 5,6 bodova na 1 mjestu.Svi na Sjever

Ovo je jedna od rijetkih instanci da sam čuo da itko ovdje daje ikakav credit Rijeci, i svaka čast na tome. Ali imam dojam da prevladava mišljenje da eto, oni su smeće koje je pobralo 5 komada od Olimpije, pa će biti koristan alat protiv tovara a onda se raspasti sami od sebe.

Prošle godine su pokazali da nije tako, i iz perspektive toga da želim da Dinamo bude prvak, želim Rijeci što više kikseva, a ne da navijam za nju protiv Gorice.

Da loše je, al onda neka to bude Rijeka.Svi na Sjever

Slažem se, ali na taj način ima smisla razmišljati jedino u paralelnom svemiru u kojem Dinamo skroz ispadne iz utrke za naslov, pa biramo između Rijeke i utjelovljenja zla. Dok god smo u igri za titulu, dao Bog da kiksaju svako kolo i Rijeka i tovari.
  • Izet Hajrović
    2.4k
    Olmo i ekipa su kao igrali na boljim terenima prije 7 godina?
  • Jurki
    12.9k
    pa recimo da se slazem s ovim kaj pricas.
    Ali mislim da moramo pucati na vise.. tj na filijalu vani u prvoj ligi..
    nadam se da stvarno nekaj i bude od toga.... pa da onda najtalentiranijim klincima budemo opet privlacna destinacija.
    Znaci da se u cim ranijoj dobi garantira seniorski nogomet.. i to po mogucnosti ne po ledinama 3.hnl vec prvoligaski nogomet.
    A druga ekipa nam moze sluziti kao doselekcijski filter.
  • MasniBrkMarkaViduke
    16
    Igrali su 2.HNL
    Di je infrastruktura bila kolko tolko Okej
    Većinom klubovi iz ZG.
    Aj sad pogledaj 3.ligu,neki ni nemaju svoj stadion..kamoli zadovoljavajuć travnjak
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.