• Dudu9
    998
    Sramota za sportski sektor, da ima imalo pameti IO bi dao otkaz sutra SD Mariću, umjesto da postave SD koji je uspješan u tome oni postave neiskusnog lika koji je bio voditelj škole i sad napravi ekipu koja se sramoti u ovoj ligi koja je loša, očito je sportskom sektoru prioritet zaposliti uhljebe poput Šokote a ne pojačanja za ekipu
  • NisamOdTud
    16
    pa priložio sam,kaj da ti pošaljem svoju osobnu ili kaj. To je tak Kak sam napisao.
  • Orc123
    9k
    ti si navijac Dinama?
  • Klenx
    6k
    Zadnjih devet mjeseci donijelo je transformaciju Kluba kakvu smo se svi skupa nadali, neki i kroz cijeli svoj život.
    Promjenama u klubu konačno je duh Dinama opet zaživio među svojim pukom.
    Ruše se članski, marketinški i sponzorski rekordi. Tribine su sve punije, Dinamo je opet u kvartovskim birtijama, na dječjim igralištima i na ulicama ovoga grada.
    Iako je to tek početak, za navedeno se treba skinuti kapa svima uključenima u taj proces. Ti dijelovi kluba su počeli biti fino posloženi, i rezultati se vide.

Međutim, ne treba bježati od činjenice niti istu sakrivati da se u sportskom dijelu sjebalo apsolutno - sve.
    Ljeto je donijelo nikad bolju i lagodniju situaciju. Direktno 4.pretkolo LP, financijski kolač koji je bio siguran, nikad duži ljetni odmor i pripreme te glavne konkurente koji posluju sa ogromnim minusima te ih napucavaju Ružomberoci, Zire i Olimpije.
    Ne treba bježati od činjenice da smo nakon 15 kola sa budžetom 60 milijuna eura jedan bod ispred Varaždina. Jedan bod.
    Ne treba bježati od činjenice da je prijelazni rok odrađen katastrofalno, gdje se jedan rotacijski ili čak škartovski dio momčadi zamijenio još gorim, a bojim se i skupljim.
    Ne treba bježati od činjenice da nismo popunili kritične pozicije u momčadi o kojima svaki Dinamovac trubi već godinama.
    Ne treba bježati od činjenice da nismo gurnuli niti jednog novog klinca u širi kadar prve ekipe i da nam je momčad najstarija u dugo godina.
    Ne treba bježati od činjenice da smo se igrali Football Managera i za malu lovu mislili pogađati bombastične igrače. Toga danas nema.
    Ne treba bježati od činjenice da je jedini igrač zadnje 3 godine čiji smo transfer pogodili RPG. I Teofil koji se igrom slučaja vratio.
    Treba povući crtu i zaključiti da je sportski sektor svoj posao totalno usrao od a do ž.

A sportski sektor je temelj svakog kluba. Rezultati svih ostalih sektora su šlag na vrhu torte za klub kakav je Dinamo (iz nebitne lige, bez stadiona) i sve ide iz tog sportskog sektora. Jedan drugi klub čije šugavo ime neću izgovoriti je otišao u kurac kada je počeo sve ostalo stavljati ispred i zbrajati raznorazne manje bitne pizdarije nauštrb sportskog sektora.
    Priglupi Nikola Kalinić je shvatio da treba njušku i skupog trenera. Toj pameti su se igrom slučaja dozvali i naši. Međutim to nije dosta. Nama uz trenera treba sportski direktor s pedigreom.
    Sportski direktor koji je negdje radio posao sportskog direktora. Koji ima određene rezultate, viziju i kontakte.
    Ako tovarčine bez bibera mogu doć pameti i dovesti Gattusa i onog koji je bar nekad radio u Lilleu, vjerujem da ne bi trebao nama biti problem dovesti čovjeka zaduženog za sport.

Uz dužno poštovanje Zajecu kao jednom od najvećih imena u povijesti Kluba, njegovo vrijeme za odlučivanje o igračima i općenito o sportskom sektoru je prošlo. Kako smo u odjelu marketinga doveli ljude za marketing, u odjelu financija ljude koji imaju uspjehe na tom području, tako nam u sportskom sektoru trebaju kvalitetni profesionalci, a ne da je zadnja riječ Marića i Zajeca.

Situacija nije kritična i nema mjesta panici, ali crveni alarm se polako pali. Stav da će “tovari kiksati kad tad” treba izbaciti iz glave. Jer neće. Ne vodi ih šarlatan Karoglan, već trener koji ih je napucao kondicijom i nosit će pobjede bar na tom valu.
    Igrački nisu nešto, ali su na svim ostalim poljima jaki, i ako nanjuše krv nećemo se svake sezone moći vraćati kao prošle.

Nažalost, bojim se da je kasno da se zimski prijelazni rok odradi kako spada.
    Svim snagama treba stati uz trenera Bjelicu i pridružiti mu čovjeka koji će s njim odraditi prijelazni rok po njegovoj viziju, bez zmije u novčaniku.
    Raspored nam zadnja 3 kola ide na ruku, i od idućeg tjedna treba ući sa stavom da do kraja prvenstva moramo dobiti 21/21 utakmicu, i da popusta nema.

I da.
    Ne želim više nikad vidjeti plave tjedne, isforsirane posjete međusobnim utakmicama, presice koje drže jedni, drugi, treći u plavim salonima.
    GNK Dinamo neka se bavi svojim problemima.
    Futsal Dinamo svojim.
    Svi ostali “Dinami” svojim.
    Maksimirska 128 je radno mjesto zaposlenika GNK Dinama. Nikoga drugoga.

Ne želim više vidjeti Šokote i Mustedanagiće koji se zapošljavaju u Klubu bez referenci.
    Odjebati takve pizdarije.
    Prionuti na žestoki posao.
  • NisamOdTud
    16
    upravo igrač kojeg spominješ je trebao Dat 200t€ po godini kad je dolazio u Trabzonspor.
  • Krizy
    47.4k
    možeš potkrijepiti dokazima da nisam? Ak ne možeš onda ću te lijepo ljudski zamoliti da šutiš.NisamOdTud

Teret dokazivanja je na onome koji iznosi takve gluposti. Ali nema potrebe, piši drugdje.
  • NisamOdTud
    16
    a kaj da šutim o stvarima kojima znam? Dosta se šutilo
    Pun mi ih je…
  • Jurki
    13k
    To je tak Kak sam napisao.NisamOdTud

I na bukvi moze pisati Marica pa ju nemres pojebati kak hoces jer si bus ftrgel mahalo.

Edit: kak sam vec prije pisal... dopeljal bi u Dinamo.. trenere, kondicijske trenere iz Portugala, Španjolske...skaute isto tak,. Ali ti ga kakas zesce i to na prazno.
  • Orc123
    9k
    ja sam Cuo da Modric bio vec u avionu za potpis ugovora s Dinamom ali ga Perez na koljenima molio da ostane i onda je ostao....i onda je svizac zamotao cokoladu...ali to ti je 100% ...vjeruj mi, majke mi ...
  • Laugreano
    2.6k
    Nažalost, bojim se da je kasno da se zimski prijelazni rok odradi kako spada.Klenx

Imas pravo. Zimski rok se trebao ljeti napravit.
  • Noel
    7.1k

Dajte zaključajte sve teme do zime i ovaj upis nek bude na kraju svake. Čovjek je rekao od a do ž 100% točno sve.
  • bbb medimurje
    3.4k
    Jos jedna stvar prije spavanja da si olaksam dusu
    Apsolutno smo si sami krivi za poraz, medutim vracanje lopti od tovarske akademije je za momentalnu kaznu hns-a i
    Sramota je da nasi moraju preskakati reklame da dodu do lopte ili trcati prakticki do tribine po lopte
    Ak se ne varam komentator je isto skomentiral par puta vezano na tu temu
    A kad tovari dodu na proljece molim odgovorne u klubu da prije utakmice odrze sastanak s nasim skupljacima lopti i vratimo istom mjerom!
    I nemojte mi odgovarati da opet moramo predstavljati nekakvu gospodu...
  • Davieboy86
    269
    Bez daljneg moraliziranja, rasprava itd Mislim da je ovo misljenje velike vecine i sve je receno u ovome postu. Od A do Y . Gospodo, proslijedite Klenxov post nasoj Upravi jer dosta nam gluposti vise! Molim vas kljucajte temu do kraja godine! Hvala
  • Crni86
    5.2k
    medutim vracanje lopti od tovarske akademije je za momentalnu kaznu hns-abbb medimurje

Bit ce vjerojatno novcano kaznjeni za to. Ali to je nista u odnosu na ono sto se postigne sa tim.

Trebamo se fokusirat na sebe, imamo trenutno puno bitnije stvari o kojima ljudi u klubu moraju razmisljati kao sto su novi igraci, smjena sd-a i tak to. Znam, i ja sam ljut radi takvih pizdarija, al ono ajmo krenut igrat. Danas nemrem nikom nis prigovorit osim nama samima i to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.