• Dinaminjo
    1k
    Istezao se na terenu nakon jednog starta vjer ga je izvadio preventivno
  • Crni86
    5.3k
    Da li je igrao danas?
  • Benito
    991
    Je, igrao je, samo nije igrao na svojoj poziciji, kao i vecinu utakmica u Dinamu
  • Crni86
    5.3k
    A jadan. Bas mi ga je zal. Valjda je zato i bio tako demotiviran na terenu.

Od domacih decki ako ih vec nejde bar ocekujem bacanje na glavu. Bas sam jako razocaran, kako njime tako i kulenovicem. Nemre se nametnut protiv ratkape dialla kojeg vrti tko god hoce po hnlu. Osim reprezentativca marka pjace.
  • Navijač Dinama
    8.8k
    Mi smo preko Pjacine strane valjda dva put išli, i oba put je nesto iskrslo, dali onaj Baturinin ulet u 16erca kad nikog na drugoj nije bilo, ili kad je Pjaca kao Kostelic u primeu nanizao skoro cijeli Hajduk. I unatoč što ne igra svoju prirodnu poziciju bio je dobar danas, uz Hoxhu i Kačavendu najbolji pojedinac na terenu prvo poluvrijeme.

I onda ga Neno izveo i ubacio Mbukua koji ama baš ništa nije napravio na terenu, osim preskakanja one led panele koda je kozlić.

Čovjek(Pjaca) je valjda jednom samo odigrao na svojoj prirodnoj poziciji, to protiv Slovana, sve ostalo je vječno lutanje i izmišljanje tople vode.
  • Ali
    2.3k
    Marko Pjaca nije dobio 90 minuta na lijevom krilu od povratka u Dinamo !

To je kriminalna odluka, dečko je doktor nogometa, šetaju ga po pozicijama kao Bočkaja svojevremeno.
  • MarK
    740
    On je svoje odigrao protiv Qarabaga i na tome mu hvala. Vjerovao sam u njega zbog imena iako ga nisam puno pratio prije povratka u Dinamo. Dribler je dobar ali samo u mjestu. Puno mu fali okomitosti, ni udarac mu nije nešto, mekan je i plah u duelu. Igrao lijevo ili desno učinak je sličan. Nije igrač prevage.
  • Navijač Dinama
    8.8k
    iako ga nisam puno pratio prije povratka u Dinamo.MarK

Rećemo da je bio najbolji igrač Rijeke koja je skoro uzela titulu.

Dribler je dobar ali samo u mjestu. Puno mu fali okomitosti,MarK

Zažmirit ćemo da slalomi protiv Qarabaga,Slovana i danas protiv komunjara nisu postojali. Idemo dalje

ni udarac mu nije nešto,MarK

Igrnorirat ćemo mu gol protiv Qarabaga i šut protiv Rijeke, ipak je to sve unutar peterca bilo!!!

Nije igrač prevage.MarK

Složio bih se, ali je naše ofenzivno najbolje i najopasnije krilo.

Šta sve tastatura trpi, majko Isusova.
  • Ali
    2.3k

Nema udarac ? Daj nemoj molim te...
    No.1 u hnl trenutno kao krilni napadač koji ima bicikl i nakon njega udarac ili centarsut ovisno na koju stranu krene i sa koje dolazi dali igra desno ili lijevo krilo.
  • MarK
    740
    najbolji igrač Rijeke sigurno nije bio. Svaki igrač ima svoj trenutak kad napravi poneki dribling i sjedne mu dobar udarac. Stvar je u tome ako to ne radiš u kontinuitetu onda se ne radi o kvaliteti. Imao je i Hoxha takve momente, imao je gotovo svaki igrač. Možeš li to raditi svaku utakmicu? Npr. Oršić je mogao.
  • MarK
    740
    više vrijedi kad Gittens vodi okomito loptu bez finte nego 100 bicikli u mjestu. Usput, 425 minuta mu treba za gol u HNLu, skoro 5 utakmica. Samo 1 asist. O čemu pričamo? Krilni napadač?
  • Zg123
    551
    Lose je odigrao danas ali bi mi na ljevom krilu igrao i sa 1 nogom prije Hoxhe
  • Navijač Dinama
    8.8k
    najbolji igrač Rijeke sigurno nije bio.MarK
    Nego je bio tko? Niko fucking Janković? Marco Pašalić? FRUK???? Ili je klaun na pressicama Željko treneru kaj vam je Sopić možda bio???

Stvar je u tome ako to ne radiš u kontinuitetuMarK

Kako će radit kad jednu počne, pa dvije završi na klupi ili igra na kapaljku, reci mi molim te, jel do njega?

Imao je i Hoxha takve momente,MarK

Ista stvar kao i Pjaca, počne jednu, vec iduce dvije je na klupi i uće u slučaju nekakvog "emeregency meetinga" ili ako nema bolje ko za večeras, pa onda može i od prve mimute, a bio je dobar večeras.

Npr. Oršić je mogao.MarK

Oršić je bio dio odlično dugogodišnjeg sistema, igrao sve i jednu utakmicu, druga stvar Pjaca je do ozljede bio sistem sam po sebi. Ozljede su ga i vratile u HNL, da nije imao ozljeda(prokleta estonska livada) ne bi nikad ni došao nazad u HNL, eventualno na završetku karijere. Druga stvar, meni je Oršić drag lik i igrač, ali prije i nakon Dinama je pokazao ništa, uz to ga sve i ozbiljna ozljeda uhvatila.
  • NitkoBitan
    19.7k
    Slab je Pjaca na krilu, izgubio je eksplozivnost. Cak bih rekao da prolazi bolje u Europi jer protivnici imaju previse "respecta".
  • Ali
    2.3k

Gitens ne igra HNL nego bundesligu (i tamo je prrvaga, ako si gledao njihov derby jucer) i LP ...

425 jer ga se šeta, samo jos na golu nije valjda igrao...
    Lani kad su ga Jakir i Sopa koristili na krilu imao 7golova i 5 asista ...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.