• Mihaljević
    10.5k
    ponavljam, pričamo o TREĆEM NAPADAČU, kojeg dinamo NEMA!db-izbjeglica

Dobili smo 2M za igrača kojeg smo 6mj ranije platili 500tis€. Nemamo golmana, nemamo krila, nemamo vezu, nemamo ništa, a plaćete za Isusovim Brodićem? Nebitna pozicija u nogometu koju može pokrit svako živo krilo ako baš zagusti.
  • Sixthway
    543
    možeš Miškecu u Rijeci uzet nekoliko odličnih igrača pogotovo stopere , oni su primili samo 5 golova do sad. Daj mu 10 miljuna i uzmi mu 3 igrača.
  • Dalmatinec
    656
    Raščerupajte me, ali drago mi je da glas nisam dao ovoj podvali Zajecu i njegovim minionima.
  • Haza
    6.4k
    Dobili smo 2M za igrača kojeg smo 6mj ranije platili 500tis€.Mihaljević

Nismo dobili 2 mil eura nego 1 mil eura i 500 tis eura potencijalnih bonusa.
    Ne nariče ekipa za Brodićem, nego za činjenicom da nam je Kule jedini napadač.
  • Peškaman
    5.2k
    Nebitna pozicija u nogometu koju može pokrit svako živo krilo ako baš zagusti.Mihaljević

Taman da Perić popuni.
  • javolimtebejako
    1.6k
    654
    Raščerupajte me, ali drago mi je da glas nisam dao ovoj podvali Zajecu i njegovim minionima.
    Dalmatinec

dosta zone za dns! hvala što si me oterao s moba. aj bok
  • Jaki991
    134
    ako mi netko može javiti jel Dinamo u zadnje dvije godine taktički napredovao milimetar bio bih vam zahvalan, daj baturini ili petkoviću pa ak se neki k desi dobro je…
    akcije valjda vjezbaju iz knjizica iz 2002.godine…

u hnlu negledljivi, u europi zanimljivi jer nam ocito odgovara igrat kad smo underdogovi
  • db-izbjeglica
    16.1k
    Dobili smo 2M za igrača kojeg smo 6mj ranije platili 500tis€. Nemamo golmana, nemamo krila, nemamo vezu, nemamo ništa, a plaćete za Isusovim Brodićem? Nebitna pozicija u nogometu koju može pokrit svako živo krilo ako baš zagusti.Mihaljević

nitko ne plače, ali da bi čovjek dobro došao - bi!
    to je apsolutno marginalna lova za dinamo, a na proljeće se pokazalo da dinamu trebaju i petković, i kulenović, i brodić.

i nitko ne kaže da ne treba bolji drugi golman (mada ne vidim što konkretno je zagorac zajebao u ovim kiksevima, protiv rijeke je čak spasio stvar).

krila imamo poduplana i više od toga - pjaca, špikić, hoxa, mbuku, cordoba
    imamo vezu: baturina, mišić, ademi, stojković, kačavenda, rog, pavić.. sasvim korektan fond igrača

jel mogu biti bolji? svakako, ali je i to SF kadar za HNL prilike.

trećeg napadača nemamo, al baš ono nikako.
    petković se ozljedio, tu poziciju igra ili kulenović ili... NITKO, kao protiv dortmunda.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Raščerupajte me, ali drago mi je da glas nisam dao ovoj podvali Zajecu i njegovim minionima.Dalmatinec

konacno na vidjelo gmizu van ovakve glave.
    Cekalo se sa krizom rezultata i kritikama da izadu ovakve slavodobitne izjave.
    Sramota
  • Tom vg
    1.1k
    Maric da je sposoban dovest pojačanja, doveo bi ih na ljeto. Tako da tu kruha nema.
    Ovo može samo okrenut ova ekipa, ozbiljnim radom i naravno da ih zdravlje posluži. Druge bojim se, nema
  • Davieboy86
    269
    Sama istina i stanje nase realnosti! Jedini pravi post i suha cinjenica. Zarsavam svojim komentarima i nadodajem da se ogromi sportski zahvati u nasem dinamu trebaju dogoditii.Svemirski! Hvala i do iduce god! Neka je svima blagoslovljen Bozic! Amen
  • Dalmatinec
    656
    Da, nisam glasovao jer me čovjek iritira, a i nije najoštriji nož u ladici. Što sad trebao, kud masa tud i ja? Nisam bio ni od onih koji je je vozala Zrinka Mojzeš. Sad hladno jedem kokice. I čekam bolje dane.
  • The Undertaker
    6k
    Uvođenje Perića je jedna od smislenijih odluka Bjelice danas. Uveo ga je u napad kako bi spuštao visoke lopte u 16. Doduše, najbolje pokazuje siromaštvo opcija koje imamo za nešto promijeniti. S obzirom da je zimska pauza kratka, već danas moraju krenuti pripreme za drugi dio sezone. Bjelica mora iskomunicirsti što mu fali i napraviti 20 igrača koji mogu ravnopravno konkurirati za ekipu. Dosta je ovog raubanja istih igrača.
  • Majki2111
    3.4k
    Apsolutna podrška Dinamovoj zajednici. Bit ćemo prvaci.
  • Zagreb1992
    1.8k

Od dlaska Bjelice uzelo se 9 bodova od mogućih 24 ? Kako se može trgati u LP , a gubiti bodove u manjim tekmama u HNL-u gdje smo da napomenem bili kompletni ? Trener snosi odgovornost isto, a ne samo Marić
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.