• Teofil Kateran
    1.5k
    Njegova dodavanja i probijanja protivničkih linija su umjetnost, šteta što nema izraženije obrambene kvalitete.
  • Praskaton
    2.8k
    Od njega bar znaš da ces dobit 100% trke,zalaganja.Ima svojih mana,nije za prvog stopera Dinama u Ligi prvaka al zaslužuje bit dio ekipe.

Kupio me jucer sa par šprinteva u 80+ dok su ostali padali s nogu
  • Droljo
    9.7k
    Kupio me jucer sa par šprinteva u 80+ dok su ostali padali s noguPraskaton

To je od ktc-a naučio. On je tako jedini znao raditi pritisak sam na cijelu momčad kad smo gubili...
  • rioda
    5.7k
    Nadam se da će ova tema za oko 3 sata gorjeti od pohvala :cool:
  • blubach
    604
    Nadam se da će ova tema za oko 3 sata gorjeti od pohvalarioda

Neće.
  • Neron53
    1.1k
    Nema se sta srati protiv Maxa...nije se on sam stavio na tu poziciju.
  • Zg123
    678
    Pa ja sam ga prvi pljuvao najvise ali meni je on prvo poluvrijeme bas dobar bio. U drugom se utopio u sivilo ekipe
  • Kruno
    514
    Najveci promasaj u transferima
  • BBBaranja
    2.7k

Ti si frende pobrkao nešto opasno..
  • Dzoni
    872

Ne može bit veći od Bob marleya kojeg boli kurac za sve osim para
  • Facke
    4.4k
    Decki moji ak sme bili "opasni" vu ove tekme onda zato kaj je Bernauer odigral to dodavanje kaj nam je nekaj i otvorile. Pogledajte kakve lopte je dal v prvem poluvremenu. Ak je neste bil na zadatku denes onda on.
    Vec mi je puna kapa toga preterivanoga kritiziranja Bernauera. Cela nasa ofenziva je zakazala. Al bitne da se njega pak kritizera. A da njega nije bile kulke udarcuv bi imeli po golu?!
  • hardek
    3.4k
    Jedina korekcija koja je trebala biti napravljena u drugom poluvremenu kada smo vidjeli da ne možemo 2 dodavanja spojit je staviti Pavića u dupli pivot sa Bernauerom i Stojkovića ispred njih. Ne znam zašto se to nije napravilo
  • Dudu 9
    393

Večeras je po ko zna koji put prodao loptu za čistu kontru. Nekoliko puta mu je lopta pobjegla prilikom običnog štopanja
    Meni je isto puna kapa pretjeranog branjenja lika koji osim duge lopte nema apsolutno ništa. Lik sjebe sve što može u obrani, ali pošalji par dobrih dijagonala pa je sve ok.
  • The Undertaker
    6.2k
    Bernauer je jedan od naših najboljih igrača zadnjih nekoliko utakmica. Sa malo rutine i minuta, bio bi odličan zadnji vezni. Mislim da se on na stopera više i neće vraćati osim u slučaju više sile ili ako budemo igrali sa trojicom braniča.
  • Crusades
    14.2k
    Prvi poluvrijeme jedan od boljih pojedinaca. Drugo se utopio u ton momčadi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.