• E46
    740
    Mozes na treningu uvjezbat nekakvu kombinaciju, mozes imat mehanizme za izlazak iz presinga, mozes imat mehanizme kod napadanja prostora gdje tko stoji a ne kad baturina prode i ubaci na 5m da nikog nema na drugoj, to su jebene osnove nogometa. Ne mogu se otet dojmu da trenutno GLAVNI napadac Dinama ne zna primit loptu, isao bi sam na golmana, znas kako bi to onaj smrad prikio i prosao do gola? Dalje ni necu
  • Maki2
    716
    Daj jos ubaci letecu tvrdavu Dinu Perica da smo kompletni
  • cibona
    3.6k
    A gle ti ovog dovoličnog licemjera Marquis Mannersa koji se vratio na forum samo kako bi lajkao negativne komentare.

Bolesno.
  • Hnlovac
    1.3k
    Mi otkako se na zoni molimo prije tekme nikad gore nismo igrali
  • E46
    740
    Moha je sa jednom nogom bolji od rileta.
  • DiddyGuela
    2.3k
    Ljudi cuvajte zivce, losi smo. Ovo je posao za upravu kluba.
  • gledatelj
    644
    Stefulj čeka ko zapeta puska
  • Mihaljević
    10.5k
    Ništa drugo nego otkaz sportskom direktoru koji nije doveo nijedno pojačanje ove sezone i doveo Dinamo -7 u smiješnom HNL-u. Ulazak Moharramija je sve, to je to od Nenada.
  • KaJJe
    281
    Šteta kaj je Jurić u Sloveniji
  • dmil
    363
    nema potrebe vrijeđati igrače, ni trenera, ali ako Dinamo danas izgubi, mislim da je jasno da je potrebno da netko u klubu snosi odgovornost, u prvom redu Zajec i Maric (ako je istina da su oni amenovali sva pojačanja), drag mi je napredak kluba na svim raznima, ali mi smo realno sportski nazadovali, sto bi reklo da su Vlatka i ekipica uhljeba imali gotovo jednako uspjesnu sportsku politku, a to je neprihvatljivo za ovaj 'novi' Dinamo
  • Slavonac86
    428
    “Duga lopta prema Kulenoviću” pt 43
  • Zg123
    551
    Ljudi mi ne mozemo iznjeti loptu u drugom poluvremenu
  • mrgud
    194
    Prvo bi uprava trebala podnjeti ostavku koja je postavila čovjeka da se uči biti SD
  • Sixthway
    543
    Rekao sam da će tovari bolje igrat drugo poluvrijeme . Obrana prvo poluvrijeme odlična i onda ovo. Ovakve nervoze jedino možeš viđati u nižim ligama.
  • vjeko1701
    9.8k
    Za statističare, kad smo se zadnje vratili nakon kaj je Hajduk poveo?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.