• Navijač Dinama
    8.8k
    "Velika" #PunoPriSvih grupa, od šurovanja i guženja sa pandurijom koja ih prati u stopu i uvijek se nekako " slučajno" pronađu kad ovi "strah i nemir stvarali u zraku" glumi neke "upadatelje" po tuđim gradovima(savski, rijeka, jug 2 prosli vikend) pa onda do silnog hangara pirotehnike, zastava(mrzim dinamo 2x) koji unose bez pardona... u suprotnosti naše ljude u splitu, a i kući zna biti neka izuvanja, pretresi kao da u Manjaču i Omarsku ulaziš itd itd..

Veliki je tu još problem što je neko iz kluba mu pričao za transove i ostalo, neš većeg neprijatelja od onog u svog dvorištu.
  • Zagreb1992
    1.8k

Mislim samo da se popuni klupa ..neće igrati
  • ibro1986
    258
    hvala bogu pa nas kulaand igra od prve
  • nwankwo646
    343
    Šaljem prijedlog za revoluciju i evoluciju u ofenzivni dinamo koji stoji na centru, stoperi ristovski i rog!
  • Miro Vugrinec
    5.8k
    Jasno se vidi da je Hajdukovac i Torcidas. Isao bi na utakmicu Hajduka, treba saznat adrese boysa ali ne moze on zbog sudenja i zivota u Dubravi itd.

To kaj ima Dinamove dresove ne znaci nis, mozda je kolekcionar, ima frendove Dinamovce ili prodaje dalje. Ili kako kolega kaze, rijec je o "skinutim" dresovima.
    NitkoBitan

Nez, pola poruka je skrinano, bez da vidiš prije ili poslije sta je napisano. Zašto bi on ko hajdukovac pisao kako su ga napali ovi dolje i da su im uvijek urote krive, a frend mu napise ma da goni glupe tovare. Na pola poruka pljuje Dinamo i boyse, na pola i ove dolje. Po meni riječ je općenito o neinteligentnom tipu i pito sam se ko sto neki kažu ovdje jel imam disleksiju jer totalno su nepovezane i kontradiktorne poruke
  • miro
    4.8k
    Evo i Index objavio
  • ibro1986
    258
    možda se ovo bude pretvaralo u 5-2-3? bernauer treći stoper
  • NitkoBitan
    19.7k
    Zašto bi on ko hajdukovac pisao kako su ga napali ovi dolje i da su im uvijek urote kriveMiro Vugrinec

Pa nije glup da ne vidi da za svaku glupost krive suce. Jbg i on sudi i mora bit koliko toliko objektivan jer bi inace tanko srao. To sve i dalje ne mijenja cinjenicu da se iz poruka jasno vidi sta radi i kako djeluje protiv boysa.

Ne vjerujem da su tovari uopce znali da je "njihov", osim naravno nekog uzeg kruga Torcidasa.
  • don
    7.8k
    kako je zagrmilo u kavezu hns pederi nogomet ste sjebali...
  • Mihaljević
    10.5k
    Nadam se da je ovo sa tri iza, jer Max ispred Pavića u veznoj liniji je grijeh.

Odkud Hoxha pa nije sigurno mjesec dana bio u prvih 11, Stojković i Mbuku>

Dugo godina slabija ekipa nije istrčala na Poljud, ali eto šta da Bog i sreća junačka.
  • Sajla
    6.1k
    Dadić piše: "ako će našima ikad trebat, Boysi drže udarne krpe..."
    a tko bi bili ti njegovi "naši" nego onaj čemer s juga? ne mogu vjerovati da se uopće postavlja pitanje čiji je kad sve piše, samo razmislite malo.
  • tp1997
    661
    Nije tri iza s Pjacom i Hoxhom u prvoj ja mislim
  • DiddyGuela
    2.3k
    Postava mi se cini dobra, također drago mi je sto je Max od prve minute na sestici.Mislim da bi nam trebao biti od vece koristi nego na stoperu. Cak i desetkovani i dalje smo bolji od tovara. AJMO PLAVI
  • Krizy
    47.5k
    Nevjerojatno kakva stoka radi u svetom klubu kao trojanski konj, a netko tko se trudi godinama možda nikada neće dobiti priliku.

Treba to dobro pročešljati i poslati u tri pičke materine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.