• Praskaton
    2.6k
    Ni njihovi suci,ni kaos u našoj svlacionici,ni ozlijede,ni los posao SD-a,ni umor,ni 30 tisuca tovarcina,ni bura...nista nije važno

Jedino što se piše je rezultat.Zadnji atom snage kao da nema sutra ocu vidit.Uzmite im sve veceras.
    Daj mi samo pobjede...
  • Bernard
    594
    ne može ni tamo!!
  • DrawTube
    5.5k

Čekamo da vidimo koji će portal prvi probiti led
    Niti jedan
  • Paggini
    27.8k
    Prošle sezone himna na rivi, ove sezone tovarleaks.

Boysi jebu, ne vade.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Nece taj dugo ostati u Dubravi.

Znaci lik salje info gdje u boysi, jesu pod pratnjom, pricaju kako se moze lakse ove iz Hercegovine ulovit.
    Salje kako ce saznat gdje zive boysi, prica gdje drze krpe kada idu na tekme.

Ovo je bolesno.

Momentalni raspust cijele sudacke organizacije i placanje komplet stranic sudaca, pa neka su iz Juznog Sudana, boli me kurac, nasi suci vise ne smiju suditi nista
  • Markelo
    2.9k
    Čovjek bi očekivao da će vijest da su nam nogometni suci ujedno i huligani zavrijedit više pažnje. Ništa, molimo, ako može još jedan članak o tome kako je Dragan pomogao trudnici sa bočicom vode.
  • Crni86
    5.3k
    upravo to. Mi sad vise ne pricamo o nekom vrijedanju jer je debel ili psovanju na snimkama.

Mi pricamo da je jedan sudac otkrivao sve vazne informacije jedne skupine drugoj. Ovo je jako jako opasno.
  • Droljo
    9.4k
    Daj mu samo pobjede...Praskaton

Kome?
  • Krizy
    47.5k
    U Hercegovini uvijek torsida dobije po pi.ki, neka dođe taj sudac k nama pa da vidimo tko je gazda
  • Gringo
    221
    Da je kontra situacija oni bi otkazali derbi.
  • jedan u nizu
    9.6k

Vec bi gorilo pola splita
  • MateG
    9
    Čeka se hoće li koji portal prenijet… jesmo ih već krenuli spamat mailovima i koga ako da? Da se pridružim
  • Praskaton
    2.6k

Dadiću :lol:

Vec me hita vidim vrijeme je da se ostavim zone do iza utakmice
  • Toni90d
    808
    Je li moguće da je ovaj kreten, bio var sudac na utakmici VŽ-Tuga sa juga, kad je vikao na sudca Jovica(mislim da je on sudio), da mora svirati prekršaj za Hajduk, a Jovic je bio na nekih 2m od situacije? To je bilo izašlo u onom var skandalu prošle sezone.
  • Gringo
    221
    nadam se da Neno stigne isprintat transkripte i dodatno nabrijat dečke
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.