• Droljo
    9.3k
    X265 encoder je u pitanju najvjerojatnije.Captain America

2160p.10bit.HDR.DV.WEBRip.6CH.x265.HEVC-PSA.mkv pa ti vidi haha :lol:
  • Noel
    7.1k

Čekam te užasnutog nakon filma..
  • Mrvica
    4k
    uu dalo bi se pogledat!
  • badjibadara
    4k
    Free-Willy-DVD-Warner-Home-Video-Kids-Family_871fd313-572c-4bfd-98fd-d5917416fcf9.589cb92126d807f8e230150d768c915f.jpeg?odnHeight=768&odnWidth=768&odnBg=FFFFFF

Mada je star 30 godina, danas je aktualniji nego ikada.
  • jedan u nizu
    9.6k
    Ne znam jel bilo vec, ali kad smo vec pricali o Malcolmu i Breaking Badu

• Majki2111
    3.4k
    Pročitao dio komunističkog manifesta. Odmah prvi dojam je da su rečenice puno smislenije i stil pisanja je na višem nivou nego Hitlorova borba. Ovaj treba 5 redaka da kaže kaj misli, ovi rečenivu od 5 riječi. Elokventnija je knjiga

Predgovor odličan. Govori ko Marxu kao romantičarskoj mesiji da je zato konstantno čitan i da se njemu vračaju ljudi. Daje idealistički odgovor na probleme svijeta kao pravi Božji Mesija.

Whats-App-Image-2024-11-12-at-18-16-07.jpg

Nastavit ću s čitanjem kroz koji dan.
  • nemapredaje
    3.8k
    Ovo mi ulazi u top 5 Božićnih filmova:

MV5BMWVjNGJmMDUtYTk2MS00MWNjLTkzOWUtNDNiMmVhZjJjMmZlXkEyXkFqcGc@._V1_.jpg
  • Agramc
    20
    ja sam gledao. Film je dobar, sto god tko reko ili mislio, prati njegovu cijelu karijeru i život prije no sto je počeo trenirat. Ono sto mi se posebno sviđa, u filmu nema patetike, koju mrzim, a bojao sam se da će je bit u filmu. Jedina zamjerka je sto nisu pokazali osvajanje srebra u Barceloni ‘92. Naslušao sam se negativnih komentara, no kad sam pogledao film sam bio ugodno iznenađen, i zato ti je moj savjet ne slušaj bedastoće seratora nego sam odi pogledaj i nes bit nezadovoljan.
  • Sajla
    6.1k
    ne slušaj bedastoće seratoraAgramc

nema potrebe za ovim. svaki film, serija ili knjiga će imati one kojima se sviđa i one kojima se ne sviđa, to ne znači da se međusobno trebaju vrijeđati.
  • Agramc
    20
    ok ok. Naravno da se ne mora svakom film sviđat al ljudi vole hejtat filmove na osnovu smiješnih argumenata, a posebice hrvatske, koji moraju bit bolji, al to da se u startu skoro svaki domaći film popljuje i prije no sto se pogleda je prejadno
  • veselko tenžera
    2.6k
    Jedina zamjerka je sto nisu pokazali osvajanje srebra u BarceloniAgramc

Hahahahahahaha, pa ne mogu vjerovat! I upravo potvrđuje tezu iz mog prvog posta na temu ovog filma.
  • Agramc
    20
    ili si samo čekao prvi nedostatak da kažeš da je film loš? :smirk: rekao si da ga nisi ni pogledo. ne potvrđuje to tezu jer je jedini nedostatak, a ostali dijelovi filma dobro prikazuju njegovu karijeru. ne kažem da je remek djelo :sweat: , al po meni je puno bolji no što možeš čut od mnogih drugih "znalaca", koje sam ti opisao u prethodnom postu. toliko od mene
  • Stihl
    3k
    Evo jedno zanimljivo štivo, ako nekoga zanima takva tema. Ante Pavelić:Doživljaji, Doživljaji II i Doživljaji III.
    Pročitao sam sve tri dijela, na prvu mi se cinilo kao dosadno za čitanje, no nastavio sam čitat i zapravo preporučujem ako neko nije čitao. On u svojim dijelima Doživljaji, opisuje iz vlastite perspektive društveno-politička događanja od Austro-Ugarske, pa sve do njezina raspada 1918., stvaranje nakaradne Kraljevine SHS(Jugoslavije), diktature kralja Aleksanda 1929., odlazak u emigraciju, pa sve do uspostave slobodne i nezavisne Hrvatske 1941.g.
    U svim doživljajima opisuje teznje hrvatskog naroda za vlastitom nezavsnošću i kaj je sve hrvatski narod prošao i pretrpio od ugnjetvačke politike Beograda. U svakom slucaju, meni je bilo bas zanimljivo za pročitat.
    Da se razumijemo, svako Antu Pavelića gleda na svoj način, no u ovoj preporuci za ova dijela, nisam uopce isao za tim ko je napisao knjigu, nego me zanimala sama srz knjige, način na koji je pisana i zapravo sam sa velikim zanimanjem sve tri dijela procitao u jednom dahu. Bez obzira kaj ko mislio, Pavelić spada u rang važnih povijesnih osoba, pri čemu se ne može i ne smije Pavelića promatrati samo kao poglavnika NDH i kroz ratno razdoblje, nego i kao osnivača i vođu Ustaškog pokreta između dva svjetska rata, kao vođu hrvatskog revolucionarnog pokreta čiji je cilj bio rušenje Jugoslavije i beogradskog režima bilo kakvim sredstvima, pa i nasilnim, te stvaranje hrvatske samostalne države u njezinim maksimalnim granicama. Pa ga ja na taj način i promatram(a ne kao nekog idola, pa moram procitat kaj je pisal).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.