• Eduardo
    20.9k
    jučer završio seriju - top. Colin Farrell je dao liku pingvina neku sasvim novu dimenziju - vrhunska izvedba. Vrhunska!

Samo se nadam da sljedeći projekt nećemo predugo čekati, a to bi po svemu sudeći trebao biti Catwoman, a ako bude na tragu ovoga čeka nas prava stvar.
  • jedan u nizu
    9.2k

Bas citao da ce pingvin pojavljivati u novom Batmanu koji bi trebao izaci 2026. godine. Glavni antagonist bi trebao biti Joker, a Pingvin ce imati nekoliko scena.

Da, Farell je super odglumio ovo, a njegova gluma i ovaj scenarij bas daju dubinu tom liku. Nije prerazvodnjeno da dosadi i ode naveliko i nasiroko, ali bas dobro pogodi karakter . I Milioti mi je odlicna za sad, bas joj pase lik Sofije.

Znaci super, ocekuje me ostatak kojim cu biti zadovoljan. Nazalost navikao sam da u zadnje vrijeme bas nekako serije idu u losijem smjeru kako se priblizavaju kraju.
  • Paggini
    26.1k
    Pa bio je i u prošlom Batmanu, tako da ne čudi.
  • jedan u nizu
    9.2k
    Evo upravo se vratio sa predpremijere Gladijatora 2.
    Mogu reci da sam zadovoljan filmom. Nisam imao velika ocekivanja, niti sam pogledao trailer, nekako sam htio iznenadenje, pa mi je mozda i generalni dojam bolji,. Zapravo sam ocekivao nekakav flop ili nesto jako nedostojno originala, ali sa ovime sam sasvim zadovoljan. Rekao bih nekakvih 7/10-7,5/10.

Ne zelim spoilati sto mi se svidjelo a sto nije, jer vjerujem da ce dosta ljudi to pogledati u neko dogledno vrijeme, ali eto, mogu reci da bih preporucio nekome da pogleda, da se nece oduseviti ili da ce biti 'wow' ali da ce relativno zadovoljan izaci iz kina van.
  • Noel
    7k
    Ja sam pogledal Konklavu u kinu. Film je odvratan i zloban. Najgori neprijatelj nebi prikazao katoličku crkvu onakvom kakvu su je prikazali u filmu. Kraj filma neću ni komentirat jer je gnjusan iako sam na pola filma znao ishod. Čim sam vidio da je film u favoritima za Oscara znao sam da se radi o nekakvoj teškoj bolesnjavi. Jedino vrijedno spomena u filmu je gluma koja je top.
  • ZrnTSCHeZ
    329
    Dva nerazvikana filma koja su vjerojatno mnogima prošli ispod radara, a mislim da ih se isplati pogledati:

Longlegs i Strange Darling
  • miro
    4.7k
    Longlegs je bio i slažem se sa recenzijama ovdje - loš film
  • javolimtebejako
    1.6k
    jel ima longlegs na nekim od streaming platformi? ili torrenti?

trailer mi izgleda dost jebeno
  • Panker1312
    150
    ne znam jesi odlgedal do kraja, ali…prva sezona odlicna, druga dost dobra, medjutim zadnja se pretvorila u tesko woke smece i bas me razocaralo da je otislo u tom smjeru

kaj se longlegsa tice moram priznat da je malo ispod ocekivanja naspram trailera, al meni osobno ne tak los film @javolimtebejako imas na https://yts.mx/browse-movies?page=915 ..ak se ne varam ja sam od tam skinul jer sve tam skidam

inace perporuka za film “Filth” sa James McAvoyem, snimljen po knjizi Irvina Welsha(“Trainspotting”)..teski mindfuck od filma koji je dosta tezak(na kraju krajeva ko i sam “Trainsotting”) za gledat, al meni osobno jedan od boljih filmova koje sm pogledo…ostavim trailer, al nebum previse prical da nebi spoilal

• nemapredaje
    3.7k
    Ako netko želi pogledati “feel good” film sa lijepom, retro (Pariz i London 1950-ih godina) , romantičnom ali ne i ljigavom pričom preporučam “Ms Harris goes to Paris”.

Za pogledati s ljepšom polovicom. Znam da nije film od onih kakvi se inače tu preporučuju, ali isplati se pogledati.
  • Droljo
    8.9k
    Jučer pogledao prve 4 epizode pingvina i oduševljen sam atmosferom, glumom... Svime. Danas ide ostatak. Jedva čekam da dođem doma s posla. Skinuo neku verziju 4k kao, Dolby vision i brutal je slika a čudno da je cujela sezona 12gb samo :chin:
  • cron1ck
    1.7k

Daj nemoj zezati, baš ga danas idem u kino gledati :gasp:
    I prošli tjedan gledao Anora, sasvim solidan film, vrijedi pogledati.
  • Captain America
    18k
    Skinuo neku verziju 4k kao, Dolby vision i brutal je slika a čudno da je cujela sezona 12gb samo :chin:Droljo

X265 encoder je u pitanju najvjerojatnije.
  • Droljo
    8.9k

Moguće. Piše i 10bit :monkey:
  • Kruno
    417
    Trenutno gledam Tulsa King prva sezona vrhunski odrađena.A druga smor al ajd ne traju predugo epizode.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.