• Jurki
    13k
    Činjenice su neumoljive. Igramo ruzan i spor nogomet.
    Ak zelimo nastaviti sa berbom trofeja.. vrijeme je da klub prestane biti u šahu senatora..
    ne navijam za igrace, vec za Dinamo.
    I totalno mi je nebitno dal je na desnom beku Stefan ili Ronael.. ali je cinjenica da je Ronael fizicki spremniji, mlađi igrac od Stefana..
    S jedne strane se govori kak smo spori, fizicki inferiorni, a a druge strane se igracke promjene i zaokreti popljuju.. a svima je jasno da ovak vise tesko da bu islo.
  • don
    7.8k
    u redu, slažem se da RPG triba biti desno. Ali po tvom, evo RPG desno a Ristovski na klupu. Tko će igrat livo? Kada minjaš jednu stvar moraš razmišljat o kontraefektu koja donosi ta promjena.
  • Jurki
    13k
    Tko će igrat livo? Kada minjaš jednu stvar moraš razmišljat o kontraefektu koja donosi ta promjena.don

Dovesti lijevog beka.
    Zakaj to nije napravljeno? .. to pitanje treba uputiti na pravu adresu.
    A za ligu prvaka na proljece mozemo igrati s tri otraga.
  • don
    7.8k
    Dovesti lijevog bekaJurki

koji ne može igrati LP.

Zakaj to nije napravljeno?Jurki

ne znam zašto nije, činjenica je da nije. Dok nije tribamo se nositi sa ovime šta imamo.

A za ligu prvaka na proljece mozemo igrati s tri otragaJurki

da, definitivno zbog jednog igrača tribamo minjat cilu formaciju, i to igrača koji je do Gorice bio među boljim u ciloj ekipi.

Izdvajate imena a ne pravi odraz i doprinos na terenu, odnosno bitno je da je senator pa je uvik loš. Ne zanima me jel netko ima 33 ili 23, dok doprinosi nečemu na terenu, niti me trenutno zanima jel nekome triba dat više šansi da bi se dokazao jer kako je i sam Bjelica reka, u Dinamu trenutno nemate vremena za prilagodbu. Ili jesi ili nisi, odmah.
  • ElDorado
    492
    Krušelj piše da je Bjelko nekaj vikao na Tarzana, koji sad pored Petka vodi i Pjacu. Očito je dost nervozan. Al koji je razlog?!
  • Dinaminjo
    1k
    Tremeru je manja steta izgubiti jednu klasu na desnom bocnom (RPG) nego 3, 4 senatora..

To je tuzno, ali sve vise sam.uvjeren da je tak
  • Jurki
    13k
    a prva opcija na desnom beku ima ugovor jos 7 mjeseci.
    Dal sam ja lud ili to sve skupa nema veze s vezom?
    Guras senatora koji ima ugovor 7 mjeseci, a gusis igraca koji ti moze igracki, te posljedicno financijski donesti puno.
    Vizija, nema kaj.
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    On je vraški nervozan i to se vidi na govoru tijela u posljednje vrijeme. Onako drsko i živčano, kao na današnjoj pressici, nisam odgovarao ni “omiljenoj” profesorici iz srednje, koja bi mi uvijek za Božić “poklonila” popravni.

Ima stvari koje su opipljive i evidentne, samim tim i opravdane. Kriza rezultata, prije svega. Idu tu onda ozljede, vjerojatno i blago razočarenje u kadar i situaciju s istim, koja se pri preuzimanju momčadi sigurno nije nazirala.

No ima stvari na koje je mogao sam utjecati. Dojma sam da je neke igrače previše raubao. Svakom nogometnom laiku je jasno da Kačavenda i Stojković donose dosta, a do Dortmunda su igrali slabo ili nikako. Imam čvrsto ufanje da se nakon srijede to mijenja. Realno je ugašen i Hoxha, koji je na početku sezone zaista bio ubojica, u kombinaciji s Pjacom koji je bio desno. RPG je par tekmi bio na ledu, a ja bez njega ne bi istrčao ni protiv Pitomače.

Dakle, ima svega, ali se nervoza može rezati nožem. Ja se stvarno nadam da nakon Splita, s početkom upravo dolje, započnemo pravi pobjednički niz. Iako nisam siguran koliko je to moguće s ovakvim kadrom. Zato i jesam prognozirao “nulu”, uz pretpostavku da nas čeka festival svega nenogometnog.
  • Haza
    6.4k
    Samo bi naveo, nisam za radikalne mjere kao tjeranje senatora. To ne zaslužuju, a nismo niti u situaciji da ikoga tjeramo na zimu. Kad budu išli, dao bi im cvijeće, sliku, skandirao, jer su to zaslužili, da li su nam puno lijepih trenutaka.
    Njihov odlazak mora biti na lijep način, takav nas glas goni, uvijek smo bili gospodski klub, takav i moramo ostati. Malo koji igrač je o Dinamu negativno govorio nakon odlaska.
    Što kaže Tongo Doumbia, očekujem ipak pobjednički niz uskoro.
  • Captain America
    18.4k
    Ja samo čekam 1. mjesec i da Neno krene i javno udarati po sportskom sektoru jer nema pojačanja. Ono što se s Gattusom događalo ljetos će biti kamilicia. Netko će odletiti sa svoje pozicije, a možemo se samo nadati da to neće biti Neno.
  • Laugreano
    2.6k
    Naravno da to čekaš, jer to i priželjkuješ.
  • Dinaminjo
    1k

Jednom kad nagazis Rilu, pobuna ide Ademija, Misica, Petka..
  • Tongo Doumbia
    4.8k
    Ja bih čak rekao da je to nužno zlo. Ne, ne mislim pri tome da mora kao Bišćan, sebi u bradu ponavljati svaku pressicu kako kadar nije širok, niti smatram da će Bjelica izić pred javnost i pustit u eter rečenicu “u klubu su amateri, što oni misle, pa trebaju mi istresti lovu za pojačanja”.

Jednostavno smatram da bi neki latentni potez morao ponukati klub da posegne u džep i osvježi ekipu. Zimski rok je nezahvalan i teško je dovesti nešto dobro, ali je još teže nastaviti s ovom momčadi na dva fronta. Neno jednostavno zna kako se te stvari odrađuju.

A ako je cijena da napravimo nešto konkretno otkaz SD-u (kojeg ne smatram krivim za ovakav prijelazni rok), onda neka i bude. Tu nema mjesta empatiji.
  • Maxova dijagonala
    2k
    neće to bit Neno jer bi mu trebali isplatit debelu odštetu.
    Ako nas ne daj Bože sutra magarad pobjedi sportskom sektoru neće bit lako jer će vjerojatno odgovarat zbog -7.
    Imali su sve,najdulje pripreme ikad,zagarantih minimalno 15 mil od EL,podršku naš navijača...
    I šta su napravili? Suzili nam rotaciju sa odlascima Bulata,Vidovića i Brodića,izgubili prepoznatljiv DNK sa dolaskom šlepera stranih prinova(za nijednog se još ne može reć da je top pojačanje),umalo su prodali Sučića za neku siću u Como ali sreća imamo pametne ljude u IO,jakiru su ispunili samo jednu želju od njih 7,8 koje je htio(tu je malo i Jakir kriv,trebao se je čvršće postavit kao što se je Neno već postavio oko tjeranja i dovođenja igrača).
  • Daliban
    2.6k
    u redu, slažem se da RPG triba biti desno. Ali po tvom, evo RPG desno a Ristovski na klupu. Tko će igrat livo? Kada minjaš jednu stvar moraš razmišljat o kontraefektu koja donosi ta promjena.don

Možemo komotno Mikiću dati priliku lijevo dok ne dovedemo lijevog beka, a nakon toga Mikića uvesti u rotaciju s RPG-om gdje Mikić starta otprilike svaku treću. Nije mu prirodna pozicija, ali ne vidim u kojem svemiru Mikić može biti veći obrambeni rizik od igranja Ogiware. Sami sebi stvaramo probleme jer razmišljamo plošno i šablonski. Možda dečku igranje lijevo neće uopće odgovarati i lako to onda prekrižimo, ali naš je problem što sve radimo stihijski. Da su nam svi desni bekovi ozlijeđeni, vjerojatno bi Špikić igrao desnog beka prije Mikića, a kamoli tek da se Mikiću daju minute lijevo kada lijevog beka ionako nemamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.