• Maxova dijagonala
    2.8k
    Dok ne dođe Miro i demantira ovo sve oko Martina ja ću živit u strahu...
    Znam da ćemo se kad tad rastat sa njim ali zima je zaje..n tajming za to.
  • Crni86
    7.3k
    a daj mi rec zakaj bi ga prodali na zimu?

Mucnite malo glavom kad cujete neku vijest.

Financijsko stanje je trenutno okej, ljudi u klubu su pokazalai da imaju filinga za rezultat kad nisu pustili batija i sucka na ljeto. Zasto bi sad netko iso prodavat svog najboljeg igraca kad smo na -4, jos zivi u lp i imamo love?
  • Maxova dijagonala
    2.8k
    čudno mi je to jer Miro uvijek demantira laži oko mog i njegovog ljubimca a sad šuti...prodali smo i Olma na zimu,zato se bojim.
    Ako ga već idu prodat nadam se da će do ljeta bit naš na posudbi.
  • Crni86
    7.3k
    prodali smo olma prije 5 godina pod drugim ljudima.
  • miro
    5.2k
    Prodaja u polusezoni ne znači nužno i odlazak odmah sad na zimu
  • Facke
    4.8k
    Morem vam ja demantirati za Florucza da nist od toga.
    Dinamo na zimu oce levoga beka, napadaca i igraca za vezni red.
  • Crni86
    7.3k
    znaci ti si pisao clanak za SN :wink:
  • plavadesetka
    60
    Dinamo ima svoju školu koija je jedna od najboljih na svijetu i ima specifičan stil koji gaji. Veliki je rizik to odbaciti i hvatati nešto drugo u čemu su mnogi bolji i imaju više iskustva. Ta škola daje stopere i vezne, ali se muči s krilima, bekovima i napadačima. U tim ulogama je doselekcija mladih igrača kroz regiju (i s većim fokusom na fizikalije) vjerojanto optimalno rješenje.

Što se tiče stopera, ako nam AEK za par milijuna ukrade Galešića ispred nosa kao što se piše, mislim da ćemo se kajati.
  • Daliban
    4.1k
    Dinamo na zimu oce levoga beka, napadaca i igraca za vezni red.Facke

Drago mi je čuti da su problemi na stoperskim pozicijama riješeni, s obzirom da ne tražimo stopere.

Od krucijalne važnosti su nam dva rotacijska igrača, veznjak i napadač. Na to se trebamo fokusirati. Što više rotacijskih igrača skupimo za klupu, to će udarnih 11 bolje igrati.
  • Niko1986
    679
    Ako se Perić i Perković vrate, a do tada bi trebali, imaš Torrentea, Bernauera, KTC-a, Perića, Perkovića i ako ti baš zatreba i Ristovski može odigrat stopera. Nije mi stoperska pozicija prioritet.
  • Droljo
    11.2k
    Prodaja u polusezoni ne znači nužno i odlazak odmah sad na zimumiro

Trebala bi. Ne treba nam tuđi igrač koji čuva noge.
  • Crni86
    7.3k
    stopersa pozicija je prioritet, mozemo mi imat i 50 stopera ali nemamo kvalitetu za udarnih 11. Ktc ima 35 godina, kaj cemo cekat da navrsi 40 da se nade stoper za prvih 11? Priznala se greska da kapitalac mma nije kapitalac, sukladno treba dovest zamjenu za njega.

Na perkovica se i dalje gleda kao beka. Peric nije igrao nogomet godinu dana. Max je pokazao neke nedostatke i okej je rotacijski igrac. Ristovski je nakon onih epizoda biscana gdje ga se saltalo s beka na stopera igrao najkriminalniji nogomet da li na beku ili stoperu.
  • DiddyGuela
    2.7k
    Spominjati Perica u kontekstu ozbiljne konkurencije za prvih 11 je suludo. On pripada skupini igraca Ademi,Ristovski,KTC. Sto brzi rastanak sa njima bi bio pozeljan. Uz ogromno HVALA za kraj.
  • Crni86
    7.3k
    ovo je pre grubo prema ktcu akiju i riletu. Oni su zadnjih godinu dana igrali, za razliku od perica.

Ktc treba ostat u rotaciji, dok se za rileta i akija treba vidjet da im se nadu neke uloge u klubu, pogotovo akiju, ili da igraju neku sporednu ulogu uz manje place.
  • DiddyGuela
    2.7k

I meni je zao ali jednom ovo treba presjeci. Ti decki su dali mnogo za nas klub i treba ih cestito ispratiti. Nema smisla odugovlaciti situaciju, jasno je da je njihovo vrijeme proslo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions