• Marley
    2.3k
    Sramotno je da jedini koji je stao u obranu suigraca, dobije jednaku kaznu kao i krivac. Zamisli molim te, nije mu sjelo sto mu je rekao, pa je ok da mu smrska lice. O jbt.
  • morales
    232
    Srna je isto njemu zadao teske povrede.Kos je izbacen dobio je papire,Srna ostaje u klubu.
  • Dani Olmić
    595
    Šteta za ovo stvarno … nadam se da ce bit spreman za SP… a ako ne, imamo mi našeg Kuzmanovića! Zvijerčina
  • ksapi
    3.4k

Srna je ionako ozlijeden trenutno, tako da je svejedno
  • Marley
    2.3k
    ma samo me zivcira jer je nepravedno, mislila sam da su obojica dobila jednaku kaznu.
    Ali ako ovaj leti iz kluba, s Srna ostaje, onda je ok.
  • immerwieder
    1.4k
    gledam biatlon otvorenje sezone,
    danas prvo single mixed, a onda mješovita štafeta,
    i u prvoj Slovenci 6., ali i dalje im je Fak u 38. godini najbolji,
    a 2010. je još osvojil medalju za nas
  • ksapi
    3.4k

Srna sigurno ostaje
  • Maki2
    720
    Sto se tice tjelesnih ozljeda to ti je kazneno djelo koje ide po privatnoj tuzbi, tako da DORH to nece pokrenut ex officio
  • Brusa
    1.9k
    mislim da je za teške tjelesne ozljede (a teškom tjelesnom se kvalificira ako je slomljena neka kost) ide po službenoj dužnosti
  • Kepec
    7.2k
    Zrinka Ljutić druga na veleslalomu u SAD-u! Bravo Zrinka, svaka čast. Prvo postolje u veleslalomu, 20 joj je godina.
  • Zagreb1992
    1.9k
    Šamanić potpisao za Cibonu...Otvoreni ugovor i postoji mogućnost potpis do kraja sezone
  • Peškaman
    5.4k
    Jedno je sigurno,neću više nikad u životu pogledati ženski rukomet.
  • Nolifer
    8.8k
    Mislim da su rukometašice pod cijenu ispadanja, izbušile ovog izbornika, jer je na onaj način izbacio one igračice. Šoštarić je bio maher i znao ih je postrojiti i pod njim su imale igru i bilo je rezultata na kraju krajeva...
  • Jos-Optimus
    3.3k
    Ma Obrvan je teški egotriper. Ove tri koje nije vodio - ok, imaš ih pravo ne voditi, ali valjda je ljudski javiti im da je to tvoja odluka prije nego staviš popis na javno, ipak je ta Pijević bila naš apsolutno najbolji igrač svako natjecanje. Sad ne želi ni krivicu preuzeti, kaže da je ovo realno. Katastrofa
  • Bruh
    1k
    Jel bi se hipotetski ovi žrk kaj su izbačeni iz BiH lige mogli ubacit u Hrvatsku ligu?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.