• Zambatine škude
    2.9k
    Samo je jednom Hrvatska reprezentacija primila više poena u sluzbenoj utakmici (117). Od Dream Teama u finalu olimpijskih igara u Barceloni ‘92.
  • Maksim Maksimirski
    6.2k
    Hrvatska je takva zemlja da u njoj postoji gotovo isključivo nogomet. Nijedan sport nije ni blizu, čak ni svi ostali sportovi zajedno nisu ni blizu popularnosti nogometa.

Košarka je velik sport ali u Hrvatskoj je to po praćenju mali sport. Kod nas postoje gradovi od 10-20 tisuća ljudi koji nemaju košarkaški tim jer ne mogu skupit 7-8 ljudi koji bi igrali košarku ali zato svaki zaseok u kojem ima 30 muškaraca u dobi od 15-50 godina ima svoj nogometni klub.

Zadnji put kad je košarka bila u fokusu šire javnosti je ono prvenstvo 2014. kada smo u Sloveniji igrali polufinale. Gledao sam to u jednoj birtiji i zapanjilo me neznanje publike. Ne znaju pravila, za Bogdanovića pitaju ko je ovaj iako je već tad bio igračina i naš najbolji igrač itd. Prije toga je košarka bila ozbiljnije praćena za vrijeme Ciboninog igranja Eurolige prije 20 godina. U takvoj situaciji je teško očekivati neke rezultate kada naša djeca uopće ne gledaju niti igraju košarku. A i naše djece je sve manje i bazen se smanjuje.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Hrvatska je takva zemlja da u njoj postoji gotovo isključivo nogomet. Nijedan sport nije ni blizu, čak ni svi ostali sportovi zajedno nisu ni blizu popularnosti nogometa.Maksim Maksimirski
    A mislim, zar nije ovako u svakoj zemlji Europe? Ne bih rekao da smo posebni po tome. Jedino mi Litva pada na pamet kao zemlja di nogomet nije broj 1.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.