• Orc123
    8.8k
    Tocno mi suze idu radi Sikica koji glumi baby Mamica! Mamic za sirotinju....to je takav lik koji samo sve gleda u puta puta.....dok ima korist od Dinama dobri smo mu, dok nema ucjenjivat ce nas do zadnjeg centa! Kad mu se zaredale prodaje i nije ovisio o nama postavljap se zadnje smecarski i nama nabijao cijenu a na kraju drugima prodavao za kikiriki,...kad mu pocelo goriti pod petama onda nam prodao Stojka i sada Kacu.....

Tocno me boli gdje ce igrati....
  • Droljo
    9.2k
    Grad Zagreb je ujedno i sam svoja županija.vjeko1701

U kojoj je Zaprešić županiji?
  • SjevernaStrana
    1.9k
    Mogu igrati u Zaprešiću ako je Zaprešić prošle sezone bio ponuđen Rudešu, no ovi su odbili i završili na Kranjči.
  • Maki85
    69
    Ovo na renderima je bukvalno teren i 4 tribine oko njega, a privid zatvorenog stadiona se postiže Mcdonalds (dobro je netko primijetio) rješenjem. Valjda neće te letve drvene bit, da bude sve ekološki.
    Inače, akustika stadiona će bit loša, a i kad zapuše će prolazit kroz kosti ko i na maxu. Daleko inferiornije od Opus arene, ali tak smo već jadni da se i tome veselimo.
  • Orc123
    8.8k
    to je takav stadion na kojem ce ti ljeti bit vruce, a zimi hladno....logicno :lol:
  • Dani Olmić
    524
    Samo se nadam da na tom „privremenom“ stadionu necemo ostat zauvijek … isto se desilo i rijeci sa rujevicom
  • DrawTube
    5.5k
    46229fc0459887cb18d1.png

S obzirom da gosti idu u ovaj plavi dio ove 2 crvena sektora pored su ključna. Nadam se da se na njima 1 osoba neće dić ako gosti zabiju gol.

Popunit ta mjesta s godišnjacima s manjom cijenom, dat akademijama kajgod al ta mjesta ne smiju u slobodnu prodaju za vrijeme derbija.

Još bolje, neko tamo budu ISKLJUČIVO godišnje I polugodišnje karte i nek se pregledavaju osobne
  • Droljo
    9.2k

Idemo se dogovorit i pokupovat to bar nas desetak i dobro. :wink:
    Možemo igrat igricu iz lunaparka
    istockphoto-1153033854-612x612.jpg
  • Nino Bule
    14.6k
    Daleko inferiornije od Opus areneMaki85

Ovo smo ti mogli davno rec prije ikakvo idejnog rjesenja i kraja glavnog projekta, opus arena je rađena valjda 6 godina i kostala 80 milijuna eura kad je sve bilo jeftinije.
  • Liks90
    2.5k
    stadion je odličan ako bude takav, ja nemam ništa protiv da i ostanemo…nek se Maksimir napravi kad god i kak Bog zapovijeda…
  • DrawTube
    5.5k
    Inače zanima me jedna stvar

U slučaju preseljenja s Kranjče na novi Maksmir, gdje Loksi ostaje Kranjča postoji mogućnost da ona Hajduku da svih 11 100 mjesta

Jedino da tu onda i ki krenemo kupovat karte pa se natječemo tko će više kupit, ali takva izmješanost stadiona je noćas mora za sigurnost, kak bi se uopće to hendlalo?
  • Dani Olmić
    524
    11.000 mjesta bi imali… to je ok ako je privremeno al ne znam dal je to rijesenje za duze vrijeme…
  • Droljo
    9.2k

Tad će lokomotiva već bit u trećoj ligi i tu neće nitko igrati. U2 i Metallica možda...
  • Nino Bule
    14.6k
    IMATE TEME 1. HNL za tovare, ne zelim ovdje vidjet jedan post o njima
  • nemapredaje
    3.8k

Zagrebačka županija
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.