• vjeko1701
    9.7k
    Ovdje je pitanje kakav oni ugovor o korištenju imaju. Plus, nekako mi je čudno da se radi izvanredne situacije početka izgradnje novog stadiona usred sezone ne može od HNS-a dobiti dopuštenje za Zaprešić. Sve mi ovo više vuče na političke igrice i javno prepucavanje a ne neki realan neriješiv problem.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Dobro, mislim oni još moraju odigrati sezonu do kraja negdje, malo jest neozbiljno da im se nitko nije obratio nego ono snađi se druže. Vjerujem da će se to nekako riješiti.
  • mali M
    5.8k
    da, slažem se.. al baš zato šta ovo sve vuće na igrice se bojim realnog roka izvedbe...
  • criticus
    2.6k
    malo jest neozbiljno da im se nitko nije obratio nego ono snađi se druže.Mali Zeus

Malo je neozbiljno što oni još kao klub postoje...

Ako uz stadion dobijem i to da Šikićev klub nekako izbace zbog ovog iz lige, glasat ću za TTejca, oću svega mi. Ako nekim kozmičkim manevrom povuku i Črnkov klub, učlanjujem se u Možemo, bojim kosu u ljubičasto i zvat ću se Tonka (she/they)
  • Mali Zeus
    14.5k
    Hm Ok.. :)
  • vjeko1701
    9.7k
    Pa jasno, al oni se niti ne mogu iseliti iz Kranjčevićeve pošto tamo nisu niti useljeni. Nemaju na lokaciji niti urede, opremu, treninge...pa pričao je netko da doslovce sat vremena ili koliko prije utakmice puste ekipe i trenere unutra i to je to. Nisu korisnici ničega osim terena.

A i nije baš snađi se druže. Ako bi se pratio tijek, do kraja ove polusezone se ništa ne mjenja a onda kroz zimsku stanku trebaju sami naći novi stadion gdje će igrati. Znači ili posebna dozvola za Zaprešić ili Maksimir. Drugih opcija niti nema.

Ne branim tu niti njih niti grad, naravno da su trebali međusobno sve komunicirati. Al mislim da Šikić malo kuri u javnosti i radi veći problem nego kaj zapravo jest.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    ili kao Medic pokusava uzicat nesto da odjebe.
  • Droljo
    9.2k
    Mislim da se u županiji mora igrati a ne u gradu. Tako je tovarima bilo kad su kaznu imali ili nešt tak.
  • Mikina lijeva kopačka
    64
    A gdje bi trebao biti vatrogasni kamion točno?Mali Zeus

kamion.jpg
  • vjeko1701
    9.7k
    ili kao Medic pokusava uzicat nesto da odjebe.Efes Pilsen

Dobra teorija.

Grad Zagreb je ujedno i sam svoja županija.
  • jedan u nizu
    9.4k
    Ako su dali Rudešu da odigra nekoliko zadnjih utakmica tamo, onda moze i Lokomotiva :lol:

Ma ako UEFA daje da se igra u drugoj zupaniji, pa cak i drzavi, onda ce i HNS dati da se u posebnim okolnostima igra u recimo Zaprešiću (kojeg svi smatramo predgrađem zapravo)
  • JMastermind
    103
    hejteri će reći da je fotošop.
  • R13S61
    236
    Iznimno zadovoljan... Glavni projekt osjetno bolji od idejnog... Neka su se riješili onog silnog zelenila... To lijepo na renderima izgleda ali kod nas u praksi sigurno ne bi zaživjelo i zazelenilo...

Najveći minus je da u petak 29. studenog kažu da u studenom pokreću natječaj za izvođača... osim što je neozbiljno jer svi znamo da u subotu to nitko neće objaviti, također nema nikakvog smisla, s obzirom da je građevinska izdana 27.11. i da mora proći 15 dana da bude pravomoćna (ako ne bude žalbi). Objavljivati natječaj dok građevinska nije pravomoćna sigurno neće....

Da ne ponavaljam slike s portala dodajem i dijelove projekta objavljenih na eojn...

01.webp
    02.webp
    03.webp
    04.webp
  • DrawTube
    5.5k
    Neka Loksa dođe i napravi neki montažni od 3000 mjesta u Španskom ili Vrapču, ionako nam fali malo sportskih aktivnosti a skupilo bi se ljudi sa Zapada grada :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.