• cibona
    3.6k
    Kapetan je jučer nakon kaj je došao do sjevera pozdravio sve osim RPG-aivanzg

kapetan s malim "k".
  • Jurki
    12.9k
    Svi znamo kaj je Rile dal za klub i oko toga nema uopce debate.
    Nebum ulazil sad u to kolko treba igrati jer je i oko njegovih minuta sve vise manje receno.
    Meni kaj je najzanimljivije da ima ugovor jos 7 mjeseci.. i nema bas nikakvih naznaka da mu se bu ugovor produzil. Ta cinjenica sve govori, te Riletova nervoza, mlataranje rukama, prozivanje suigraca preko medija.
    Izgleda je i on sam svjestan da je to to.

Nadam se da je i kompletan sportski sektor na tragu toga da mu se ne produzi ugovor.

Treba covjeka nagraditi velikim pljeskom prilikom njegovog oprostaja od Dinama na kraju sezone.
  • Ivo86
    69
    ali stoji to kaj je @ivanzg reko. I ja sam vidio da je svima dao ruku, osim RPGu
  • Orc123
    8.8k
    ako je to namjerno napravio onda je 0 od kapetana i covjeka! Kapetan bi trebao spajati, a ne razdvajati! Opcenito nije dobro ako su takvi odnosi u svlacionici! On zivi na staroj slavi i to mu nigdje ne bi prolazilo sta mu ovdje prolazi!
  • Kepec
    6.8k
    ali stoji to kaj je ivanzg reko. I ja sam vidio da je svima dao ruku, osim RPGuIvo86

Ne pričaj gluposti, točno sam ga gledao kada je došao nakon intervjua, prvo kaj je napravio je pozdravio sve igrače redom i dao im ruku i potapšao ih, pa tako i RPG-a, iako je njega među zadnjima, ne zato jer ga najmanje voli nego jer je bio među zadnjima na redu.
    Daj malo promislite prije nego bubnete svašta pogotovo na javnom forumu.
  • Ivo86
    69
    eto ti kažeš da si to tako vidio. Ivanzg i ja smo očito vidili nešto drugo.
  • kajsitilud
    473
    i ja sam vidio da ga je normalno pozdravio. Vi bi se mogli mozda suzdrzat pisanja ovakvih stvari, a pogotovo pred derbi. Strvinari novinarski samo cekaju ovakva sranja da naprave pompu oko doslovno niceg, a najdraze im je pred derbi.
  • Dzoni
    798
    Mogu potvrditit ono što je @Kepec vidio, pozdravio ga je najnormalnije kao i sve druge
  • Švabo86
    68
    hm neznam, i meni se sa mog mjesta činilo da je na kraju dao ruku Bernaueru i onda zaobišo Gabriela. Neznam, možda nisam točno vidio, ipak je udaljeno od sjevera, ali i meni je tako izgledalo.
  • Captain America
    18.3k
    Od toliko negativnih likova, uhvatili ste se Rilea i kačite svašta god jer treba čovjeka ocrniti. Zaslužio je to svojim igrama i pristupom u zadnje 3 godine :vomit:
  • don
    7.6k
    i ja sam vidio da ga je normalno pozdravio. Vi bi se mogli mozda suzdrzat pisanja ovakvih stvari, a pogotovo pred derbi. Strvinari novinarski samo cekaju ovakva sranja da naprave pompu oko doslovno niceg, a najdraze im je pred derbi.kajsitilud

šta će nam tovari kad smo sami sebi dovoljni..

@deda je to najbolje opisa danas, na Zoni je postalo normalno da se pljuje, nije bitno koga i zašto, samo nek se pljuje.
  • deda
    34.3k
    I onda se čudite kad deda kaže da ćemo možda zgasit Zonu. Čemu ona služi više, nađite si tambure, žene, kamen, vreću za boks pa udarajte. Ovo stvarno iz dana u dan postaje sve strašnije. I ja to jednostavno više ne mogu čitat ni gutat. Gadi mi se. Konzultirat ću se s kolegama, ali osobno uzimam godišnji od 10 dana.
  • don
    7.6k
    ili jednostavno postrožite pravila i to je to.
  • jakov1
    275
    Komentiralo se neki dan kako su Rile i Theo uzmicali pred Gittensom i ispadali kao pocetnici, a pogledajte kako je Kim bjezao od njega kao od vraga da ga ne okrene kao Laimera.

https://streamin.me/v/5ldnbgvx
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.