• Chempers
    331
    Treba nam 11 bodova za prolaz, to je dosta izvjesno u ovom trenutku. Dobit Celtic pa vidjet kakva je situacija u zadnjem kolu
  • NitkoBitan
    20.6k
    Mislim da su trenutnu sanse oko 87% za prolazak u top24 sa 10 bodova. Procitao sam na indexu...
  • Keyser Soze
    11.1k
    S 10 bodova će jako bitna biti gol razlika, lomit će se 24. i 25. mjesto na gol razlici -2, -3
  • Chempers
    331

Proći će neke ekipe sa 10 vrlo vjerojatno, al mi idemo još u goste Arsenalu i teško da će netko s 10 bodova imati lošiju gol razliku od nas. Al iskreno ne vidim kako možemo dobiti Celtic s ovim sastavom koji trenutno imamo.
  • NitkoBitan
    20.6k
    Al iskreno ne vidim kako možemo dobiti Celtic s ovim sastavom koji trenutno imamo.Chempers

Kladionice vide da smo vrlo blagi favoriti. Oni su primili 6-7 komada od BVB i losiji su dosta u gostima nego doma.
  • Markelo
    2.9k
    Ne znam šta očekivat od Brugge u sljedećim kolima. Ljudi su došli do golova protiv A.Ville i Celtica na komičan način no u obje su utakmice imali veći xg od protivnika. Nije nemoguće da doma skinu Sporting ili impotentni Juve
  • Crni86
    6.4k
    i sparta protiv feynorda barem x da izvuce. Sto nije bas toliko nerealno. Sparta je razbila salzburg, a salzburg je dobio feynorda.

Bit ce tu svega jos, ali mi moramo dobit celtic, svim silama. Pa nek se idu cupat protiv slovana i aston ville. Nece im bit bas svejedno.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Pa nek se idu cupat protiv slovana i aston ville.Crni86

Young Boysa i Ville.
  • Crni86
    6.4k
    mea culpa, yb dada. Morat ce i oni negdje piknut koji bod, a di ces bolje da ga piknu nakon kaj celtic zgubi na maksimiru :wink:
  • nemapredaje
    3.9k

Dakle realno smo na mjestu na koje bi i trebali biti.

Samo nek tak i završi.
  • nemapredaje
    3.9k
    Po procijenjenoj vrijednosti smo 10 mjesta iznad

IMG-5745.jpg
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Opet smo im samo "Zagreb". Kaj je tak teško napisati Dinamo? Da je još neki Dinamo ove sezone u LP onda bih razumio zakaj se piše samo ime grada (da se diferencira klubove), ali ovak kad smo jedini Dinamo u LP, ne kužim zakaj i dalje pišu Zagreb. Al nismo jedini, vidio sam u više podcasta, emisija i komentara na društvenim mrežama da stranci često znaju npr. Real Madrid zvati samo Madrid... Ali uvjerljivo najviše budu frustrirani navijači Sportinga kada ih stranci zovu Sporting Lisbon umjesto Sporting Club de Portugal :rofl:
  • Medvedgrad
    326
    A inače, u imenu kluba ni Z od Zagreba.
  • nemapredaje
    3.9k
    To je inače njemački običaj da klubove zovu po gradu, a pošto je transfermarkt njemačka stranica …
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.