• marcio amoroso
    37.8k
    Doveli smo 6 igraca od kojih su za sad 2 standardna prvotimca, a jedan bi trebao biti s obzirom da mu je konkurencija Spikic koji dokazano donosi jako jako malo na uzorku od 4g vec u klubu.Orc123

Doveli smo 8 igrača. Čak i devet ako računamo Čavlinu koji je poslan na posudbu.

Čavlina
    Filipović
    Mmaee
    Torrente
    Oliveras
    Kačavenda
    Mbuku
    Pjaca
    Cordoba

Od tih 8 koji su kod nas je samo Torrente neupitan starter. Ne kažem i ne tvrdim da i netko od ostalih neće iskočiti. Za Pjacu sam siguran da nam je pojačanje, to je već i naznačio, ali ostali su do sada loši i to je činjenica. Činjenica je također da su igrači koji su više manje poklonjeni i potjerani u prošloj sezoni samo u HNL-u zabili preko 30 golova dok novi u prvih 14 utakmica imaju svi skupa 5 golova.

Ja znam da ćeš ti sada napisati da ne mogu dati ništa ako ne igraju, ali naivno je misliti da trener ignorira igrače koji su vrhunski zbog nekog svoh hira. On uostalom ako ništa radi za sebe i za svoje premije i sigurno su mu u interesu dobri rezultati.
  • Orc123
    8.8k
    objasni mi samo situaciju s Mbukom? Ostalo sve mogu prihvatiti.....ali za njega ne jer covjek koji igra ispred njega to ne zasluzuje?

Jel Stojkovic ne valja kurcu zato sto ne igra? Radio je to Bjelica i prije s Majerom....znaci Stojke ne pokazuje nista na treninzima? Ne trudi se? Od dolaska Bjelice odigrao 140minuta, znaci ne pokazuje nista na treninzima? Mbuku zabio 2 gola za smijesnu minutazu koju je dobio...ako to nije dovoljno da starta u jednoj onda nek sve ide k vragu!
  • marcio amoroso
    37.8k

Kažem ti. Trener koji radi za svoj novac odlučuje tko će igrati. Ja i ti imamo neke svoje preference i želje, ali se nas ne pita.

Ispred Stojkovića je Baturina, također i Sučić jer igramo sa te dvije osmice. Jednostavno čeka na red kao što su čekali mnogi prije njega.

Mbuku vjerojatno može pomoći, ali Bjelica generalno više vjeruje krilima koja pomažu beku. Zato igra Špikić i ima više minuta od njega.
  • Captain America
    18.3k
    objasni mi samo situaciju s Mbukom?Orc123

Što nije jasno? Igraju oni koje trener smatra najboljima. Pričaš o njemu kao da je nova inkarnacija Oršića, a ne da se radi o kongoanskom Josipu Mitroviću.

Jel Stojkovic ne valja kurcu zato sto ne igra?Orc123

Već je dovoljno puta ponovljeno da je sezona povratka nakon rupture ACL najrizičnija zbog mogućnosti obnove ozljede. Stojko je već zbog ozljede propustio i pripreme. Radi se ipak o investiciji od 3 milijuna eura i igraču koji će naslijediti Baturinu i logično je da ga se ne rauba jer ako je zvijer poput Sučića nastradala, što se tek može dogoditi Stojkoviću.
  • Orc123
    8.8k
    daj ne seri....radi tebe cu rado popiti ban ovdje....taman da vise nikad ne napisao niti jedan post na ovom forumu!
  • Mali Zeus
    14.5k
    Čak i pojačanja od prošle godine se koriste random. Hoxha malo unutra, malo van, Pjaca malo desno malo lijevo malo napadač, Stojković može igrati i na krilu, Kačavenda def treba više igrati.

Mbuku isto tak. Poštujem da je Špikić kao bolji u obrani, al osim toga ništa ne nudi, ali sve češće igra.

Uostalom ta priča da trener najbolje zna. Tak smo mislili i za Jakira koji je ignorirao Torrentea, a ispalo da je dobar igrač. Ili je držao na ledu Bernaeura dok ga nije bio prisiljen igrati.
  • CastAway1986
    1.7k
    RPG igra lijevo jer nema tko bolji igrati , bolje da igra on nego Ogiwara...Svakako da je RPG bolji od Ristovskog ali u nedostatku pravog lijevog beka ne vidim problem da ga koriste tamo..Što se Stefana tiče više pričati na terenu a manje se zaletavati s nekakvim prognozama...
  • mali M
    5.8k
    Bjelica generalno više vjeruje krilima koja pomažu bekumarcio amoroso

jasno je to nama, samo smo kriminalni u napadu, a golove primamo kao šašavi i s tim krilima koja pomažu beku. Rađe onda neka mi napadamo kao šašavi i zabijamo, jer golove ćemo očito i onako primiti.

Inače baš mi je zanimljivo kako neki (ne ide to tebe Marcio) mjenjaju mišljenja od teme do teme. "Trener je neznalica koji ne prepoznaje nečiji potencijal", dok za druge igrače stoji teza "Trener gleda tog i tog igrača svaki dan valjda zna šta radi." Sve ovisi dal ti neki igrač paše ili ne :grin:
  • don
    7.6k
    Sve ovisi dal ti neki igrač paše ili ne :grin:mali M

ovo si odlično apostrofirao :up:
  • ivanzg
    221
    Kapetan je jučer nakon kaj je došao do sjevera pozdravio sve osim RPG-a koji je stajao metar od Bernauera kojeg je zadnjeg pozdravio na liniji 16 metara i totalno ga je ignorirao.

Bez obzira na sve trzavice kapetan si to ne smije dopustiti i već mi stvarno ide na živce to izdrkavanje senatora na strancima koji su ili bolji od senatora ili nisu dobili priliku pokazati da su bolji jer lošiji od Ristovskog i Ademija je teško bit.
  • Droljo
    9.1k

A gdje je tu general bjelica da dovede u red i kapetane? Nigdje. Lik radi to isto.
  • ivanzg
    221

Sumnjam da bi Bjelica napravio istu situaciju da to svi vide, vjerujem da bi mu dao ruku reda radi pa riješavao to tamo di je mjesto ali da, to on ili bilo koji trener koji vodi momčad mora riješiti, kod nas to trenutno nije slučaj.

Dinamo je nažalost talac senatora koji igraju unatoč činjenici da to ne zaslužuju i onda se zgražamo kad stranci popizde.

Pljuje se po Daliću i forsiranju senatora koji jednostavno više ne mogu pratiti ritam i zbog toga pati rezultat, ne zato jer su zaboravili igrati nogomet nego zato jer godine rade svoje a to imamo u vlastitom dvorištu i bojim se da će i dalje to biti tako.
  • austrijanac
    4.3k
    Dinamo je nažalost talac senatora koji igraju unatoč činjenici da to ne zaslužuju i onda se zgražamo kad stranci popizdeivanzg

To već traje drugu godinu nažalost. Jedva čekam završetak te sage.

Svim tim herojima, senatorima, legendama, posvetit mural, majicu, šal kako god i sretno dalje.

Bit će nam svima lakše.
  • NitkoBitan
    19.4k
    Nema tu srece kad u svlacionici nije potpun mir i jedinstvo.
  • Nousername
    713
    ti i takvi kao ti se trebate informirati prije nego krenete paljbu po nekom igracu.

Rile je davao izjavu,dotrcao do sjevera,pozdravio suigrace i poveo ih blize sjeveru tak da ne pisete gluposto i dezinformacije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.