• Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Šteta, imali smo svoje prilike koje nismo iskoristili i eto kazne... Ajmo Dinamo, nema predaje!
  • Nemrem igra Dinamo
    2.5k
    Tako jeeee :strong: :strong: :strong:
    Ajmo sad po pobjedu!
  • criticus
    2.8k
    Ne kužin zašto nismo nastavili s igračem više. Sad su izgubili oboji po 2 boda, vjerojatno i ispali.
  • Sibirski plavac
    2.4k
    Kraj 1 1. Ne znam je li ovo dobar rezultat ili ne. Bit ćemo pametniji nakon tekme Kairat Etoile
  • Boysica
    562
    Po meni su baš igrali dobro bolje nego zadnju tekmu s njima koju smo izgubili ... više šansi falilo nam je samo malo sreće
  • Crni86
    6.6k
    Dugo nisam gledo neku futsal utakmicu gdje je jedna ekipa bila tolko bezopasna. Na trenutke izgledamo kao da su se decki skupili jucer popodne. Imao sam fiing da se igra jos dva dana da ne bi uspjeli zabit gol olmissumu iz igre.

Nastavak lose forme od pocerka sezone. Najavljuje se napad na final4, do sad u 4 utakmice lige prvaka nemamo ni jednu pobjedu. Vrijeme je za novog trenera. Despotovic na klupi olmissuma radi odlican posao.
  • NKDZ86
    2.4k
    to nije futsal samo ,to je futsal dinamo bez kojega ne znamo šta bi bilo sa grupom! ko je prošao početke nejgove, teško se može odvojiti od njega!
    svaka časta dečkima kaj su se na glavu bacali, tako se bori za dres i klub, danas idemoj ako po pobjedu!
  • plavi72
    1.1k
    Omišani imaju iskustvo ,ove sezone nemaju Sekulića,ali imaju i dalje dobru ekipu,Bogu hvala na dva finala koja smo uzeli protiv njih,dva važna igrača su nam otišla,ali borimo se i sretno večeras.
    Blago vama koji ste blizu !
    IMG-20231023-WA0000.jpg
  • NKDZ86
    2.4k
    bitno!
    klub je dobio upozorenje od uefe zbog pušenja u dvorani.
    ako se to i danas ponovi, prijete nam kaznom (novčana, prazne tribine) pa se ljudi civilizirajte.
    danas su svoj dolazak u velikom broju najavili i bbb.
  • BBBaranja
    2.7k
    Negdje sam pročitao da smo danas bez Mužara i Zonjića zbog parnih žutih kartona?
  • dapintar
    70
    Trener Plavih, Matija Đulvat, na današnjem susretu ne može računati na Nevena Zonjića i Matea Mužara zbog žutih kartona.
    Nadamo se da će Matej Horvat i Filip Novak biti spremni za današnji susret. Horvat je jučer imao problema s ozljedom, a Novak nije igrao zbog bolesti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.