• ibro1986
    243
    Inače ja sam iz Cazina, i mene je začudilo jako ovo, jer je Cazin kao grad uvijek bio "siromašan".
  • rioda
    5.4k
    Svejedno, činjenica da klub iz lige koja je slabija od naše može plaćati kao prvak Europe mi zvuči nevjerojatna ako je isitinita...Sibirski plavac

Zato jer plaće u futsalu nisu ne znam kakve, dovoljno je da klub preuzme jedan jak poduzetnik koji će odriješiti kesu.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Ma jasno, ali jbt Palma je dvostruki prvak Europe, igraju u najjačoj ligi na svijetu sa igračima koji su ponajbolji na svijetu. Da su ne znam kako male plaće u futsalu, nije mi jasno kako klub iz lige BIH može plaćati koliko i prvak Europe. Pa i u vaterpolu se vrte "sitniši", pa opet imaš situaciju da Jug ili Mladost nikad neće moći plaćati igrače koliko npr. Pro recco ili Ferencvaroš, ma da ih ne znam tko preuzme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.