• mali M
    6.1k
    stari moj pa to je članak iz 12/2022! Što je sad i pobjeda Dinamovog proljeća zapravo referentna točka od kad se kreće brojati? Stalno ćemo smišljati opravdanja za njihove odgode.. Dobro kaže @Sajla, bolje im je da više nikad ne spomenu niti jedan datum. Nek nam kažu, kad kupiš kartu znat ćete da je gotov i doviđenja.. ovo je već pretužno i smiješno..
  • Boycie
    1.6k
    Ne znam jel neko kačio već od Alemannie Aachen, 3.liga, 2009. otvoren, 33k kapacitet.

https://youtu.be/qxJM_kfWlHE?si=Bmkg1RtGsAujjdE7
  • puxigadjurdja
    1.9k

tzv Lidl stadion. Za prste polizat.
  • Bosskovitz
    13.1k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake).

Nisam uopće siguran o čemu se točno radi, ali djeluje mi kao jako dobra ideja za novi Maksimir ako se ne radi o nečemu preskupom.
  • jedan u nizu
    10k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake).Bosskovitz

jbt izgleda da nam svima iskacu iste stvari na feedu drustvenih mreza.
    Vec nekoliko puta zadnjih dana netko napise da mu je iskocio neki zanimljivi video/clanak i onda skuzim da sam to isto i ja uocio :D
  • criticus
    2.7k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake).Bosskovitz

Ja sam razmislja malo o vjerojatno preskupoj opciji poluzatvorenog krova. Tipa postoje stadioni koji imaju krov koji ne ide ni do kraja tribine a neki koji prakticki idu do cetvrtine terena. Pokretni zatvoreni krov ne dolazi u obzir radi cijene al ova verzija sa velikim dijelom zatvorenim bi pomogao i atmosferi ali i tom da toplina se odrzava unutra vise kod ovih zimskih dana da nam se pahuljice ne prehlade, s ciljem privlacenja veceg broja ljudi.
  • Nino Bule
    14.7k

Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ?
  • criticus
    2.7k
    Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ?Nino Bule

Pa nije novitet to neki, pa vjerujem da se riješio problem ako ga uopce ima
  • Bosskovitz
    13.1k
    Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ?Nino Bule

Naravno. Nije nerješiv problem, ali je dodatni trošak jer onda moraš imati cijelu tehnologiju za rast trave, ona svjetla i ventilatore:

2021_04_4_10_50_19.jpg
  • nemapredaje
    3.9k
    Na instagramu objavljen video preuređenog tunela.
  • reziser
    6.9k
    razglas koji je bio ispod sjevera je sad ispod istoka? puno bolje tako zvuči!

i postavljene su nove kamere na istoku što gledaju prema bivsoj atletskoj stazi, ili su mi promakle do sada?
  • superSantos
    2.9k
    i postavljene su nove kamere na istoku što gledaju prema bivsoj atletskoj stazi, ili su mi promakle do sada?reziser

to su kamere za VAR
  • reziser
    6.9k
    ma znam za kamere za var, ali mislim da samoj tribini istok i čini mi se da ne gledaju na teren ? ili ih nisam vidio do sada? nebitno
    uglavnom potez s razglasom ispod istoka je super kad već imamo ovakav stadion
  • Bosskovitz
    13.1k
    S današnje presice, a propos Maksimira: "Razgovori s Vladom i Dinamom idu dobro. Kad ćemo imati nešto novo za reći, onda ćemo to i napraviti. Uskoro će i to rješenje biti precizirano javnosti."
  • Mladi Starac
    255
    da da.
    plus, na 24sata sam pročitao da je senf izjavio kako su ovu kranjču predstavili i dinamu....

https://www.24sata.hr/sport/uzivo-novi-detalji-oko-stadiona-kranjceviceva-krece-obnova-1018702?24sata_ref=frontpage-sport

dobar i kvalitetan potez...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.