• mali M
    10.9k
    stari moj pa to je članak iz 12/2022! Što je sad i pobjeda Dinamovog proljeća zapravo referentna točka od kad se kreće brojati? Stalno ćemo smišljati opravdanja za njihove odgode.. Dobro kaže @Sajla, bolje im je da više nikad ne spomenu niti jedan datum. Nek nam kažu, kad kupiš kartu znat ćete da je gotov i doviđenja.. ovo je već pretužno i smiješno..
  • Boycie
    4.4k
    Ne znam jel neko kačio već od Alemannie Aachen, 3.liga, 2009. otvoren, 33k kapacitet.

https://youtu.be/qxJM_kfWlHE?si=Bmkg1RtGsAujjdE7
  • puxigadjurdja
    3.4k

tzv Lidl stadion. Za prste polizat.
  • Bosskovitz
    21.5k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake).

Nisam uopće siguran o čemu se točno radi, ali djeluje mi kao jako dobra ideja za novi Maksimir ako se ne radi o nečemu preskupom.
  • jedan u nizu
    20.2k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake). — Bosskovitz

jbt izgleda da nam svima iskacu iste stvari na feedu drustvenih mreza.
    Vec nekoliko puta zadnjih dana netko napise da mu je iskocio neki zanimljivi video/clanak i onda skuzim da sam to isto i ja uocio :D
  • criticus
    9.6k
    Čuo sam jučer da će novi stadion Evertona imati “sound reflective roof”, odnosno neko inovativno rješenje za krov koje bolje odbija zvuk s ciljem da što više atmosfere “ostane “unutar stadiona, umjesto da bježi van (kao kaj danas sve ode nebu pod oblake). — Bosskovitz

Ja sam razmislja malo o vjerojatno preskupoj opciji poluzatvorenog krova. Tipa postoje stadioni koji imaju krov koji ne ide ni do kraja tribine a neki koji prakticki idu do cetvrtine terena. Pokretni zatvoreni krov ne dolazi u obzir radi cijene al ova verzija sa velikim dijelom zatvorenim bi pomogao i atmosferi ali i tom da toplina se odrzava unutra vise kod ovih zimskih dana da nam se pahuljice ne prehlade, s ciljem privlacenja veceg broja ljudi.
  • NB86
    17.8k

Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ?
  • criticus
    9.6k
    Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ? — Nino Bule

Pa nije novitet to neki, pa vjerujem da se riješio problem ako ga uopce ima
  • Bosskovitz
    21.5k
    Jel bi to moglo bit problem za travnjak zbog sunca ? — Nino Bule

Naravno. Nije nerješiv problem, ali je dodatni trošak jer onda moraš imati cijelu tehnologiju za rast trave, ona svjetla i ventilatore:

2021_04_4_10_50_19.jpg
  • nemapredaje
    6.9k
    Na instagramu objavljen video preuređenog tunela.
  • reziser
    8.3k
    razglas koji je bio ispod sjevera je sad ispod istoka? puno bolje tako zvuči!

i postavljene su nove kamere na istoku što gledaju prema bivsoj atletskoj stazi, ili su mi promakle do sada?
  • superSantos
    3.3k
    i postavljene su nove kamere na istoku što gledaju prema bivsoj atletskoj stazi, ili su mi promakle do sada? — reziser

to su kamere za VAR
  • reziser
    8.3k
    ma znam za kamere za var, ali mislim da samoj tribini istok i čini mi se da ne gledaju na teren ? ili ih nisam vidio do sada? nebitno
    uglavnom potez s razglasom ispod istoka je super kad već imamo ovakav stadion
  • Bosskovitz
    21.5k
    S današnje presice, a propos Maksimira: "Razgovori s Vladom i Dinamom idu dobro. Kad ćemo imati nešto novo za reći, onda ćemo to i napraviti. Uskoro će i to rješenje biti precizirano javnosti."
  • Mladi Starac
    484
    da da.
    plus, na 24sata sam pročitao da je senf izjavio kako su ovu kranjču predstavili i dinamu....

https://www.24sata.hr/sport/uzivo-novi-detalji-oko-stadiona-kranjceviceva-krece-obnova-1018702?24sata_ref=frontpage-sport

dobar i kvalitetan potez...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube