• Droljo
    9.1k
    Možemo uvijek srušiti pola juga i bok. Ionak se sve bude rušilo...
  • Chempers
    231
    Dosta podcijenjujete Brugge. Bio bih relativno iznenađen da ne dobiju jednu od te dvije protiv Sportinga i Juventusa doma.

Stuttgart ako ne ponove izdanje od jučer ide na 10 bodova prije zadnjeg kola. YB je katastrofa, ne mogu vjerovati da se ovdje spominju kao nekakva dobra momčad.

Tak da 10 bodova ne vjerujem da će biti dosta. Makar u ovom trenutku mi smo daleko i od tih 10, sa sastavom kao jučer mi nemamo što tražiti niti protiv Celtica nažalost
  • Mali Zeus
    14.5k
    Jel bilo kaj o tome koliko dajemo kapaciteta na jugu?
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Stvarno vidiš Brugge kao favorita protiv Juventusa i protiv Sportinga koji igra fenomenalnu sezonu s Gyokeresom? Nogomet je takva igra da uvijek svatko može dobit svakog, ali reći da bi bilo iznenađenje da ne pobijede jednu od ove dvije ekipe mi je malo suludo.
  • Chempers
    231

Pa pogledaj koeficijente ako se već igramo tko je favorit. Sporting u maloj prednosti, a tako će vjerojatno biti i protiv Juventusa. Igraju obje doma i mislim da su dobre šanse da dobiju jednu. Ekipa koju opako podcijenjujemo ovdje a jako su dobri. Nisam ih gledao jučer al imali su i bolji xG i više udaraca od Celtica na gostovanju.
  • Teofil Kateran
    1.4k
    Ja isto mislim da su kvalitetna ekipa, ali ipak je velika razlika u kvaliteti s Juventusom. Sporting je ove sezone u naletu i mislim da su ipak bolji, mislim da može možda x bit, ali da je Brugge ikakav favorit u ijednoj od ovih utakmica, po meni nikako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.