• emilperska
    7.3k
    Sretan 18. rođendan Branko.. Želim ti da uskoro budeš važan kotačić jakog europskog Dinama!
  • Maki17
    219
    Sretan rođendan, ovo šta je igrao jako mi se sviđa.
  • don
    8.2k
    kad nitko neće, ja ću.

Bravo mali.
  • Captain America
    18.7k
    Večeras čuva Gittensa, a ujutro u školu :cool:

Ako je dobio priliku protiv ovakve ekipe i za debi odigrao korektnu utakmici, ne vidim razlog da ne nastavi dobivati priliku i kada se igra s momčadima s dna tablice.
  • Mali Zeus
    14.6k
    Bravo mali!
  • Omake
    4k
    Debi u Ligi Prvaka, a dodavanja 18/19. Samo neka nastavi raditi.
  • Crni86
    6.4k
    nakon ovog očekujem više prilika za Pavića. Pokazao je sad da se na njega može i mora računat.
  • Maxova dijagonala
    2.1k
    Ne znam jel iko od vas na 0-1 primjetio njegov pas na rilu pod presingom.
    Mali ima muda i "ono nešto".
    Očekujem sve više minuta za njega jer smo mi uvijek zarađivali na našim momcima.
  • marcio amoroso
    38.3k
    Branku treba utakmica i biti će pravi igrač. Nitko ne može postati igrač gledajući utakmice sa klupe. Ja se nadam da će naši treneri biti hrabriji i davati mu prilike bar protiv lošijih protivnika u HNL-u.
  • Crni86
    6.4k
    tako je okružiš ga sa nešto iskunijim pojedincima da iza leđa ima ktc-a pored sebe mišića i vjerujem da bi mogao igrat barem protiv svih klubova HNL-a osim možda velike četvorke.
  • Droljo
    9.7k
    Super je mali odigrao. I bravo treneru što ga nije vadio na poluvremenu. Tako mu je podigao samopouzdanje. Jedino mi je žao kod prvog gola što je pao na glavu i onaj uspije scimat i njega i ktc-a jebiga. Svakako mu želim više prilika.
  • Jaro
    8.3k
    a tu je KTC odradio Max/Mmae potez povlaceci se... I jos tip pogodi fino jbg...
  • Daliban
    3k
    Blokirao bi da se nije okliznuo, jebiga desi se na našem klizalištu.
  • miro
    4.9k
    Dobar je mali, zajebo je gol, ali ništa mu ne zamjeram. Strah me samo da ga se sad opet ne "dozira". Dao si mu da istrči u Ligi prvaka protiv Borussije, pa daj mu sad par tekmi nek odigra bar po pol sata
  • Teofil Kateran
    1.5k
    Jučer jako dobra utakmica, nadam se da ćemo ga napokon više gledati. Ako može protiv Borussije može i protiv Šibenika, Gorice, Slavena, Varaždina i Lokomotive…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.