• cibona
    3.6k
    Treba izdržati još mjesec dana, a onda dobro istresti kasicu prasicu punu novaca za prava pojačanja na lijevom beku, stoperu, rezervnoj špici, a poželjno je i desno krilo.

Ovoga puta izgovora nema.
  • Orc123
    8.8k
    peoblem je kaj ce ti opet igrati isti....sirina se i dosad nije koristila adekvatno, a ne vidim da ce se nesto u budućnosti promijeniti...ps. prije svega ti je potreban zadnji vezni ali opet kad gledas ne vjerujem da ce koliko god dobar bio dobiti priliku pored Miska.,..
  • GaijiZG
    1.8k

Nadam se sa Ademi neće biti spreman.
  • Chempers
    231

Da da, ista stvar se već priča najmanje 2 godine. Dobit ćemo goli kurac. Pa će trener biti kriv u očima velikih stručnjaka.
  • Dr Hofmann
    1.7k
    Sad me više nego ikad zanima reakcija momčadi. Jebeš I ovaj poraz i Dortmund i Ligu prvaka, u nedjelju će se sve znati. Ajde sad neka pokažu od čega su, nema predaje nikome i nikada
  • NKDZ86
    2.2k
    čemu atj lučko na sjeveru i gro interventne? pogotovo na djelu prema zapadu.
  • Jurki
    12.8k
    Kultni "Krik" norveškog umjetnika Edvarda Muncha i autorova skrivena poruka na istoj slici poslužili su kao inspiracija za sinoćnju koreografiju koja odlično oslikava kako na Dinamovog navijača utječu Dinamove igre i rezultati u posljednje vrijeme - tobogan emocija ove jeseni od slavlja u Salzburgu i Bratislavi, do sada već niza razočaranja u domaćem prvenstvu... Ali i pomalo luđačka vjera da se Dinamo i u ovakvom stanju kao sinoć, može nositi s višestruko skupljim ekipama i izboriti prolazak u sljedeću fazu.
    Utakmicu na terenu smo izgubili, ali sjever je još jednim odličnim izdanjem pokazao da se na njega može računati.

Slijede nam novi izazovi u prvenstvu, na redu je derbi na Titu u nedjelju!

Objava grupe na Telegramu. Jucer standard top izdanje Sjevera. :heart:
  • ElDorado
    392
    Meni je nekako glupo stavljati naglasak samo na pojedince. Mi prije svega moramo promijeniti svoju filozofiju nogometa. A to je zaboraviti povratne lopte (jučer se lijepo na stadionu vidlo kako na povratrnu loptu Borussia trči u pritisak), ubrzati igru, naučiti igrati presing kad je to potrebno itd itd. Na momente jučer s mladim igračima to je po meni izgledalo sasvim solidno. Mi i za okvire HNLa igramo naprosto najsporiji nogomet. Zato je to tako i izgledalo protiv Rijeke i Osijeka. A onda prema tim okvirima selektirati igrače.
    Stojko i Kač najmoderniji su igrači koje imamo i njih treba forsirati u HNLu a ne im davati trash minute i očekivati čuda.
  • Mali Zeus
    14.5k
    https://www.vecernji.hr/sport/nijemci-ogorceni-u-hrvatskoj-kao-u-srbiji-policija-hvatala-navijace-za-genitalije-i-skidala-1819255

ako je ovo istina mene samo zanima zašto se isto ne radi i s Torcidom kada dođe nego ovi unesu pirotehnike 3 tone.
  • Crni86
    4.9k
    zato jer su povlašteni. Ako sam dobro razumio pregled tovara odrađuje tovarska policija.
  • Mali Zeus
    14.5k
    Sjajno. Odrađuje li onda pregled u Splitu zg policija?
  • Haza
    5.9k
    Kratki osvrt na tekmu.
    Zagorac odličan, stoperskih par i Gabriel vrlo dobri, mali Pavić solidan, Kačavenda i Stojković puno zujali malo meda dali, ali razumijem ih, nisu imali kome dati loptu, jer smo izlazili s premalo igrača u završnici.
    Voljni moment svih igrača odličan.
    Ono što me brine, opet smo primili gol iz prekida, što je po meni najjača snaga Tovara. Isto tako, brine što Rog nije na željenoj razini, i sad je vidljivo da nam od svih ozljeđenih igrača najviše fali mali Sučić.
    Pisao sam na temi Mbuku, mi tog dečka ne smijemo potratiti, isto tako Bjelica kmeči da ima jednog napadača, da to nikad u karijeri nije imao, a lik je imao Topčagića u Osijeku kad mu se Mierez ozlijedio.
    Pravi trener bi u nedostatku napadača u špicu stavio Pjacu ili Mbukua, i ne bi kmečao nakon svake tekme.
    Nakon Hajduka ne želim slušati Neno Kmeč spike, imaš ekipu za potući se s njima, i kreni još jučer raditi na pripremi tekme.
  • Paggini
    27.1k
    Pravi trener bi u nedostatku napadača u špicu stavio Pjacu ili MbukuaHaza

Prije pet mjeseci sam napisao ovo:

Vizionarski bi bilo da Pjaca udje na Petkovo mjesto ako ovaj ode, a ja sam vizionar!!!Paggini

Pjaca je igrao neku petkovu ulogu protiv osijeka i to je bilo dobro i kvalitetno, ima kvalitete kao i Petko - jak je kao bik, s loptom je na ti, ima udarac, može se potući, ne vidim zašto se ne bi probalo opet, u kombinaciji s kuletom. Za krilo je jako dobar kad je postavljena obrana, ali nema tu brzinu da slomi igrača na brisanom prostoru, tako da bi mu i ovo možda više odgovaralo.

Ne znam, nisam pametan, ali ako Bernauer može na 6icu, može i Pjaca na 9ku brijem.
  • Jos-Optimus
    3k
    Ne da može, nego mora. Garantiram da je u ovoj fazi karijere to idealna pozicija za njega. Kao što si rekao, ako je nešto protiv Osijeka bilo dobro - to je bio Pjaca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.