• vjeko1701
    9.6k
    Je infinity, al nisu iste okolnosti. Nije isti razlog.
  • Davieboy86
    260
    Pa dobro , imam 4 banke tako da ne znam kojoj po tebi kategoriji pripadam ali ok.. Govorim o trenutku , s obzirom da nam je nedostajalo vise od pola prvotimaca… Protiv viceprvaka Europe…Zato nikome ovaj poraz ne bi trebao tesko pasti. Nase finale je u Nedjelju ipak…
  • Infinity
    16.6k
    Viceprvak Europe je peti u prvenstvu i nije dobio u gostima dva i pol mjeseca. A nedjelja? Nedjelja je u nedjelju, danas je srijeda.
  • vjeko1701
    9.6k
    Al jedno utječe na drugo.
  • don
    7.5k
    Viceprvak Europe je peti u prvenstvuInfinity

a isprid njega su neki tamo klubovi poput Bayerna, Leverkusena, Leipziga i Eintrachta..
  • Davieboy86
    260
    i bundesliga zavrsava sutra i nisu zabili 11 kom Celticu i Bruggeu makar igrali na Babinoj ledini , a ne kuci i mi smo imali sve igrace ns raspolaganju. Mislim , ne kontam tvoj zakljucak svega?
  • Ivdzo11
    4.4k
    Bjelica kaze za Petkovica da nema naznake kad ce zaigrati, cak mozda out ove godine
  • Izet Hajrović
    2.3k
    i prošle sezone su završili 5. pa igrali finale Lige prvaka. Ozbiljna je to momčad i nemamo što zamjeriti našima bez 3 od 4 najvažnija igrača. S obzirom na okolnosti, apsolutno je važnija utakmica u nedjelju. Nama je Celtic utakmica u kojoj odlučujemo o nastavku Lige prvaka, tako je uostalom bilo i prije početka natjecanja gdje smo Monaco, Salzburg, Slovan i Celtic etiketirali kao naše šanse.
  • NORTE
    12.4k
    Pored ovoliko ozljeda važnih prvotimaca Bjelica je odlučio štedit jedinog napadača Kulenovića za Poljud.

Nisam očekivao ovakvu postavu, ali što je tu je.
    Ovo sam već i zaboravio, Celtic je utakmica odluke.
    Podsjećam da je Dortmund rastavio Celtica 7:1.

Dobili smo Bernauera kao zadnjeg veznog.
    Mišić i Ademi bi mogli bit spremni za derbi.

4-2-3-1 u Splitu.
  • Chempers
    227
    Pa dobro kako smo izgubili Petkovica do kraja godine? Piši propalo i protiv Celtica uz ovakav zdravstveni bilten.
  • Markelo
    2.8k
    Bvb peti u bundesligi a Dinamo treći u našem jadu od prvenstva. Bolje da ne gledamo di je tko u domaćem prvenstvu jer tu nema ništa dobroga za nas.
  • Kruno
    453
    Koliko bi nam sad Bulat i Brodic bili korisni.
  • Dudu 9
    354
    Odlučio ga je štedjeti jer je i on bio načet ovih dana .
    Što je trebao, riskirati da se ovaj skroz ozljedi pa da na derbi idemo bez napadača?
    Večeras bi teško dobili i sa Kulenovićem od prve minute.
    U nedjelju je ionako važnija utakmica gdje moramo pobijediti po mus.
  • Keyser Soze
    10.7k
    Ja nisam razočaran, jako mi je drago da su naši mladi dečki odigrali utakmicu na ovakvom nivou. Ono što me brine je kako ćemo se skrpati za derbi i za kraj polusezone.
  • Crni86
    4.9k
    Dolazi na naplatu ono na sta su brojni upozoravali krajem roka. Zadnji vezni i napadac. Svaka cast malom Pavicu na danasnjij tekmi nadam se da ce stvarno on biti taj koji ce uc u uzu rotaciju za zadnjeg veznog.

I gledam danas rpg-a lijevo, i ide ko tenk al zeza ga strana jednostavno mu je neprirodno. Da uspijemo dovest nekoga njegove kvalitet za lijevi bok pa da njega preselimo desno uff. Uvjeren sam da bi i danas puno vise imali za rec onda u pojedinim situacijama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.