• Navijač Dinama
    8.5k
    Jel se zna možda hoće i za Futsal biti dozvoljeni gledatelji? :smile:

(Zatvorrni prostor, pa onda)
  • NORTE
    12.2k
    Poljski premijer Mateusz Morawiecki objavio je kako će od 19. lipnja na utakmicama tamošnje prve nogometne lige biti dopušten dolazak gledatelja i to do 25 posto kapaciteta stadiona.

U Poljskoj samo domaći navijači na stadion.
  • Eduardo
    21k
    Natjecateljsko povjerenstvo Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine (NSBIH) u ponedjeljak je i definitivno proglasilo završetak Premier lige. Prvakom je proglašeno Sarajevo, dok će elitno natjecanje napustiti Čelik iz Zenice i Zvijezda iz Ugljevika.

U europskim natjecanjima susjednu zemlju će predstavljati nogometaši sarajevskoga Željezničara, Zrinjskoga iz Mostara i banjalučkoga Borca.

Neće se igrati niti Kup Bosne i Hercegovine u čijoj završnici su trebali igrati Željezničar, Zrinjski, GOŠK i Široki Brijeg.
  • ZDS86
    206
    Ko je na kraju u Europi Sarajevo il Zeljo?
  • deda
    34.1k
    I jedni i drugi. Sarajevo u CL.
  • Ero
    988
    Sarajevo kvalifikacije za LP, Zeljo, Zrinjski i Borac EL. Najnakaradnija liga na svijetu vjerojatno
  • NORTE
    12.2k
    Najnakaradnija liga na svijetu vjerojatnoEro

Sigurno. Dok se sve lige po Europi nastavljaju ovi u lipnju poklone naslov na POLA odigrane lige. Mogli su makar prekinut sve bez proglašenja prvaka, kao Nizozemci. Uzeli mnogim klubovima priliku da izbore naslov, kup, Europu, ostanak. Previše klubova su sjebali, ne znam šta klubovi čekaju da se udruže i odjebu odluku i ligu.
  • Ero
    988
    pa nekima ovo odgovara.. Sarajevu Borcu i Zrinjskome političkim klubovima iza kojih stoje stranke..
  • Dudu
    2.6k
    Ne znam zanima li ikog ta liga, zivim u BiH, nisam dosad ni s kim pricao da prati to :grin:
  • Ero
    988
    Pa u gradovima gdje nrma premijerligaša se baš i ne prati gdje je hrvatsko stanovništvo. Ali kad su u pitanju SB i Mostar prati se uveliko. Ali uglavnom oko 60% hrvatskog stanoviništva u BiH navija za Dinamo..
  • Navijač Dinama
    8.5k
    pratim ja povrsno, izuzev Dinama navijam za Široki, nekako njih u Herc. smatram ono sto je Dinamo u RH, a Zrinjski je dosta povezam sa.HDZ i Čovićem, politicki klub, vjerujem i da @Ero navija za ŠB, je mislim da nitko izvan Mostara i blize okolice ne navija za Zrinju.... a sto se RH tiče tu smo kao sto Ero kaže na nekih 60/70% koji navijamo za Dinamo ovi ostali za Hajduk nažalost...
  • Infinity
    16.6k
    Ja ne vjerujem da ce ostati ova odluka na snazi. Neki k*ce se desiti, uciniti ce sve da Celik ostane. Izbacit ce opet nekog zbog licence, a ovim ce ugoditi.

Zao mi Zelje, jedina draga ekipa u PL, nabili su Sarajevo dva puta, uvalili im osam komada i ostadose kratki za tri boda, taman tri za jos jedno trpanje na Hasetu.
  • Bosna86
    11.8k
    oko 60% hrvatskog stanoviništva u BiH navija za Dinamo..Ero

Na cemu temeljiš ovu tvrdnju? Iskreno mislim da je obrnut postotak, Srednja Bosna pravi razliku, a tu smo nažalost manjina
  • Ero
    988
    Na ovaj postotak sam nekada davno naletio na jednom forumu, možda je podatak samo za Hercegovinu bio. Nisam sad ni sam siguran.
  • Bosna86
    11.8k
    Ma mislim da je to i nategnuto... Ako naravno govorimo o simpatizerima, realno njih je vise i u Hercegovini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.