• Ivdzo11
    4.4k
    U biti i nemaju što skrivati, otišli su Ademi i Mišić kod čuvene 'doktorke' Marijane, beogradske farmaceutkinje, koja je svojim čudotvornim kremama i metodama izliječila mnoge sportaše, posebno nogometaše. Baš kad su u pitanju ozljede mišića, sitne rupture kao kod njih dvojice, onda Marijana Kovačević može pomoći i ubrzati oporavak ili barem smanjiti tegobe. Kao što je, primjerice, lani pomogla Luki Modriću da se u samo nekoliko dana oporavi i zaigra u polufinale Lige prvaka ili Novaku Đokoviću da unatoč ozljedi dođe na turnir i uspije ga osvojiti.
  • emilperska
    6.9k

Ta žena mi je neka woke moderna verzija Ante Pavlovića :lol:

Ne znam zasto sam upravo zamislio da Ante Pavlović tjera Ademija da trči po šumi i skače u jezero..

Ugl, podrzavam sve inicijative koje nas čine jačim protiv jogurta. Taman da Braco sa Srebrnjaka bude u svlačionici 0-24.
  • Mali Zeus
    14.4k
    A zašto Sučić nije išao kod nje?
    Ili je ona samo za mišiće, ništa kosti.
  • Ivan0302
    571
    Cordoba u areni u nike shopu ganja sniženja.
  • NKDZ86
    2.1k
    laganini buraz kuzis, to kupuje za tekmu da mu ne promoče
  • OsamŠest
    3.6k
    Cordoba u areni u nike shopu ganja sniženja.Ivan0302

Iskreno, boli me briga kaj rade u slobodno vrijeme, al nemreš mi pozirat u kombinacijama Allena Iversona i Justina Biebera.

Kad odradi shopping, očekujem photo session za društvene mreže..

Čim sam vidio dva dana nakon potpisa storyje po Instagramu, znao sam koliko je sati. Nema tu kruha..
  • Nolifer
    8.7k
    Sanjam Dinamo x Nike :love: :up:
  • BBB Sibenik
    4.7k
    Ta žena mi je neka woke moderna verzija Ante Pavlovićaemilperska

“Udata neudata?”
  • Captain America
    18.2k
    koja je svojim čudotvornim kremama i metodama izliječila mnoge sportašeIvdzo11

Nije li i Kačavenda bio u Beogradu kod čudotvorke pa završio drugi put pod nožem?
  • dinon7
    1.1k
    U jeku svi priprema za novu zimsku sezonu, u svim silnim mailovima koji se šalju i otvaraju, svaki pogled na sat i svaka minuta koja prođe donese neku novu dimenziju uzbuđenja.
    Dva Dinama,isti dan, u istom gradu,u najelitnijim natjecanjima u Europi.
    Ovo danas je uistinu praznik svih onih koji žive i vole ovaj klub od kad su prvi put izgovorili to sveto ime.
    I danas ću opet prije nego sklopim oči prije sna, zahvaliti pokojnom djedu sto je usadio u mene ljubav koja nemoze proći.
    Učinite nas danas sve ponosnima.
    Samo Dinamo :strong:
  • emilperska
    6.9k
    Nije li i Kačavenda bio u Beogradu kod čudotvorke pa završio drugi put pod nožem?Captain America

Bio je on ili Stojković (brkam). Ali bio je i Majer. Veli da mu je pomoglo..

Pretpostavljam da ti se takva vrsta "kajropraktika" kosi sa uvjerenjima, ali ovi očito vjeruju ahahah..
  • Captain America
    18.2k
    ali ovi očito vjerujuemilperska

Smodek, Šojat, Šebečić, Janković i Vrgoč FTW.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.