• Filip 91
    927
    Koliko sati najkasnije prije utakmice se može ustupit godišnja?
  • Liks90
    2.5k
    Stanje za Celtic:

SG 220, ZG 520
  • NitkoBitan
    19.4k
    Do 12h. Nekad i do ponoci (mislim za derbije).
  • deda
    34.3k
    Ulaznice se pojavljuju jos uvijek. Kupujte.
  • Probirštift
    566
    Mogli su otvoriti barem još jednu dvije blagajne da ljudi ne čekaju tolko dugo na kiši al jebiga treba se platit studentu €5/h pa se nema
  • Promatrač
    6
    Prodaja traje cijeli dan danas. Ja sam bio prije pola sata na blagajnama, nije nikoga vise bilo.
    Ne znam uopće tko je normalan mogao pomisliti da ce 1.800 ulaznica otići godišnjacima.
  • deda
    34.3k
    Eto, jedan kaže nema nikoga, drugi kuka zašto nema više blagajni otvorenih. :blush:
  • Liks90
    2.5k
    Naravno da neće sve otići danas, panika se stvara bezveze…
  • Igor VG
    79
    Nema čekanja, za 2 minute sve gotovo. Rade 3 blagajne ako sam dobro vidio.
  • jedan u nizu
    9.3k
    Rade 3 blagajne ako sam dobro vidio.Igor VG

znaci idu tri studenta po 5e/sat.
    Znaci sav profit koji cemo danas dobiti od ulaznica tekme LP, ce otici na place studenata za prodaju za Hajduk. Strasno. Treba volontere uzeti za karatanu.
  • Probirštift
    566
    Možemo se mi sprdati kolko želimo al je bilo ispod 30 ljudi u redu prije mene i čekalo se dobrih sat vremena kaj je stvarno sporo
    Da se uzelo 2-3 studenta na sat dva nebi im ubilo proračun jer nema potrebe da budu cijeli dan nego samo na onom početnom valu
    Ak je radni dan i to još 11 ujutro sumnjam da ljudi baš žele čekati nekoliko sati za kartu
  • Sajla
    6k
    kad su se kupovale godišnje Pop corn je došao do karatane i pričao s ljudima. jedna od stvari je bila upravo to - tražili su, ali nisu mogli naći dovoljno studenata koji bi to honorarno odradili, ne žele raditi za lovu koja se nudi (ne znam o kojoj satnici se radi). eh sad, jesu li se stvari u međuvremenu promijenile...
  • Mali Zeus
    14.4k
    Kako pratiti pojavljuju li se ulaznice za večeras?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.