• nemapredaje
    3.8k

:lol: :lol: :lol:

Koji si ti car.

Sorry, znam da spamam, al kak si uklizao sad odjednom mi je top.
  • Paggini
    26.9k
    77qM6Gg.jpeg

Al se slažem s Dalibanom, također nisam fan. Pogotovo ne za Dinamo.
  • Droljo
    9.1k
    Dantasa sam slabo gledao ali ima tu forumskih stručljaka koji one grafove rokaju i detaljne analize bacaju. Tak da čekam egzakt podatke pa ću se onda prikloniti većini u koju god to stranu guralo :snicker:
  • Mali Zeus
    14.4k
    Nije ti zgodan?
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Gledam skoro svaku utakmicu HNL-a i Dantas me je oduševio koliko je lagan u igri.
    Otporan je na presing i ima odličan zadnji pas što se je vidilo u asistenciji za Hernanija protiv nas.
    Neki dan protiv tovara također odličan,onaj prvi gol Osijeka ne bi se mogao uigravati na treningu da on nema tu lijepu rezanu loptu iz ubačaja.
    Također,imao je još jedan vrhunski zadnji pas za Hernanija kad je Lučić obranio zicer.
    Svakako pojačanje za nas jer se na ljeto vjerojatno opraštamo od Sučića i Baturine.
    Treba još uzet u obzir da je odigrao tek 7,8 utakmica...kad uđe u potpuni ritam bit će još bolji.
  • Laugreano
    2.6k
    Nismo ni sumnjali. Za kojeg god igraca se nekoliko ljudi na forumu slozi da je dobar, ti udaris kontru. Zanima me sad zasto ti se ne sviđa?
  • Droljo
    9.1k
    Zanima me sad zasto ti se ne sviđa?Laugreano

Znam ja!
    Pavić je mlađi i ima višlji plafon a ivanović ima bolje napadanje prostora.
  • Daliban
    2.4k
    Mislim da je dobar igrač, ali bojim se da je fizički slab za naše potrebe.
  • Mali Zeus
    14.4k
    Moramo po Selahija ponovno.
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    Mislim da bi ga trebali uzet dok ne krene sezona i porast prometa u Tommy trgovinama po Splitu,Dubrovniku i otocima :lol: :lol:
  • Danko
    1.2k
    Ja ne razumijem zašto selahi već nije kod nas.
    Ak niš drugo da bar ne igra protiv nas :lol:
  • Paggini
    26.9k
    Ja ne razumijem zašto selahi već nije kod nas.Danko

Jer je navodno Jakir stopirao transfer ljetos jer je kancer za svlačionicu, tako su neke informacije kolale.

Iako je meni drag igrač, točno tip šestice koja nam treba, volio bih malo ambicioznije traženje te šestice, vjerujem da se može naći boljih od Selahija.
  • puxigadjurdja
    1.9k
    DANTAS ANTE PORTAS, HERE WE GO!
  • MasniBrkMarkaViduke
    6
    mislim da si u krivu,kako da znamo kakvi su ako ih oci navijača i svih ne vide? Znaci da torrente ne valja,jer kod jakira nije igrao minute,a kod Bjelice je standardan?
    Komentar ti ne drzi vodu,svak ko poznaje nogomet zna da to sto si napisao nema veze s vezom.
    Zašto nebi Pavić,Mikic i slični dobili 2-3 vezane tekme
    Gorica Šibenik i jednu jaču malo
    Pa da onda svi sudimo imali tu nešto ili nema..ovako jedva i njih dvojicu imamo za budućnost,bojim se od zime da nećemo niti to
  • plavadesetka
    45
    Upravo to, Dantas je besplatan i mlad, uz to prošao školu Benfice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions