• Klenx
    5.9k
    Feyenoord nas je fino usosio ovim bodom.
    Da su izgubili imali bi 6 bodova i gol razliku -5,6.
    Do kraja doma Spartu i Bayern i u gostima Lille, ne vidim da bi tu išli preko 4 boda, te bi vjerojatno s pobjedom nad Celticom bili ispred njih.

Sve je ovo još u sferi što bi bilo kad bi bilo, ali bez pobjede nad Celticom i 10 bodova nemamo šta razmišljati o prolazu.
    To će biti donja granica.
  • Crni86
    4.9k
    psg ima salzbrug i stutgart nije mi bas jasno kako su im sanse tako male. Do 10 bodova bi trebali doc, a kakva je forma citya nije nemoguce i do vise.

Mi imamo najvece sanse protiv celtica i to su 3 boda, ostale 3 utakmice smo autsajderi i istom logikom bi trebali doc do 10 bodova. Ali ajmo mi izvuc sutra jos bodova pa da nam sanse dodatno narastu.
  • marcio amoroso
    37.7k

Igra tu dosta toga ulogu. Mi imamo Celtica doma gdje smo od svih naših utakmica osim Bratislave najveći favoriti, imamo Milan koji u sljedeće dvije utakmice ima zvezdu i Gironu doma i vrlo vjerojatno nam dolazi sa sigurnim prolazom. Osim toga 3 dana nakon nas imaju derbi sa Interom. Imamo doma još BVB koji uopće nije uvjerljiv na gostovanjima. Jednostavno nije nerealno da uzmemo ta tri boda.

Paris mora dobiti minimalno 2 utakmice da bi došao na tih 10 bodova. Ako im je Salzburg u gostima neki fiks onda Stuttgart vani i City doma sigurno nisu. Cityu već sada gori pod nogama, a Stuttgart je jednostavno dobar i rijetko koja momčad je favorit protiv njih doma.
  • Dani Olmić
    513
    Sutra VfB i BVB nece pobijedit, samo cu to rec.
  • pencilneck
    692
    Milan ne može doći u Zagreb s osiguranim Top 8 jer će za taj plasman trebati 16 bodova, a oni maksimalno koliko mogu imati do Maksimira je 15 bodova.
  • pencilneck
    692
    Sutra nam treba pobjeda Celtica nad Bruggeom. Brugge bi ostao na 6 bodova, s lošijom gol razlikom od naše, uz brutalan ždrijeb do kraja (Sporting i Juve doma, Man City vani). Čak i da nekako uzmu 4 boda, opet bi mi na gol razliku vjerojatno bili ispred njih ako završimo s 10 bodova.

Ostao bi nam samo PSG kao konkurent odozdo koji ne bi smio uzeti 6 bodova u preostale 3 tekme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.