• don
    7.5k
    ni mi ništa drugo ne očekujemo od tebe osim prosipanja negative.
  • Ivan0302
    574
    Ako netko ima iz Srednje Bosne da ide na utakmicu neka mi se javi u privatno.
  • Marquis Manners
    55

Realan sam samo. Pod Bjelicom, bod protiv bilo koga uključujući Belupo, Istru,Goricu i Šibenik je uspjeh.
  • don
    7.5k
    stvarno svakakvi likovi se koriste tehnologijom danas. Žao mi tvojih slova na tipkovnici
  • mlinchica
    2.1k
    "Već sam ovdje bio, na ovom stadionu, pa mi ovo nije iznenađenje. Bojao sam se za teren, gledao sam utakmicu protiv Monaca. Bila je jaka kiša i natopljen teren. No vidim da je teren sada dobar. Ako je svlačionica ista kao prije, onda je u redu. Iskreno, nema to veze, ne pobjeđuje travnjak ili stadion, nego igrači na terenu", kazao je Sahin.
    Gol.hr

Živiš u filmu šta se desilo prije, Nuri Sahinu. :cool:
  • Marquis Manners
    55

Meni je žao tvojeg načina razmišljanja i potpune nemoći da odvojiš realnost od emocija.

Na stranu to, ja bi volio da mi elaboriraš na temelju čega se ti nadaš bodu protiv Borussije i Hajduka, da ne spominjem tri. Mi ne možemo dobiti Istru i Goricu.
    Ja bi volio isto da uzmemo 6 bodova, ali to je nemoguće.
  • don
    7.5k
    na temelju čega? Na temelju kvalitete Dinamovih igrača, na temelju utakmice protiv Monaca, Slovana, Salzburga. Na temelju trenera Nenada Bjelice koji je dovoljno puta dokazao kvalitetu u svom poslu.
  • Zambatine škude
    3k
    ↪Zambatine škude Koga smo za vrijeme prvog mandata Bjelice imali na tom mjestu?The Undertaker

Ako misliš pozicijski, Šunjić. Ako misliš profilom, nismo imali nekoga sličnog, ali je Olmo dosta rasterećivao veznu liniju po tom pitanju.
  • Dzoni
    796

Što će nam tovari kraj ovakvih Dinamovaca
  • Sajla
    6k
    čovjek vam pokušava objasniti da bi Gorica imala 9, a Istra 12 bodova u LP da je na našem mjestu, a vi ga uzeli za ozbiljno... :scream:
  • ElDorado
    389
    Prema narativu s pressice Bernauer bi mogao na šesticu. Pavica nije htio sprziti protiv Rijeke jos manje ce protiv Borussie. A ostale uopce ne vidi kao mogucnost da igraju 6. Ili ce igrat s viskom veznih pa da povuce 2 osmice ili Max. Nema trece.
  • Marquis Manners
    55
    U tome i je problem što nas je sve zavarala liga prvaka.
    Bayern 9:2 to je naše realno stanje.
    Monaco 2:2, koliko god meni i vama to ne paše, svi znamo da je taj rezultat isključivo radi poplave na terenu.
    Slazburg amo dobili jer je klub rezultatski potonuo kao titanic.
    Slovan je jedina utakmica za koju mogu reći da smo dobili radi naše kvalitete kao glavni faktor.

Uostalom pogledajte sastave u tim utakmicama, teški bunkeri, u redu cilj opravdava sredstvo.

Ako Bjelica stavi RPG-a, umjesto Ogiware, ako da prednost Mbuku umjesto Špikića i Pjaci umjesto Hoxhe, mi možemo dobiti Borussiju i ovako, jer Borussija je kriminalna u gostima. Međutim svi znamo da se to neće dogoditi.
  • Marquis Manners
    55

Čovjek vam pokušava reći da odvojite realnost i emocije.
    Jer činjenice su da smo mi spašavali bod protiv Istre i Gorice u gostima, i da je Rijeka bila bolja na Maksimiru.
    Šutevi u okvir gola protiv Rijeke doma 1 - jedan, u okvir 3 - tri. Ta Rijeka izgubi od Olimpije isto u gostoma 5:0!
    Tužno je vidjeti čemu se vi nadate.
  • Paggini
    27k
    Bayern 9:2 to je naše realno stanje.
    Monaco 2:2, koliko god meni i vama to ne paše, svi znamo da je taj rezultat isključivo radi poplave na terenu.
    Slazburg amo dobili jer je klub rezultatski potonuo kao titanic.
    Slovan je jedina utakmica za koju mogu reći da smo dobili radi naše kvalitete kao glavni faktor.
    Marquis Manners

@Sajla hoćeš ti ili budem ja?
  • Orc123
    8.8k
    Svaka cast Pavicu, Buducnost je on ali stavit ga u prvih 11 u ovako bitnoj utakmici bilo bi ravno samoubojstvu, pogotovo ako imas zdravog Roga i ispred njega Kacu koji mogu trkom nadomjestiti to sto pozicijski nisu toliko defanzivno orjentirani.....
    Kako ocekivati Pavica da drzi 6icu kad se decko nije uspio nametnuti cak ni u juniorskoj LP i nije se izdvajao uopce od ostalih deckiju tamo....cak se vise izdvajao Šunta nego on....protiv Bayerna je bio jako los ali to je o normalno kod tako mladog igraca. Nor. Najvise od svih je pokazao Mikic u juniorskoj LP.....Pavicevo vrijeme dolazi....bit ce on odlican ograc ali ne treba mu dati da izgori bezveze.....ako ga treba staviti u prvih 11 stavit ga protiv Sibenika, Istre i slicnih a ne Borusije.....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.