• don
    7.5k
    sutra kad dobijemo Borussiju, oćeš za 5 dana tupit kako smo je dobili jer su loši u gostima? Do danas je narativ bio da je Slovan na razini Istre pa smo ih zato razbili a evo sa Milanom igraju i gube 3-2, napadaju sa igračem manje, a igrači Milana se izležavaju da ne prime i 3. gol
  • Kepec
    6.7k
    Marquis tip lika koji sjedi doma u fotelji, gleda tekmu, gricka koštice, pije žuju i ima ju naslonjenu na škembi dok paralelno prigovara Špikiću kaj nemre potrčati i Mišiću kaj krivo doda loptu.

Tip lika koji ne vidi veselje ni u čemu, pa tako i uspjehe pretvara u nesupjehe odnosno "slučajne uspjehe" tako što nađe svoje razloge za to.

Tip lika koji bi bio najsretniji da se sutra ponovi Bayern kako bi došao na forum i rekao "a jesam vam rekao".

Dragi Marquis možda nas samo trollaš pa smo se svi fino uhvatili na udicu (kaj se iskreno nadam da je), a u slučaju da si mrtvo ozbiljan ja ti moram reći da mi je žao kaj tako živiš život.

Ti prijatelju i dalje budi tužan i razočaran u Dinamo koji se bori za titulu u prvenstvu i paralelno ima 7 bodova u Ligi prvaka, a mi ostali ćemo se nadati bezveze, onako iz dosade, jer to ti je ljubav prema voljenom klubu koju neki očito nemaju.
  • vjeko1701
    9.7k
    Bayern 9:2 to je naše realno stanje.
    Monaco 2:2, koliko god meni i vama to ne paše, svi znamo da je taj rezultat isključivo radi poplave na terenu.
    Slazburg amo dobili jer je klub rezultatski potonuo kao titanic.
    Slovan je jedina utakmica za koju mogu reći da smo dobili radi naše kvalitete kao glavni faktor.
    Marquis Manners

Sve teorije o Dinamovih 7 bodova su službeno offtopic van ove teme:

Dinamo u Ligi prvaka 2024/25

Na ovoj temi sad staje rasprava o tome za sve uključene.
    vjeko1701

Mogao bi ti sad lagano oderati koji dan bana. Stani. Zadnje upozorenje.
  • Paggini
    27k

Kasno je Vjekoslave, već sam skinuo svoj ban jumf, s guštom.
  • Sibirski plavac
    2.3k
    Mi da pobjedimo City na Etihadu, neki bi komentirali u stilu "ma svaka čast našima, ali budimo realni, taj City je trenutno u žešćem sranju kaj se forme tiče. Pa čak im je jebeni Tottenham koji je šesti na tablici zabio 4 komada na etihadu. Da se razumijemo ne umanjujem našu pobjedu, ali budimo realni, riječ je o ekipi koja već 5 tekmi ne zna za pobjedu i bodovno je bliža 12. mjestu u ligi nego prvom."
  • vjeko1701
    9.7k
    već sam skinuo svoj ban jumfPaggini

Late bloomer
  • Keyser Soze
    10.7k
    Baš bi volio da startaju Kačavenda, Rog, Stojković. Imali bi bar 5 velikih navijača Dinama u prvoj postavi koji će preorat teren za pobjedu.
  • don
    7.5k
    prema Tironiju, Rile i RPG bokovi, KTC, Max i Torrente 3 natrag, Rog, Kačavenda, Baturina, Kulenović i pitanje je samo Pjaca ili Stojković, Petko je na klupi.
  • Dzgšb
    1.1k

da oće još stojke upasti u prvi koju bi brzinu imali u veznom redu auu...
  • NitkoBitan
    19.4k
    Kao dijete sam se radovao gledajuci kroz prozor kako pada snijeg a sad me veseli kisa, sta ti je zivot :rofl:

A mogli bi i malo zalit teren preko noci da nitko ne skuzi.
  • IceMan
    2.3k
    Bit će kiše, al jebiga, ni prvi ni zadnji put da ćemo pokisnut ko pi…..

Ak bu nam kiša pomogla, kisnut ću koliko god treba… i daj Bože onda u to ime kiše!!
  • Crni86
    4.9k
    prema najavama najjaca kisa se ocekuje preko dana kako dolazi vecer tako ce kisa slabjeti, neka pada kao drugo poluvrijeme protiv monaca i idila.

Edit. Vidim na snimci neva na treningu s rukavicama ali je neno reko da nije dostupan za ovu utakmicu. Stvarno sad vec malo cudna cijela situacija.
  • reziser
    6.9k
    Bit će kiše, al jebiga, ni prvi ni zadnji put da ćemo pokisnut ko pi…..IceMan

nece sigurno biti kao protiv Monaca
    :roll:
  • nemapredaje
    3.8k

Možda Neno pili naopako
  • Rakovica1986
    707
    zvuči nezgodno, no vrlo je jasno. Kad me Zagi pljucne nakon što ga napadam nakon Gorice, ja sam zadovoljan.

Što se tiče kiše, kiša će riješit bar jedan problem atraktivnih europskih protivnika na Maksimiru. U kopu i dovoljno široko okolo će biti svi koji će derat glasnice. Nema promatrača.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.