• Olmic
    3.8k
    Sansa da dovedemo neko ozbiljno ime postoji jedino ako Maric nece odlucivat
  • Ijayi Atiemwen
    1.5k
    Je netko gledao Paula Tabinasa u dresu Vukovara? Vidim da je standardan i u reprezentaciji, a samo su mu 22 godine. Možda bi nam poslužio kao HNL rotacijski igrač
  • Daliban
    3.3k
    Jedino je zalosno da mi za Sucica zelimo 15mil, Baturinu 30 mil a od igraca koje smo doveli na posudbu, bez odstete ili platili neku sicu ocekujemo da odmah budu igraci prevage, kapitalci ili nezz sta vec.Orc123

U pravu si, žalosno je. Bolje bi bilo da od dolazaka i dalje očekujemo kapitalce, a da za Baturinu i Sučića tražimo barem duplo. To bi bilo realnije.
  • Dzoni
    882

Možda bi bilo "samo" da ima 22 godine i igra negdje u tipa Belgiji, Češkoj, Švicarskoj... Ovako je prestar da bi imalo smisla ga dovest i za rotaciju.
  • Calello5
    84
    Tabinas nažalost nije kvaliteta za Dinamo. Ali nikako mi nije jasno da ga ne ugrabi Loksa, Slaven ili takvi klubovi. Dečko ima potencijala i fizičke predispozicije na vrhunskoj razini.
    Ovako u drugom rangu stagnira već neko vrijeme.
    Ista je stvar i sa Pelkom, Črnkom, Jukićem, Pejićem iz Cibalie...
  • Facke
    4.5k
    Trenutne je rasprava na Transfermarktu pa da vas ja pitam, Kulenovic 5 miljuna po Transfermarktu da ili ne?
  • Efes Pilsen
    9.1k
    Da, apsolutno.
  • marcio amoroso
    38.4k

Minimalno. Jer Dinamo ga za manje ne bi sigurno pustio.
  • Droljo
    9.8k
    Dinamo ga za manje ne bi sigurno pustiomarcio amoroso

Moš mislit...
    Da netko ponudi 5 mil za kulenovića, marić bi ga na rukama odnesao tamo.
    Moje mišljenje. Ne fakt.
  • marcio amoroso
    38.4k
    Moš mislit...Droljo

Kakav je ovo upis?

Ako misliš da bi ga pustili za manje argumentiraj. Ovakve besmislene doskočice ostavi za neka druga mjesta.
  • Droljo
    9.8k
    argumentirajmarcio amoroso

Nije ni tvoje 'sigurno' neki argument ali ok. Ispravio sam se.
  • marcio amoroso
    38.4k

Mislim da nisi u pravu. Kulenović je napadač koji sada već konstantno zabija. Također je dokazao da može zabijati na najvišem nivou. Dobri napadači su rijetkost i Dinamo može sigurno dobiti 5 plus milijuna za njega. Ima
    Kule svojih mana, svi znamo za njih, ali brojke ne lažu, a one su u ovoj kalendarskoj godini brutalne.
  • Droljo
    9.8k

Ma neka dobijemo i 15 mil ja sam za. Jedino mislim da skauti drugih klubova (koji bi dali 5+ mil) vide te njegove mane. Ali nikad ne znaš. Sve je moguće.
  • marcio amoroso
    38.4k

Ako sam dobro prebrojao Kule ima 26 golova u ovoj godini. Bilo je i gorih igrača od Kuleta koji su plaćeni ozbiljan novac na osnovu ovoliko golova.
  • Krizy
    48.7k
    Rijekin Čolak je 2018./19. na TM-u vrijedio tri milijuna nakon 12 golova u HNL-u i sedam u kupu. U cijeloj sezoni.

Sada su cijene veće, Kulenović je igrač Dinama čiji igrači vrijede više. I prije kraja polusezone zabio je osam golova u HNL-u, tri u LP-a, dva u kvalifikacijama za LP-a i jedan u Kupu.

Po meni bi cijena na TM-u trebala ići na nekih 6-7 milijuna eura.
    Briga me za TM cijenu, ali pošto se postavilo pitanje odgovorio sam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions