• scooniepenn
    3.5k

Procitao sam ja jako dobro sto si ti napisao i bilo mi je i vise nego dovoljno. Izvrijedjao si Misica pokazujuci da poprilicno malo toga razumijes, jer se njegov doprinos igri Dinama dosta jasno vidi bez da covjek treba biti nogometni strucnjak. Nabijaj ti stari po Danskoj Pedersene do mile volje.
  • Kujtim Shalla
    3.1k
    nabijat cu koga hocu i kad hocu i zalibo te ona stvar gdje sam i sta sam. Kao i uvijek pokusavas mi nabijati na nos gdje zivim i Kao frajer si i veci si dinamovac od nas koji smo vani. Stari skini mi se sa one stvari vec jednom a ako ti se moji komentaribne svidjaju nemoj ih ni citati. Predji preko njih Kao ja preko tvojoj
  • Špicpapak
    65
    Jedan veliki + za utakmicu sinoć, da nebi ostalo nezabilježeno :) jako dobar je bio
  • Omake
    3.5k
    Pada u defenzivnom dijelu igre već 2. sezonu zaredom i zbog toga patimo u tranziciji
    Zračni dueli 61%-56%-47%
    Defenzivne Akcije 10-9-8
    Tack&Int 9-8-6
  • Maxova dijagonala
    1.6k
    što nije čudno jer po sezoni odigra 50 utakmica od prve minute a nije više u nekim najboljim godinama.
    Ne možemo nać čovjeku alternativu već 2,3 godine i onda je logično da dolazi do pada u formi i ozljeda.
  • Maximo
    559

Šta nas opet vraća na sportski sektor, tj trenutnog SD-a...2 prijelazna roka i ključna pozicija nije pokrpana sa zamjenom...tj par pozicija nije...
  • Mali Zeus
    14.3k
    Vraća nas i na odluku trenera da nezaliječen uopće igra u subotu.
  • ElDorado
    385
    Prvo pojačanje ljetos trebao je biti Čerin. Očito je bilo da nam fali 6ca. I onda nakon što je otpao 2 mjeseca se nije mogao naći adekvatan igrač??!! Pa za neka mjesta treba dati malo više lovice nisu sve pozivcije jednako vrijedne na tržištu.
  • ElDorado
    385
    eto to je meni potpuno njeasno. Znači znaš da ulaziš u ubitačan ritam i umjesto da uigravaš alternative ti forsaš čovjeka koji je ozljeđen i ne trenira. Kao da se već nisi opekao na Petku. Meni suludo.
  • Mali Zeus
    14.3k
    ↪Mali Zeus eto to je meni potpuno njeasno. Znači znaš da ulaziš u ubitačan ritam i umjesto da uigravaš alternative ti forsaš čovjeka koji je ozljeđen i ne trenira. Kao da se već nisi opekao na Petku. Meni suludo.ElDorado

Upravo tako. Tim nejasnije. Petko nije u treningu tjednima, ubacuje ga unutra i kad treba i kad ne treba, plače da zašto ga Dalić zove, u najavi tekme kaže da je Mišić nezaliječen i frajer mu krene od prve minute. Sad je pitanje hoće li biti spreman za nedjelju. Kolika je razina nepovjerenja u alternative... I ajd da su alternative loše pa bi razumio donekle..
  • Maximo
    559
    Ma upravo to...mislim ako čovjek ima 3 kritične pozicije, 6-ica, špica i lijevi bek...i lik ne dovede nikog tu...onda ga fućkaj

A Brodića proda nakon pol sezone...di je tu logika buraz...
  • Maximo
    559

Ma ne kužim ovaj dio, di rauba te igrače...a čak i ima neke zamjene...nekako mi se čini koda je Bjelica lošiji nego u prvom mandatu...od toga da ima tolko kvalitete da ne zna kog bi stavio, do toga da mu stalno igra 12 igrača, dok ne padnu s nogu...
  • Crni86
    4.9k
    sta nije bjelica reko da je misic odradio 2 treninga i da ce se u petak vidjet da li moze. Pa valjda tu ljecnicka sluzba daje palac gore ili palac dole.

Ne svida mi se to odstupanje od prijasnje logike gdje su igrali smo oni 100% spremni. To je nesto zbog cega sam u prvom mandatu cijenio bjelicu.
  • Mali Zeus
    14.3k
    ↪Mali Zeus sta nije bjelica reko da je misic odradio 2 treninga i da ce se u petak vidjet da li moze. Pa valjda tu ljecnicka sluzba daje palac gore ili palac dole.Crni86

Tko zna što je tu bilo, al u svakom slučaju je čovjek igrao i sjebao se za jednu, a potencijalno i za dvije tekme. Jolly good.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.