• Maxova dijagonala
    1.7k
    Ne znam zašto mi sutra ne bi skinuli BVB,padao je na Maksimiru i Totenham sa Kaneom i Mourinhom i Chelsea sa ekipom u koju su to ljeto ulozili stotine milijuna eura.
    Ovo nije ni blizu ona Borussija koja je igrala finale LP...od te ekipe im fale Reus,Sancho,Fullkrug,Hummels,Maatsen i ključan faktor uspjeha Edin Terzić.
    U gostima su pobjedili jedino u kupu neke niželigaše i to je to.
    Naravno da su oni favoriti i da ne bi kritizirao nikog i da nas nabiju 0-6 ali ja sutra igram kec ko kuću.
  • badjibadara
    3.9k
    Neću o utakmici, taktici, Zagiju i sedam bodova, kiši i Riletu, nekomfornom stadionu i lošem pivu na istom.

Post posvećujem svim vrijednim i pametnim Dinamovcima, koji znaju, mogu i rade, a ovdje ih je stvarno gro.

Ponovo se istaknuo Krizy sa bomba uvodom. To se danas više nigdje ne može pročitati.

Čestitke.
  • Mali Zeus
    14.4k
    Nakupilo se ovdje svega, ima forumaša kojima je samo do pljuvanja i uvijek imaju negativne komentare, a kada igramo dobro često su kao duhovi.Krizy

To.

Brate mili kad čitam neke komentare o našim tekmama u LP kao da čitam komentare rivala.

Najgori Slovan, užasan Salzburg, kiša protiv Monaca, kao da su ti klubovi pali sami od sebe.

Ekipa nije normalna. Zamisli neki se nadaju dobrom rezultatu protiv Borussije, kako se samo usude!? Trebali bi naricati i plakati i zbrajati koliko ćemo golova popušiti sutra.

Pitam se kako funkcioniraju u stvarnom životu kad sve gledaju tak crno.
  • NKDZ86
    2.2k
    Krizy skratio stručnom stožeru pripremu za tekmu, kiša je spremna, nabrijani igrači pod svijetlom reflektora pozornice Lige šampinjona su tu, pun stadion mokrih fanatika je tu, sve je spremno za novi europski uspjeh!
    ...
    samo ti dinamo šampione!...
  • Mr Anderson
    8.8k
    Ne pišem ovo u cilju da minimaliziram ovogodišnji uspjeh kluba nego pozivam na realno sagledavanje činjenica.Maksim Maksimirski

Baš to radiš, ajde, prosereš se onda kreneš to kao opravdavati. Stvarno nikog ne zanima.
  • Mali Zeus
    14.4k
    Baš to radiš, ajde, prosereš se onda kreneš to kao opravdavati. Stvarno nikog ne zanima.Mr Anderson

Najbolje mi je kad je napisao da to nije minimiziranje uspjeha nego realnost.
  • vjeko1701
    9.7k
    Međutim moja je teorija dobro poznata.Maksim Maksimirski

Ok, ako si svjestan da je dobro poznata, zašto si opet usred noći na još jednu temu to istipkao?
  • Mali Zeus
    14.4k
    Znam da nije popularno reći ali smrdi mi na debakl i hendikep na goste.Maksim Maksimirski

Znam i da ti jedva čekaš da se to dogodi da nam svima možeš reći da si bio u pravu i da je tvoja, dobro poznata svima, teorija bila točna.

Al za svaki slučaj molim te da nam još jednom pojasniš tu teoriju, za one koji ju do sad nisu imali prilike vidjeti.

Jer pazite ljudi, faktografski imamo 7 bodova, ali svi znamo da to nije istina zapravo. Jer više vrijedi Čačićev Chelsea nego svih tih 7 bodova. Čačić koji je pobijedio Chelsea, a onda šaptom pao u svim ostalim utakmicama. Al eto, tih 7 bodova je duda varalica. Sutra ako bude kiša i dobar rezultat (što je nemoguće) to će isto biti zbog kiše pa vrijedi više tekma protiv jačeg Salzburga sa Lukom Sučićem koju smo izgubili nego svi mogući bodovi ove godine.

Kao da čitam tekst na telesportu ili slušam neke podcaste di su nam potanko objašnjavali da sve ok taj monaco i to, ali bila je kiša što je nama pasalo i u normalnim okolnostima bi popušili 5-0. Najbolje da se tekma odgodi za neki dan kad bude lijepo vrijeme da vidimo pravi omjer snaga, a ne ovako. Rivali se sprdaju s tekmama u LP i to rivali koji u Europi ispadaju od liliputanaca, a onda vidiš da i vlastiti navijači minoriziraju osvojene bodove.
  • nemapredaje
    3.8k
    Ponekad, iako su završili na prvom mjestu, nisu uspjeli zbog propisaKrizy

Još jedan dokaz da zaostajemo za Njemačkom 100 godina
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Zbog, izmedu ostalog, ovakvih upisa sam napustio Sportnet jer sam lagano obolio na mozak. Nemojte gadit i Zonu pizdarijama. Bodovi su bodovi, kao da nas neko pita kad nas pregazi jel nam bilo sve ok, jesmo kompletni, jel nam uprava na mjestu, jel hrana dobra, jel nam vjetar odgovara, jel maglovito itd.
    Da ne spominjem usrane HNL pasnjake na koje bi se trebali naviknut i prolazit sve redom, ali eto fensi Monacu kisica smeta. Sterajte se u kurac!
  • Mali Zeus
    14.4k
    Nemojte gadit i Zonu pizdarijama.Efes Pilsen

Gotovo je, već se dogodilo.
  • Krizy
    47.1k
    Nisu oni svjesni koliko sam blizu da počnem provoditi vlastitu terapiju baniranjem kretenskih ponavljanja, spamanja i omalovažavanja Dinamovih pobjeda.
  • masacusec
    4k
    Jedna garnitura ljudi masovno je dežurna na forumu kada gubimo...pa sada kada ste identificirali takve koji neargumentirano seru, baniraj ih i mirna bosna!
  • Mali Zeus
    14.4k
    Nisu oni svjesni koliko sam blizu da počnem provoditi vlastitu terapiju baniranjem kretenskih ponavljanja, spamanja i omalovažavanja Dinamovih pobjeda.Krizy

Imaš moju podršku.

Nije zona jebena klinika.
  • Guinness
    2.3k
    Nijemci na Maksimiru:

1963., 1/4 finale KVG, 0:0 Bayern M.
    1967. 1/2 finale KVG, 4:0 (nakon produžetaka) Eintrach F.
    1970. 1/finale KPK, 1:3 Schalke 04
    1970. 2. kolo KVG, 4:0 HSV
    1976. 2. kolo Kup UEFA, 2:2 Magdeburg
    1988. 2. kolo Kup UEFA, 1:3 Stuttgart
    2007. 3. pretkolo LP, 2:3 Werder Bremen
    2007. 5. kolo Kup UEFA, 0:2 HSV
    2015. 6. kolo LP, 0:2 Bayern M.

Bez pobjede 54 godine, i 4 uzastopna poraza.
    Vrijeme je da se barem jedno od tog dvoje promijeni.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.