• Mali Zeus
    14.3k
    Necemo preventivno kmečat, sve je na namaNino Bule

Tako je, da smo ko oni sad bi klub objavio sliku Kolarića s tekstom deja vu.

Teško je ne uzrujati se bar malo oko ovih svih stvari al najbolje je staviti to sa strane. U srijedu nas čeka tekma s Borussijom, s njima ćemo se baviti od četvrtka.

I u ned ak budemo pravi nemre im dragi Bog pomoći.
  • Kepec
    6.7k
    dobro je i reka, najbolje da jednog Mbukua zanima kiks protiv Rijeke/Gorice (primjer) kad mu za par dana dolazi Borussija i to je prirodno i normalno kada je igrač tek stiga u klubdon

Kakve Mbuku veze ima s 4 mjeseca lošom igrom i zalaganjem? Shvaćam da si njega uzeo samo za primjer, to se odnosi i na Cordobu, Ogiwaru, Bernauera i slične na koje je očito Ristovski ciljao, na ekipu koja ima 3 i pol minute u nogama u Dinamu.

Priča o tome da nekim igračima nije jasna veličina Dinama. Kojim to igračima? Zagorac, Ristovski, Mišić, Ademi, Baturina, Pjaca, Kulenović koji zajedno imaju godina u Dinamu i utakmica za Dinamo nebrojeno. Oni su bili u prvih 11 prekjučer protiv Rijeke kada smo izgledali neprepoznatljivo.
    Uz njih je tu Theophile koji je pokazao više borbe od svih njih gore navedenih zajedno (izuzev Zagorca s odličnim obranama), tu je Torrente koji je nedavno došao i ne vidim baš da bira utakmice s obzirom da odigra na nivou i protiv Gorice i protiv Salzburga, tu je Špikić koji se trudi, ali nije sve u trudu ima nešto i u kvaliteti i Ogiwara koji mi se isto ne čini da nema želje već jednostavno nije toliko dobar možda.
    Dakle zaključak je da mu ta fora sa shvaćanjem veličine Dinama ne prolazi.

Kontinuitet rasporeda izlika? Nakon 2 tjedna odmora gdje 90% ekipe nije otišlo reprezentacijama. Od 19.10. do 27.10., dakle 8 dana, igrali ste 3 utakmice. Za Istru i Osijek se nije imalo snage, zato se u Salzburgu grizlo sam tak. O čemu pričamo.

Navijači su uz njih, možda toga nisu ni svjesni jer bi ih pola drugih navijača što u Hrvatskoj, što u Europi već izviždalo i izvrijeđalo da im ekipa ima takav pristup protiv Gorice, Istre i Rijeke, a onda se protiv Slovana i Salzburga čudom preporode.

Dosta je pričanja pred mikrofonom, dosta je objava po Instagramu i Facebooku, dosta je ulizivanja navijačima raznim izjavama. Da upola pokažu sve svoje divne riječi i izjave na terenu već bi imali +5 u prvenstvu.
  • don
    7.4k
    slažen se ja s tobom ali sam se referirao samo na taj dio rečenice. I mislin da je govorija za razlog loših utakmica u nizu a ne samo protiv Rijeke.
  • Peškaman
    5k

Marko Rog pod NB (minute) :
    Rijeka 12'
    Gorica 14'
    Slovan Bratislava klupa
    Šibenik 76'
    Osijek 24'
    Salzburg 32'
    Istra 5'
    Varaždin 36'
    Monaco 28'
    Lokomotiva 18'

Luka Stojković pod NB (minute) :
    Rijeka klupa
    Gorica klupa
    Slovan Bratislava klupa
    Šibenik 9'
    Osijek 3'
    Salzburg 4'
    Istra 70'
    Ozljeđen

Kačavenda pod NB (minute):
    Rijeka 19'
    Gorica 25'
    Slivan Bratislava 4'
    Šibenik 45'
    Osijek klupa
    Salzburg 3'
    Istra 21'
    Varaždin klupa
    Monaco 16'
    Lokomotiva klupa

U ovakvom ritmu utakmica da Rog/Stojković/Kačavenda ne mogu zamjeniti i odmoriti donekle Baturinu/Ademija/Mišića bar jedno poluvrijeme protiv Gorice,Istre,Varaždina.
    Ne kažem istovremeno odmarati svu trojicu ali dozirati.
    Za Roga mi je,ponavljam,sumnjivo jer kada vidim kako je odigrao protiv Monaca 30 minuta ili kako odigra 10 minuta kada uđe u HNLu,u najmanju ruku čudno.
  • ElDorado
    381
    Nakon Šibenika Bjelica ih pohvali uz Mbukua i onda sljedeca tekma klupica. U isto vrijeme narativ tesko je igrati tak gusti radpored. Pa jeote.
  • M94
    1.4k
    Ne treba cuditi da ako se ovako nastavi da Stojkovic bude nezadovoljan i odluci otici negdje gdje bi igrao.
    Ne kuzim da se malog toliko stavlja sa strane a pokazao je da zna i moze, tim vise sto ostali ne briljiraju.
  • Iskrenjak
    158

Sve jasno, s tim se slažem definitivno. Kad usporedis sa prijasnjim utakmicama (npr. Qarabag) imam dojam da se to popravlja polako, ali i dalje puzevim korakom. Ne bi se trebalo dogodit da ta krivo odigrana lopta dodje kroz sve njihovoj spici, ne bi se trebalo dogodit da Rile zazuji iza linije, ne bi se trebalo dogoditi da svi iz veznog odu onako visoko u isto vrijeme.

Moj komentar je išao isključivo na 'analizu' koja je potpuno pogrešna, kao sto je vrlo cest slucaj s doticnim.
  • Chempers
    220
    Nama je glavno da taj zaostatak ne naraste do zimske pauze. Zalijecit će se ozljede, nadam se dovesti i koji igrač, bit će više vremena za rad.

Previše dramite sad. Najvažnije je proći dalje u LP i biti na 3-4 boda od vrha ako već ne manje.
  • Neron53
    910

Ne smije se zaboraviti da prave pauze nece ni biti. Najkraca zimska stanka ikada.
    Desetak dana odmora i moraju krenuti pripreme.
  • Droljo
    9k
    Idemo tamo ko ovce na klanje.Mali Zeus

Kad god smo tako išli dole odrali smo ih glatko. Problem je uvijek bio kad smo dolazili kao veliki favoriti...
  • DrawTube
    5.4k
    Drag mi je Rile ali ponekad je veći internet ratnik nego svi internet ratnici na zoni
  • LM1995
    1.9k
    stvarno ako naši budu na zajedničkom ručku sa njima pred derbi, zgadit će mi se svi kompletno.don

Zakaj?
  • don
    7.4k
    napisa sam u prvom djelu rečenice.
  • LM1995
    1.9k

"Javili su mi se iz Osijeka, Hajduka i svih ostalih klubova. Imam službene čestitke i jako sam zadovoljan te sretan zbog toga što sam u kampanji najavio da želim otvoriti klub prema svim ostalim klubovima, moramo napraviti puno bolje odnose u hrvatskom nogometu, bez ljudskih gluposti te da se bavimo sa sportom. Cilj je smiriti tenzije."
  • don
    7.4k
    davno sam reka ka i većina šta mislim o toj našoj gospodštini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.