• Peškaman
    5k
    Moje mišljenje je da je Rog bliži odlasku iz Dinama na kraju godine i da mu se zato ne daju ozbiljnije minute.
    U ovakvom ritmu utakmica dati 10 minuta Rogu ili ne dati ništa Stojkoviću dok poslije utakmice pričaš o ritmu i da je potreban odmor,suludo.
    Kao što je korisnik iznad napisao,koristi se 11-14 istih konstantno.
  • Mali Zeus
    14.3k
    Ako se Rog ne otkupi a ne uleti neki vezni bit će bome zabavan drugi dio sezone.
  • Paggini
    26.6k
    Moje mišljenje je da je Rog bliži odlasku iz Dinama na kraju godine i da mu se zato ne daju ozbiljnije minute.Peškaman

A kakve su ovo floskule isto? Ako je najbolji, zašto ne bi igrao? Koji smo ga kurac onda dovodili na posudbu, ako je ovo razlog? Dovedemo ga na posudbu, čekamo da se oporavi, al onda ne igra da ne bi bio predobar za Cagliari?

Da dovedemo Haalanda, isto klupa da se ne bi uigrao slučajno...
  • Ivdzo11
    4.4k
    Patrik Kolaric sudi derbi
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Ahahhaha koef. 1.01 bio :rofl:
  • Mali Zeus
    14.3k
    Idemo tamo ko ovce na klanje.
  • Paggini
    26.6k
    Jebote a jadni Bel izveo sve ono u Gorici i opet ništa...
  • Praskaton
    2.5k

To što ne igra imalo bi smisla da je Ademi onaj koji je bio prije 4 godine ili da guramo Pavica,Kacu,Stojkovica.

Ovako nema jednog jedinog razloga da nema vecu minutazu.Siguran sam da bi nakon 3-4 utakmice u komadu pokazao da je bolje rjesenje od Ademija.

Velika greška Bjelice jer premalo rotira.Igrači s klupe nemaju nikakav kontinuitet a ovi iz prvih 11 su dobrano iscjeđeni.
  • Ivdzo11
    4.4k
    Kolariću će pomagati Goran Pataki iz Đakova i Ivan Mihalj iz Velike Gorice. Četvrti sudac je Zdenko Lovrić iz Đakova.

VAR sudac je Dario Bel iz Osijeka, a njegov asistent Mario Zebec iz Cestice.
  • NitkoBitan
    19.3k
    VAR sudac je Dario Bel iz OsijekaIvdzo11

hahahahaha
  • don
    7.4k
    stvarno ako naši budu na zajedničkom ručku sa njima pred derbi, zgadit će mi se svi kompletno.
  • ElDorado
    381
    Prije sbake tekme Bjelica kaze igrace najbolji. E ak on misli da su Ademi, Ogiwara, Misic, Spika najbolji onda nemamo o cemu razgovarat.
  • NKDZ86
    2.1k
    gledajte, neka imaju suce i politiku i ne znam kog sve uz sebe ,ali ak smo mi pravi, mi ćemo ih razbit na terenu pa nek pjevaju i sviraju sta hoće
  • Nino Bule
    14.6k
    Necemo preventivno kmečat, sve je na nama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.