• reziser
    6.9k
    Poljud je rasprodan, sad je na nama da ulovimo karte za jugozapad :)
  • Ludovic IX
    7.5k
    po meni je skomina izgubio svaki kredibilitet nakon onog faula melnjaka protiv belupa kad je dve minute objašanjavao zasto nije dan žuti melnjaku jer je slavenov (ili varteksov) igrač pokazao namjeru igranja nakon tog gaženja od strane melnjaka..

mislim, ajd da nikadu povijesti nogometa nje dan žuti naknadno kad se akcija prekine, onda bi nešto i rekao ali ovako kad se to dogodi dva metra od suca i sv vide to i onda skomina opravdava suca.. na početku sezone je bio normalan i rekao sto je pa makar rekao i špto ne paše tovarima.. u zadnjih 5-6 kola sve odluke koje su sumnjive su po njemu trebale ići na stranu hajduka
  • Mali Zeus
    14.3k
    I komentar Istrinog penala je bio smiješan. Kao iz 5 kuteva se ne vidi a iz šestog se čini da nije i kao ne bi nakon faula se igrač samo tako dignuo. Dakle treba gledati je li se igrač odmah dignuo ili se valjao da bi se procijenilo je li penal.
  • Crni86
    4.8k
    pa izaso je i video latkovica kako gura pomocnog suca na utakmici. Mislim lakrdija od lige sto na sat nemamo vise sta pricat. Cekamo kad ce netko od nogometasa i opali suca to je slijedece na redu.

Ja razumijem da je pritisak na sucima ogroman i ds pod tim pritiskom je vjerojatnost pogreske mnogo veca, ali sta tocno radi hns kako bi zastitio svoje suce? Pa ko ce normalan ic sudit pa da se naguravaju sa tobom, da ti brane na more, da navijaci masu sa zastavom na kojoj je tvoja odrubljena glava, da li se nije brunu marica prije nekoliko godina pretuklo zato jer je sudac? Savez je glavni i jedini krivac i zbog nekvalitete i zbog pritiska.

Nego da li ste primjetili da suci uopce ne koriste novo pravila da na prigovor ima pravo samo kapetan? Odnosno pravilo se ne primjenjuje na sve ekipe jednako. Mi nesmijemo zucnut jer cemo dobit zuti, ali zato tovari i rijecani do sutra mogu opkoljivat suca, kalik se jucer skoro i unio sucu u facu nakon sta je dobio zuti.
  • reziser
    6.9k
    Savez je glavni i jedini krivac i zbog nekvalitete i zbog pritiska.Crni86

i njihovo nekaznjavanje...jer imaju propisnike iz 19 stoljeca...
  • reziser
    6.9k
    za nedjelju predvidjam Kolarica....
  • Mali Zeus
    14.3k
    Znači idemo redom.

"Kada je gostujući branič br. 45 tijelom štitio posjed lopte, lopta se odbila od tla i slučajno dodirnula njegovu desnu ruku. Branič nije namjerno krenuo rukom prema lopti."

Lopta se jest odbila od tla al je Majstorović u međuvremenu napravio cijeli krug s rukom i onda ju dodirnuo. Dakle imao je dosta vremena procijeniti loptu i ruka očigledno ide prema toj lopti, a ne obrnuto. Kakva jebena biomehanika u trčanju.

Nije bilo apsolutno nikakvog kontakta na glavu braniča i zbog nedostatka sile u kontaktu s leđima Sudačka komisija podržava odluku suca da prizna pogodak", objavila je sudačka komisija.

Što se tiče Livaje smiješno objašnjenje. Nema kontakta s glavom, a sila je taman dovoljna da ga pogurne i da Jurišić ne može igrati glavom normalno.
  • Crni86
    4.8k
    Bruno maric na instagramu lagano objavio potpisani dres ivana rakitica hehe zamislite da je objavio potpisani dres brune petkovica.
  • Slavonac86
    424
    sad su i neke stvari jasnije, sve mi ovo počinje ličiti na neki dobro iscenirani igrokaz :grin:
  • sport
    3.6k
    Svi ti likovi žele na more a Zagrebom ionako slobodno šeću i smiju nam se u facu.
  • NitkoBitan
    19.3k
    VAR sudac Dario Bel. Kakva kombinacija :love:
  • Mali Zeus
    14.3k
    Dobro bar je on naš. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.