• Orc123
    8.7k
    Mene najvise muci da mi valjda od svih ekipa hnl igramo najgori presing, nekad imam osjecaj ko da nitko ne zna gdje bi trebao stajati, kad iskakati, koga cuvati....

Nas moze pritisnuti Slaven da moramo napucati od stopera ili golmana, a mi njih nemremo....Rijeka nas pritisce, mi njima ne mozemo napraviti presing, nitko ne zna koga igraca pritisce....
  • Paggini
    26.6k
    najgori presing, nekad imam osjecaj ko da nitko ne zna gdje bi trebao stajati, kad iskakati, koga cuvati....Orc123

Slažem se za grozan presing, ali mislim da nije problem ni elementarnih nogometnih znanja (gdje stajati, kako iskakati, koga čuvati) koliko potpuna letargija. Kolega je stavio primjer Mišića kod izgubljene Špikićeve lopte metar i po od njega. Njegova reakcija na tu loptu je trčkaranje usporedno s igračem Rijeke.

Slična stvar je vidljiva i kod drugog gola Istre - Mišić stoji metar od istrinog igrača, ruke na leđa i gleda ga. Ovaj se namješta sekundu i po na udarac i zabija gol.

Nije samo Mišić krivac (iako često je), ista stvar se može reći za cijeli vezni red. Dueli su mekani, ako uopće i dođe do njih. Stiskanje na njihove igrače je nikakvo, a povratna trka je mlitava.

Ok, može se reći da postoji umor kod nekih igrača, ali protiv Rijeke su imali dva tjedna odmora i bila je nakritičnija utakmica po pitanju presinga, stiskanja na loptu, duela i svega ostalog. Baš letargija, kao da igramo neku zonsku obranu gdje svi igrači imaju svoj radijus i ako lopta nije u tom uskom radijusu, neće se nikoga taknuti...
  • Orc123
    8.7k
    slazem se za to....problem je da Misica npr. Nitko ne stisce, nema konkurenciju, Ademi igra radi imena.....da smo rotirali i stavlajli igrace s klupe nema sanse da bi imali manje bodova nego sad....
  • Marley
    2.1k
    i bar je Kule dobio Kaneov dres :lol:
  • Daliban
    2.4k
    O Jakiroviću najviše govori to što se pod Bjelicom razmišlja o tri boda protiv Dortmunda, dok se pod Jakirovićem govorilo u neugodnim gostovanjima protiv Ballkanija, Grka i Čeha.Krizy

Jedino što Bjelici drži glavu iznad vode su rezultati u LP. Ako ne izbori prolazak u sljedeće dvije, treba mu dati otkaz.
  • Paggini
    26.6k
    Jedino što Bjelici drži glavu iznad vode su rezultati u LP. Ako ne izbori prolazak u sljedeće dvije, treba mu dati otkaz.Daliban

A šta ako ne izbori prolazak u iduće dvije, ali u HNLu se odvoji nizom pobjeda?
  • Daliban
    2.4k
    Nas moze pritisnuti Slaven da moramo napucati od stopera ili golmana, a mi njih nemremo....Rijeka nas pritisce, mi njima ne mozemo napraviti presing, nitko ne zna koga igraca pritisce....Orc123

Zato kaj njihovi stoperi znaju dodat loptu.
  • NitkoBitan
    19.3k
    Ako ne izbori prolazak u sljedeće dvije, treba mu dati otkaz.Daliban

Zahvaljujuci Bjelici smo u ovoj situaciji da uopce razmisljamo o prolasku.

Sta ako recimo ne prodemo zbog gol razlike? Tko ce biti kriv?
  • Daliban
    2.4k
    A šta ako ne izbori prolazak u iduće dvije, ali u HNLu se odvoji nizom pobjeda?Paggini

Vjerojatno će ostat i ovako i onako, ali ja bih mu tada dao otkaz jer mislim da bi nam neki pozitivniji trener bolje odgovarao u ostatku HNL-a.

Bjeličine vrline najbolje dolaze do izražaja u LP, jednom kada ispadneš koja je svrha toga? Jebiga, ne gledam to sentimentalno.
  • Kepec
    6.7k
    ako je Jakirović preživio Spartu, ako je preživio poraz od Hajduka i Balkanija u 5 dana, ako je preživio Goricu i Plzen u 5 dana, ako je preživio Lokomotivu nakon odmora, ako je preživio petardu od Paoka, ako je opet preživio Hajduk i 9 komada od Bayerna i tek 4:1 u Koprivnici mu okončalo Dinamo onda mislim da Bjelica ima vremena bar do kraja sezone spasiti prvenstvo kakav god rezultat bio u Ligi prvaka.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Zali se dost ljudi da svemu pristupamo previse gospodski, da se sudenje ne komentira itd. S Bjelicom imamo ravnotezu. Volio bi Kovacevica vidjet jednog dana, nadam se da nece zapet u razvoju u ovoj kaljuzi.
  • Daliban
    2.4k
    Volio bi Kovacevica vidjet jednog danaEfes Pilsen

Također.
  • Paggini
    26.6k
    Volio bi Kovacevica vidjet jednog dana, nadam se da nece zapet u razvoju u ovoj kaljuzi.Efes Pilsen

Da, volio bih da ode u neki mid range klub uređene lige srednje Europe, da dobije potporu i zdravu okolinu za razvoj, pa da dođe u Dinamo.
  • Medvedgrad
    297
    ako je opet preživio Hajduk i 9 komada od Bayerna i tek 4:1 u Koprivnici mu okončalo DinamoKepec

Nije preživio Bayerna. Protiv Slavena je trener bio Sandro Perković.
  • Kepec
    6.7k
    Istina, moja greška. Imao je toliko života da me ne bi čudilo da je i to preživio.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.