• Zambatine škude
    2.9k
    Samo je jednom Hrvatska reprezentacija primila više poena u sluzbenoj utakmici (117). Od Dream Teama u finalu olimpijskih igara u Barceloni ‘92.
  • Maksim Maksimirski
    6.2k
    Hrvatska je takva zemlja da u njoj postoji gotovo isključivo nogomet. Nijedan sport nije ni blizu, čak ni svi ostali sportovi zajedno nisu ni blizu popularnosti nogometa.

Košarka je velik sport ali u Hrvatskoj je to po praćenju mali sport. Kod nas postoje gradovi od 10-20 tisuća ljudi koji nemaju košarkaški tim jer ne mogu skupit 7-8 ljudi koji bi igrali košarku ali zato svaki zaseok u kojem ima 30 muškaraca u dobi od 15-50 godina ima svoj nogometni klub.

Zadnji put kad je košarka bila u fokusu šire javnosti je ono prvenstvo 2014. kada smo u Sloveniji igrali polufinale. Gledao sam to u jednoj birtiji i zapanjilo me neznanje publike. Ne znaju pravila, za Bogdanovića pitaju ko je ovaj iako je već tad bio igračina i naš najbolji igrač itd. Prije toga je košarka bila ozbiljnije praćena za vrijeme Ciboninog igranja Eurolige prije 20 godina. U takvoj situaciji je teško očekivati neke rezultate kada naša djeca uopće ne gledaju niti igraju košarku. A i naše djece je sve manje i bazen se smanjuje.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    Hrvatska je takva zemlja da u njoj postoji gotovo isključivo nogomet. Nijedan sport nije ni blizu, čak ni svi ostali sportovi zajedno nisu ni blizu popularnosti nogometa.Maksim Maksimirski
    A mislim, zar nije ovako u svakoj zemlji Europe? Ne bih rekao da smo posebni po tome. Jedino mi Litva pada na pamet kao zemlja di nogomet nije broj 1.
  • NitkoBitan
    19.3k
    U Slovackoj je hokej najpopularniji.
  • Sibirski plavac
    2.2k
    E da, i njih sam mislio navesti jer sam čuo da im je hokej jako popularan, ali opet sam se nećkao jeli možda ipak nogomet u maloj prednosti. Očito nije.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.