• Sibirski plavac
    2.2k
    Nažalost već neko vrijeme dobijamo šamarčine i poruku da očito ovaj sport nije za nas i da se držimo nogometa vaterpola ili nekog drugog sporta. :rofl: Isto kao što Srbi nikad neće biti neka top razina u rukometu ili kao što Mađari uz sva ulaganja vjerojatno nikad neće biti ozbiljna prijetnja drugima u nogometu.
  • Nolifer
    8.6k
    Absolutne sam/nisam šokeran... :scream:
  • sebenico
    865

Jest, za Lazića, spakovao 5 trojki
  • Markelo
    2.8k
    Eno u Bih se satraše od ulaganja u košarku. Sad svi krivi jer ovi ne mogu popušit od Bih manje od 13 razlike.
  • ZrnTSCHeZ
    378
    Lazića, spakovao 5 trojkisebenico
    od toga dva komada s jedne noge van balansa čini mi se, baš onak haklerski
  • Nino Bule
    14.6k
    Da te bosna dobije u bilo kojem sportu osim sjedeće odbojke je neviđena sramota, 110 poena primit, horor film
  • Facke
    4k
    Tipicne luzerski od nasih kosarkasa. Isti taj mentalitet su poceli imeti i nasi rukometasi. Pre mekane je to se. Stim sam i racunal da budu zgubili drugu tekmu. Nema v kosarke nade za nas.
  • Zagreb1992
    1.8k

Gluposti pričaš...Ima nade sam treba ulagati u sport , a ne ganjati sve na talent..Inače juniori Cibone su osigurali plasman na f4 aba lige na turniru u Laktašima gdje su u 3 utakmice ostvarili 3 pobjede..
  • Sibirski plavac
    2.2k
    nasi rukometasiFacke

Za njih još imam neke nade isključivo radi gospodina koji im sjedi na klupi i njegovih kvaliteta. Ako i on ne uspije naše dovesti do neke ok razine, e onda ću i rukomet staviti u kategoriju košarke. Dotad imam još neke nade. Također imamo 3 rukometna kluba u europskim natjecanjima. S druge strane, naša košarka je imala klub u Europi sad već "davne" 2018. kad je Cedevita bila u Eurocupu... Ok, ove sezone je kratko bio i KK Dinamo, ali ni to nije dugo trajalo.
  • Dani Olmić
    499
    a joj da Bosna ulaze milione i milione u košarku, nemozes se ti s njima mjerit
  • Zagreb1992
    1.8k

Bosna je iskoristila našu očajnu obranu .Isto kao šmo ih mi dobili u Zagrebu ..Nije plod top igre koliko loše obrane
  • Benito
    981
    Ima dana kad mi je žao kaj sam uopće počeo pratit sport..
  • Zagreb1992
    1.8k
    Ako dobijemo FRA , a BIH zgubi onda možemo proći dalje
  • masacusec
    3.9k
    Naši su bili opasni ko i marko grubnić na djevojačkoj.
  • morales
    164
    da,samo je pitanje u kakvom ce sastav dolazit francuska protiv nas,ako dodu s nekom c ekipom imamo neke sanse
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.