• Liks90
    5.3k
    Još 630 ostalo za sjever
  • Olmić7
    165
    Liks će prebrojit, ali evo ja ću se usuditi procijeniti da sutra neće biti više od 10.000

@deda 12.066
  • DrawTube
    7.1k
    Dovoljno za najgledaniju tekmu kola ukoliko legići stave onaj veliki grb NKOS kraj kaveza koji prekriva 300ak mjesta
  • tigric
    1.4k
    Na utakmici svakako nije bilo 12 tisuća ljudi. Jebale vas "izdane ulaznice".
  • NORTE
    27.4k
    Dovoljno za najgledaniju tekmu kola ukoliko legići stave onaj veliki grb NKOS kraj kaveza koji prekriva 300ak mjesta — DrawTube

Grb je tamo za stalno, ali mislim da će broj ljudi na Pampasu bit veći od naših izdanih ulaznica.
  • DrawTube
    7.1k
    Stvarno ne vidim kako. Mislim da je rekord Pampasa u HNL 12 222 i to protiv nas. Ako su u međuvremenu maknuli koju stotinu mjesta s tim grbom i ak tovarima propadaju ulaznice za sjever stvarno ne vidim kako će prec 12 000

Jedino da 100% osječkih godišnjaka dođe ili prepusti kartu
  • Kulminacija
    69
    Mislim da je totalno nevažna stvar hoćemo li mi imati broj 12066 a oni 11 789 ili ce imati 12 234. Uspoređivati se s Osijekom bi baš bilo smiješno po broju gledatelja. Realno je da smo mi morali više , a to koliko će biti ljudi na Pampasu, nevažan podatak za nas.
  • Augustiner
    5
    Realno,zd preskup za ove uvjete i tu klub mora nesto promijenit pod hitno, drugo igraci su napravili sve da odbiju jos koju tisucu od iduce posjete,ono je bilo tesko za gledat i sa sjevera poslije pete pive.navijanje je bilo korektno s obzirom na zalaganje na terenu
  • Augustiner
    5
    A sto se tice srijede ocekujem najbolju atmosferu u maksimiru zadnjjh 20g, dolazi nam ipak top10 ultras grupa europe,svakako ce to podic i nasu tribinu na zavidnu razinu sto se tice decibela,samo da igraci pokazu srce i bit ce to sve dobro.
  • NitkoBitan
    39.2k
    dolazi nam ipak top10 ultras grupa europe — Augustiner

Kaj nitko ne zna koliko ih dolazi? Imamo ljude u klubu... pa recite nam koliko smo im karata dali...
  • Neron53
    2.8k
    Iznenadilo bi me da im.nije dan cijeli kapacitet juga.
  • NitkoBitan
    39.2k
    Inace jedva cekam gostovanje u Splitu, valjda cemo dobit puni kapacitet kaveza (cca 1700), a ukoliko ispunimo sve mislim da se sprema nase najbolje izdanje dolje godinama unazad.
  • Ivan0302
    2.2k
    za izdanje tribine ne brinem, nadam se najboljem izdanju na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.