• sebenico
    861

https://www.youtube.com/watch?v=m_kVHskW99Y

Treba se podsjetiti ovog... Takvi ljudi se ponovo vrte oko kluba s tim da su im tu sada i frendovi. Toliko o mladim našim igračima, model je Sheriff Tiraspol s vagonom Afrikanaca...
  • marcio amoroso
    37.6k

Tebi bi bilo draže da se oko kluba vrti Vlak koji je do zadnjeg trena držao lojtre braći? Ili bi ti čak bilo ok da su tu i braća?
  • sebenico
    861

Meni bi bilo najdraže da u klubu nisu ni Vlak, ni Dario Šimić, ni braća. To bi bilo najbolje za klub. Ali poanta videa je da se vidi kakve uzore i modele zagovaraju oni koji su sada oko kluba.
  • marcio amoroso
    37.6k
    Ali poanta videa je da se vidi kakve uzore i modele zagovaraju oni koji su sada oko kluba.sebenico

Kakve modele zagovaraju ljudi u klubu i oko kluba si zaključio po ovom videu našeg iskrenog i dobrog Marijana? Svaka ti čast.
  • sebenico
    861

Jesam jer postojeća situacija objašnjava ono što je Vlak naveo. Cordoba, Mbuku, Mmae, Oliveras, Torrente naspram Pjace. Danas je netko napisao da je prosjek godina prve ekipe bio 29.1 godina. To je put u provaliju.
  • Captain America
    18.2k
    Mi smo ovakvi po mojem mišljenju zbog previše stranih igrača, zbog toga što naši mladi dečki ne dobivaju šansu u prvoj momčadi i zbog toga šta stožerne igrače ne rotira, tj. odmara ako očito imaju problema s motivacijom/umorom u hnl-u.NKDZ86

Klub je ispisao najljepše stranice moderne povijesti s jednim nositeljem strancem (gospon Theo) i s ostatkom igrača s teritorija bivše države. Sad su vodeći ljudi u limbu neodlučnosti da li da budemo neka verzija Salzburga pa da se pokuša dovesti top talente sa svih strana svijeta ili neka verzija Fradija, Qarabaga, Šerifa i cigana pa da se pokuša dovesti plaćenike sa svih strana svijeta. Problem je da zbog manjka love ispadamo Temu verzija Salzburga, a s kopiranjem Qarabaga se pokušalo prije 11 godina kad se dovodilo Soudanija, Fernandesa, Eduarda i Sigalija, ali i Machada, Sarea, Goncala, Taravela...

Naravno, ima još jedna opcija koja se pokazala turbo uspješnom iz godine u godinu počevši s povijesnom 2018., ali koja iz nekog razloga ne odgovara vladajućoj garnituri. Bili smo stroj na balkanski pogon gdje je u svlačionici dominirao hrvatski jezik s igračima koji su znali što je Dinamo i kojima je bila čast nositi naš dres. Lokalni stručnjak i lokalni igrači su ono što bi Dinamo trebao biti. Sve ostalo su eksperimenti koji će se pokazivati neuspješnima i koji će rezultirati ovakvim predstavama kakve smo gledali večeras.
  • Navijač Dinama
    8.6k
    Po čemu je Mmaee bolji od nekog Galešića ili Mbuku od Vidovića?
    Mi inače se više nabrijemo kad dolazi neki Marokanac ili Ukrajinac nego kad dođe mladi hrvatski igrač(samo da napomenem Hrvati su puno veći nogometni talenti nego gore spomenuti što pokazuju i reprezentacije).
    Maxova dijagonala

Potpis. Danas su ljudi dal iz nemoći i neimanja više argumenata za branit neobranjivo(Ogiwaru) govorili da je Pašalić najbolje desno krilo lige, dok se na ljeto povela priča; što ce nam on, bolji su puno Cordoba, Mbuku i Špikić...

Recimo jedan Sotiček jako dobro igra i u Baselu i mladoj reprezentaciji, ali ni njega nismo doveli.

A radije bi imao, i čak vjerujem da bi puno vise se zalagili i donosili igri(jer bi igrali u Dinamu) da imamo naprimjer nekog od terceta Rijeke Smolčić-Radeljić-Galešić nego Bernauer i Mmae, pa Uremovic koliko god je sad na stranu ljigav i tovarčina, čovjek je za sve naše stopere osim Teophilea, doktor.

Selahia bi prije ovakvog Ademia uvijek uzeo.
  • rioda
    5.3k
    Recimo jedan Sotiček jako dobro igra i u Baselu i mladoj reprezentaciji, ali ni njega nismo doveli.Navijač Dinama

Nisam ga gledao, ali minutaža, učinak i ocjene mu nisu baš bajni.
  • Paggini
    26.5k
    Kakav Pašalić, Vidović, Šotiček i Galešić?

Ljudi božji, to nisu igrači koje eto možemo dovesti za milju eura, nego eto jedan Pašalić je 5, Vidović je 3.5, Galešić cca 3-3.5 milje i Šotiček (kojeg jesmo skoro doveli ali eto) je 1.5.

Nitko od ovih igrača nije klasa, a iskeširali bi 14 milijuna na njih. Pa dajte se uozbiljite ljudi.

Kako je taj masterclass Pasalic ostao u Rijeci? Kako nitko nije Galesica uzeo? Kako cijela europa ne vidi genijalnost Vidovica?

Iako se slažem da treba igrače skautirati i selektirati iz HNL bazena jer nam je to donijelo najvece uspjehe u povijesti, takodjer treba reci da je taj HNL bazen trenutno i presušio a ovo što je ostalo je bolesno precijenjeno.

Najsmjesnije mi je to perpetualno guranje Vidovića jer ga se sjećate po dva tri gola koja je dao na proljeće. Ali vidim da se ne sjecamo svih ostalih utakmica... Pasalića neću ni komentirati, to postaje smijesno
  • Mr Anderson
    8.8k
    Šotiček jedva da igra u Baselu, Vidović uopće ne igra, Pašalić je skuplja verzija Špikića i sad smo mi trebali za njih iskrcat 10 milja? Jedini kojeg bi doveo iz Rijeke je Selahi.
  • serbus
    4.3k
    Igrače kao Vidović, Tolić jednostavno za HNL moraš imati jer su dovoljno jaki da probiju 1na1 I riješe tekmu jednim potezom. Kao što su i radili. Nisu šablonski igrači nego zuje okolo zato ih naši treneri neznaju uklopiti u sustav.

A ovo naše pimplanje u ligi gdje svi naši suparnici stoje na 30m od gola čekajući da ti prodaju kontru a mi širimo igru da i kad dobiješ krilo da ubaci u 16m mi imamo situaciju gdje je 5 na 2 u korist viška igrača Rijeke, Gorice....
  • Daliban
    2.4k
    Riletu i Ademiju na zimu treba reći da potraže nove klubove i da sele na tribinu. Zagovarao sam to već ljetos, ali sada je krajnje vrijeme. Ta senatorska politika će nas koštati, a očigledno nijedan trener nema ni muda ni pameti da to razbije vlastitom rukom nego svi redom još stvaraju neki međuovisni odnos sa senatorima da bi se zaštitili od otkaza.

Teška negativna spirala u kojoj svatko gleda svoju guzicu. To je nešto što Marić mora prerezati.
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    po meni je Rile možda iskoristiv na desnom stoperu ili kao nekakva rotacija na beku ali Ademi ne može više i to je jasno kao dan.
    Čovjek je jedan od najvećih igrača Dinama ikad ali ovakvim forsiranjem me sve više podsjeća na Perišića u reprezentaciji.
    Navijači će se kad tad okrenut protiv njega kao protiv Perišića u reprezentaciji i zaboravit će na sve dobro što je bilo prije 6,7 godina.
    Vrijeme je za smjenu generacija
  • Daliban
    2.4k
    Nije to više pitanje puke iskoristivosti nego unutarnje politike svlačionice. Dok je ta senatorska klika na okupu, nijedan trener neće moći ništa bez njihovog neformalnog amenovanja, a slizavanje s njima je linija manjeg otpora u svakom pogledu.

Mislio sam to i ljetos, ali nisam bio toliko direktan nego sam se više referirao na visine ugovora u odnosu na ono što pružaju, ali sada je stvarno krajnje vrijeme. Tim gore po nas i našu budućnost što nam i dva najveća talenta iz škole ispaštaju na račun te klike.
  • Olmic
    3.7k
    povratak Ademija Dinamu nista dobro nije donio, uteg da ne moze bit veci. Jos je kum Petkovicu. Ne kuzim da se svi treneri boje igraca je bolesno…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.