• Efes Pilsen
    8.7k
    Bernauera je Biscan probao na pripremama na zadnjem veznom i to nije valjalo, kao ni sinoc. Distribucija i kontrola lopte ok, ali u defanzivnom trku i postavljanju nesto ocigledno fali, jednostavno izgleda izvan elementa. Da ga je ubacio u "europsku trojku" i promijenio formaciju, ok, al zadnji vezni nije.
    Nejasno mi je da Stojkovic, Kacavenda i Rog toliko cekaju na pravu priliku u situaciji kad su nam igraci iz pocetne postave ocigledno iscjedeni, poluozljedeni.. Placamo danak ritmu, ali i ocitom nepovjerenju trenera, a ja se ne sjecam utakmice Dinama koju je vodio Bjelica, a da su ovi decki nesto generalno zajebali.
    Baturini svaka cast, ali jucer se po promasenom intenzitetu velikog broja dodavanja vidjelo da je iscjeden, a iz veze ne dolazi nista osim starog fola da se ubacuje Ademi iz drugog plana. Imali smo 3-4 situacije sinoc u prvom poluvremenu gdje smo dosli u 16 sa bar 4 igraca i umjesto jednostavnog ubacaja s krila izgubili loptu u kompliciranju i kruzenju.
    Rijeka nas je docekala fizicki spremna, mocna, spremna na duel igru i nadtrcavanje. Ako mislimo ostat pri vrhu do zimske stanke morat ce se vise koristit rotacija, pa ko pukovnik ko pokojnik.
  • NORTE
    12.3k
    U sažetku tekme nije pokazana velika šansa dinama kad je Ademi sa 7 metara od gola glavom promašio ceo fudbal.

Također i šansa u kojoj 5 igrača dinama dođe na 10 metara od gola Rijeke, a pripametni Rile umjesto ubačaja puca iznad gola.
  • Hrc-Vg
    380
    Mi imamo problem sa pristupom. Protiv Gorice su grizli travu,stvorili dosta šansi i na kraju nesretno završili sa remijem. Protiv Rijeke nisu pokazali ni 30% tog intenziteta. Tome nije pomogao ni NB s odabirom vezne linije s načetima Baturinom i Mišićem i Ademijem koji ne bi stratao ni za Šibenik, a igra u prvih 11 Dinama…
    Mi koji nismo u nogometu vidimo da Ogi nije za Dinamo, da Ademi nije za 1.ligu, da nam u veznoj liniji fali motoričnosti i energije, da nam je lopta prespora…
    A ono kaj je najgore, imaš igrače na klupi koji to to mogu donijeti…
    Želim vidjeti Stojkovića, Kaču i Pavića što više u prvoj. RPG na desnom boku jer je puno bolji od Rileta. Perkovića na liievom boku dok napokon ne dovedmo pravog lijevog beka.
    Ekipa iz uprave je napravila dobar posao u mnogim segmentima, ali je Marić zasada po meni na jedva prolaznoj ocjenj.
    Trebamo ozbiljnog stopera, def.veznog, lijevog beka i napadača i to ja prvi dan prijelaznog roka…
    I Ademija i Rileta na klupu, ne smijemo biti taoci senatora.
  • Babangida
    44
    Iskreno govoreći na los pristup i bezmudu igru u HNL smo već naviknuli od ovih igrača. Mene vise brine bezidejnost Bjelice, jer bernauera na zadnjom veznom mi je bas teško progutati i prihvatiti, totalno nedostatak ikakve ideje , hrabrosti …, i 3.napadaca dovesti vec jučer
  • Facke
    4k
    Moreme mi tu filozoferati al kaj se tice HNLa , Bjelica ponavlja iste greske ko Jakirovic. Kaj je najgorse , imal je Nenad dva tjedna da pripremi utakmicu protiv Rijeke a dobili smo ono scera. Za europu mu nemam ni reci za reci ali HNL mu nejde nikak. Uzasni smo. Ali nije same do njega. Ocite igraci i dalje misliju "lako cemo do prvenstva".
    Zalosne , ali mi osim Sibenika i Istre na pocetku sezone nikoga nisme dobili kak spada niti odigrali neke. A sigurne ima i nezadovolnih v ekipe. Da sam ja RPG popizdil bi odavne. El mi se pred nos stavlja igrac koji nema te kvalitete na desnem beku. A ima dosta utakmica da ih se rotira. A najiskrenije , ak bu Nenad ovak nastavil kaj se HNLa tice zavrsil bude ko Jakirovic.
  • ElDorado
    375
    Tupim to vec neko vrijeme ali moram ponovo. Nas apsolutno najveci problem je vezna linija. To se ne teve mozda i ne vidi ali na stadionu itekako. Koliko je opet juced povratnih lopti bilo. Ademi i Mišić uglavnom trckaraju ili šeću. Cijela druga trećina je uglavnom prazna nitko ne utrčava u prostor. Krila, Baturina i Kule stoje visoko i uglavnom loptu dobivaju u noge s dva tri igraca ispred sebe. Presing mnogi zazivaju ali Misic i Ademi to jednostavno nisu u stanju. Cihela momcad ko ispuhani balon potpuno bez energije.
    Posebno je iritantno kaj se donose zaključci o pojedincima na osnovu 10-15-20 odigranih minuta. Nek da Stojku, Kaču ili Mbuku cijeku tekmu pa da vidimo jesu to. A da je Ogiwara na lijevom beku prije bilo koga a pogotovo RPGa je potpuni nonsens.
  • Efes Pilsen
    8.7k
    Bjelica kad je dosao je rekao da je zadovoljan kadrom, sirinom da bi koristio iste igrace iz utakmice u utakmicu, pa cak i nacete i ozljedene?
  • ElDorado
    375
    najveca bedastoca je kaj na svakoj presici naglasava kak je super ima sirinu i nabraja igrace i onda u tekmu opet isti.
  • NORTE
    12.3k
    Mišić i Ademi su izašli, ako oni neće moć protiv Dortmunda očekuje nas skroz nova veza, a sigurno će igrat bez krila.

Kule
    Batigol
    RPG-Rog-Pavić-Kačavenda-Rile
    Torrente-Theo-Max
    Zagi

Kako god bilo igrat ćemo sigurno s tri vezna u sredini.
    I trebamo se postavit čvrsto, defenzivno i na kontre.
  • ElDorado
    375
    I očekivati od igrača koji su do sad igrali minimalno, očito bez pravog povjerenja, da odigraju vrhunski
  • Dudu9
    923
    Jučer je prva postava bila toliko loša da smo jedva čekali zamjene da ulaze, ali nakon što su ušle zamjene izgledalo je još gore, Max u veznoj izgledao izgubljen,Mbuku doslovno ništa ne napravi na krilu, jedino Arber nešto pokušavao ali zadnje dodavanje loše
  • Maxova dijagonala
    1.5k
    Ne znam zašto Baturina mora baš svaku utakmicu igrat? Momak je odigrao 150 minuta za vrijeme stanke protiv jedne fizički strašne ekipe Škotske i jedne od najjačih reprezentacija na svijetu Portugala.
    Bilo je za očekivat da će onda protiv rijeke odigrat za k....
    Mislim da ga se ponekad treba malo odmorit i poslat na klupu a u igru ubacit Stojkovića ili Kačavendu koji jučer ne bi izgledali ništa lošije.
    Previše je to utakmica i zamora materijala da se ne odrazi na njegove igre ili ne daj Bože zdravlje.
    Ne treba ić daleko nego samo pogledat šta se desilo sa Perom zbog tog igranja svake utakmice.
  • austrijanac
    4.3k
    Nažalost to nije praksa samo kod nas i naših trenera vani već i na europskoj razini...pogledaj recimo kak je trenutno u ManUtd pola Ajaxa, isto tak je nekada pola tulipana bilo u Barci, Arteta si iz Citya potegnul Jesusa i Zinchenka...to je ovak na brzinu par primjera iz rukava, a ima toga gomila jer svaki trener si dovodi sa sobom nekog lieblingaZrnTSCHeZ

Super, što onda? Zar mi moramo biti isti ko oni? Vidim kako dobro ide UTDu.
    Najgore je kad se kaže to rade i veći klubovi. To ne znači da mi moramo biti isti takvi. Ima i hrpa drugih primjera gdje se radi planski i organizirano, nemoramo sigurno biti kao Vragovi.

Dinamo ima priliku zadnjih godinu dana promjenit modus operandi i ustabilit se kao moderan, stabilan i profesionalan klub na svakoj razini. To je jedino bitno, a ne što rade "europski" klubovi.
  • NitkoBitan
    19.2k
    Ide mi na onu stvar kad nasi navijaci pisu Rijeka zasluzila pobjedit, nismo zasluzili penal bla bla. Po kreiranim prilikama, sansama i udarcima na gol Dinamo je zasluzio bit vec sad na +10 u odnosu na konkurenciju. Ako cemo vec o nekim zaslugama...

Iznivelirat ce se to vec na proljece kada se "rjesimo" Lige prvaka.
  • Doktor Kunić
    3.9k
    IMG-3248.jpg

Dobro je sve.
    Dok se vi ovdje prepirete ko treba bit trener, ko treba igrat više ili manje.. gospoda uživaju u areni ni sat i pol nakon tekme i boli ih kurac kako su odigrali.
    Kužim sve, moraju i oni imat svoj privatni život ali onda barem se suzdrži od naslikavanja nakon onakvog jadnog performansa na Maksimiru.

A mi ćemo i dalje po svome..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.