Kada bi se maklo senatore i kada bi se dala šansa ekipi sa klupe onda bi bila još veća katastrofa. — Maksim Maksimirski
Mislim da će na tom članskom danu bit forumaša koji će bit neugodniji od Tonija Bilića na presicama Hajduka :lol: :lol: — Maxova dijagonala
Valjda će ih pročitat — Captain America
Kada istih 11 igrača igra svaki tjedan, umorni su i cijede se, ne napreduju godinu dana i rijetko kad išta odigraju u HNL-u, slažem se da je jedini racionalan i odmjeren zaključak da ovi koji nisu odigrali minute ne bi ništa bolje napravili. Čak ni u teoriji ne vidim do koje bi druge interpretacije netko logički mogao doći.
Koji to točno seniori nose ekipu ove sezone? Ademi, Ristovski, Petković? Ili ipak Baturina, Sučić, Kulenović?
Meni je smiješno da nama Kačavenda i Stojković ne igraju nego se rauba ozlijeđene i poluozlijeđene igrače. Hajduku neki dojučerašnji junior uskoči u derbi, Osijek se krpa sa sedam no name klinaca pola sezone, a nama ova dvojica ne mogu dobiti dva starta zaredom, daj me nemojte zajebavati. Lani si Sučića koji realno talentom nije ni blizu ove dvojice gurao, milom ili silom, u još težoj situaciji pa pola godine poslije pola foruma sječe vene kad čuju da bi dečko mogao otići iz Dinama.
Haza je sve dobro rekao od A do Ž, ni pedalj Bjelica nije od Jakirovića u HNL-u napravio. — Zambatine škude
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.